Re: LaRedoute - кодове - 27

• 40 224
  • 557
  •   1
Отговори
# 270

не е за нас, да си изкарваш он лайн снимки, само за Франция

# 271
  • Пловдив
И ва мев са го пратили. Мисля, че предлагат да си извадим по 70 снимки от този техен сайт на хубава цена и да ги доставят. Ама съм почти напълно убедена, че тая оферта си е само за франсетата...

# 272
Едно кодче за намаление на списания:
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=7a76b16a94f653215d

# 273

и аз го имим но не е ли само за Франция.

# 274
[img]Както и всички въпроси свързани със самата поръчка - другата тема си е именно за това  Peace В последните няколко теми положението е наистина трагично  Tired

72044 - 40% + плажен комплект/чанта,парео и аксесоари  newsm78/
Set de plage : sac de plage, paréo & accessoires
+ няколко нови кода

Някой знае ли дали има снимка на комплекта  newsm78

# 275
Да ви следя  Wink

# 276

и аз го имим но не е ли само за Франция.
Мдаааа,напълно възможно е,не разбирам френски newsm78,сложих го защото видях че не е пускано преди мен Peace

# 277
  • Sofia
Извинявам се предварително за въпроса. Интересува ме понеже имам карта на Райфайзен банк и при пускането на поръчката ми искат 3 цифрен код ,който е отзад на картата. Но аз имам 2 кода отзад единият е 4цифрен и е в полето за подпис а другият е 3 цифрен непосредствено зад него. И сега незнам дали са 2 кода или се броят за един. Благодаря предварително!  bouquet

четирицифрения код е същия като последните 4 цифри на картата ти, а следващите 3 са кода Sunglasses

# 278
Имам излишен сахерин 42-44 и 46-48 бих искала да го разменя за тренч 38-40 или друго. Ако някой го иска да ми пише на лични.

# 279
  • Панагюрище
Здравейте момичета!
Прочетох първата страница с кодовете и имам един въпрос.
С кода 26921-надуваем дюшек, същият  дюшек ли изпращат, който е с код 22594,23159.
Благодаря ви предварително

# 280
Аз се изеинявам за сигурно тъпия въпрос но съм нова в света на Ла Редута и не ми е ясно тези кодове за подаръци всеки ли може да ги използва??? newsm78 И при всъка ли поръчка.БЛАГОДАРЯ   bouquet

# 281
...Вмъквам се така нахално в темата ви,за да мога да ви следя Embarassed...

# 282
И ва мев са го пратили. Мисля, че предлагат да си извадим по 70 снимки от този техен сайт на хубава цена и да ги доставят. Ама съм почти напълно убедена, че тая оферта си е само за франсетата...

АЗ се регистрирах, има България като опция. Сега качвам снимки, бавничко става обаче. Confused Ще кажа ако мине поръчката.  Peace

# 283
Здравейте всички,
нова съм във форума и искам да благодаря на всички, много ми беше от полза всичко написано
Ето едно кодче , нямам идея как се ползва:
57029

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 12:47 от IlievaY

# 284
Специални благодарности на ar4ito и Lara 1 за снимките и размерите, относно матрака. Момичета не се сърдете, ама някои от вас са заети да изчитат всички страници. Нали затова са темите, за да се питаме една друга и да си помагаме. Естествено да не прекаляваме с излишните въпроси и спамове. Все пак искам да благодаря на тези момичета, които дейно участвам във форума с така полезната ни информация.

Общи условия

Активация на акаунт