Re: LaRedoute - кодове - 27

• 40 160
  • 557
  •   1
Отговори
# 285
Специални благодарности на ar4ito и Lara 1 за снимките и размерите, относно матрака. Момичета не се сърдете, ама някои от вас са заети да изчитат всички страници. Нали затова са темите, за да се питаме една друга и да си помагаме. Естествено да не прекаляваме с излишните въпроси и спамове. Все пак искам да благодаря на тези момичета, които дейно участвам във форума с така полезната ни информация.
а някой може ли да ми помогне и на мен???Стези кодове нищо не ми е ясно.От къде се взимат и всеки ли може да ги използва newsm78

# 286
Специални благодарности на ar4ito и Lara 1 за снимките и размерите, относно матрака. Момичета не се сърдете, ама някои от вас са заети да изчитат всички страници. Нали затова са темите, за да се питаме една друга и да си помагаме. Естествено да не прекаляваме с излишните въпроси и спамове. Все пак искам да благодаря на тези момичета, които дейно участвам във форума с така полезната ни информация.
а някой може ли да ми помогне и на мен???Стези кодове нищо не ми е ясно.От къде се взимат и всеки ли може да ги използва newsm78

изпращат ти ги на електронната поща.Можеш да използваш и тези ,които са пращни на други потребители стига да ти се хванат. Но имай на предвид ,че някои от кодовете са индивидуални и може да ти откажат поръчката.

# 287

Айде малко да почетеш първата страница и после с конкретно въпросче,и аз в началото нищо не разбирах,но като почете малко човек и му стават ясни нещата Peace
Кодовете се ползват от всички,стига да ти се хванат на акаунта,а за да разбереш дали се хващат трябва да си ги пробваш сама...няма как момичетата да знаят кой точно код ше се хване на твоя акаунт....приятно четене ако има нещо,което не го пише в началния пост,питай!  bouquet

# 288
еей ще изядем момичетата с парцалите значи Embarassed
и ние сме били така в началото, да не го забравяме!
И за да не е само спам да кажа, че току що пуснах новото сахеринче - 42/44 номер(пратен ми е лично на @).
Пробвах преди това и трите кодчета ми се хвана безотказно,  защото на половината им се ловеше само 38/40  newsm78
За инфо имах само тези бермуди от П/Л 09
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8201820& … ue&ksource=-1
останалото бяха неща от албанците

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 14:28 от ANNAFACE

# 289
за прахосмукачката не важат ли вече кодовете? или аз не правя нещо като хората?  newsm78

# 290
аз пак плагиатствах по чуждите сайтове и това е резулатът
64467  - SAC noir/bordeau оксбоу
12939 - SET COCKTAIL rose, vert
12947  - SET COCKTAIL rose, vert
68349,71935   - SET COCKTAIL rose, vert
 51918,51926 -  SAC A DOS - ROSE/PRUNE
ТЕЗИ ГИ ПРОБВАХ И СТАНАХА

# 291
Cadeau : veste grise
Code : 32131  май е някаква жилетка
59927 -отпада доставката

# 292
# 293
Момичета за колко време ви пристигат поръчките newsm78

# 294
Моите идват за 10-12 дни. Един път само чаках около 20 дни, защото поръчката беше голяма и мина през митница.

# 295
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=cc543ff569aaddbfe8

това не мога да разбера за какво е точно

и искам да питам.
ако пусна в един ден две поръчки, плащат се с една карта и са за един и същ адрес, мога ли за всяка да си ползвам код?

# 296
  • София
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=c57895477315bf0d3a

Момичета помогнете ми какво е това, да не би да е послучай рожденият ден на дъщеричката ми който е точно на 6 май и съм го вписала в профила ми , ама какво е точно  newsm78

# 297
  • Бургас
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=cc543ff569aaddbfe8

това не мога да разбера за какво е точно

и искам да питам.
ако пусна в един ден две поръчки, плащат се с една карта и са за един и същ адрес, мога ли за всяка да си ползвам код?

Подканват те да пазаруваш,рекламен трик.
Направо си е задължително ползването на код за всяка поръчка  Peace.

# 298
# 299
Моите идват за 10-12 дни. Един път само чаках около 20 дни, защото поръчката беше голяма и мина през митница.

Моя приятелка си поръчва от сайта  и  на мен поръча  маратонки,  доидоха на петата  седмица от поръчката...

Общи условия

Активация на акаунт