Re: LaRedoute - кодове - 27

• 40 157
  • 557
  •   1
Отговори
# 300

26905 - за първи път ми даде 2 подаръка-
Votre cadeau : SAC VOYAGE chocolat et         

SAC Vieux rose/o

# 301
За пръв път ще правя поръчка и да попитам ако всички артикули са ми от чарвеният / албанския/ сектор мога ли да използвам код за безплатна доставка?

# 302
За пръв път ще правя поръчка и да попитам ако всички артикули са ми от чарвеният / албанския/ сектор мога ли да използвам код за безплатна доставка?

Опитай, но едва ли.

# 303
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=c57895477315bf0d3a

Момичета помогнете ми какво е това, да не би да е послучай рожденият ден на дъщеричката ми който е точно на 6 май и съм го вписала в профила ми , ама какво е точно  newsm78

Ако прочетеш няколко мнения назад ще разбереш.

# 304
  Сладурки имам едно питане.Сутринта пуснах поръчка със Сахаринчето, но още не е фактурирана.Обикновенно за няколко часа ми я фактурират..Малко се притеснявам понеже кода не ми е пратен лично.Искам да ви питам  дали е възможно понеже е неделя да се бавят с фактурирането или има голям шанс да ми я откажат?Не за първи път пазарувам с кодовете от темата, но за пръв път толкова време не ми е фактурирана.Иначе и мейл дойде веднага сутринта че е приета поръчката.

# 305
До утре ще ти я фактурират  Peace

# 306
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=c57895477315bf0d3a

Момичета помогнете ми какво е това, да не би да е послучай рожденият ден на дъщеричката ми който е точно на 6 май и съм го вписала в профила ми , ама какво е точно  newsm78
Това е за снимки, не се знае дали важи извън Франция. Момичета, ползвайте преводача, все донякъде ще ви ориентира. Освен това е пуснато 2-3 стр. преди твоя пост.

Моите идват за 10-12 дни. Един път само чаках около 20 дни, защото поръчката беше голяма и мина през митница.

Моя приятелка си поръчва от сайта  и  на мен поръча  маратонки,  доидоха на петата  седмица от поръчката...
И аз като започнах преди няколко месеца нищо не разбирах, но като прочетох първите постове и на двете теми, стана по-добре.
Освен това, тази тема е за кодове. И пак се питам, и не мога да си отговоря - Защо се записвате?!?

Опитай, но едва ли.
Да, можеш да ползваш код за БД за чАрвения сектор. За да ти се хване, трябва да имаш нещо от новата колекция - въпрос до болка и безполезно коментиран по 1000 пъти във всяка тема. И после пробваш, въвеждайки кодовете докато стане. Разбира се, и това го пише в ПЪРВИЯ ПОСТ. Не казвам да четете цялата тема, а поне само ПЪРВИЯ ПОСТ (няма и една страничка)!

Освен това подпитването кога ще ти фактурират поръчката в деня на пускането и, също ми се струва безцелно, и особено в тази ТЕМА ЗА КОДОВЕТЕ!

# 307
[
Моите идват за 10-12 дни. Един път само чаках около 20 дни, защото поръчката беше голяма и мина през митница.
Моя приятелка си поръчва от сайта  и  на мен поръча  маратонки,  доидоха на петата  седмица от поръчката...
И аз като започнах преди няколко месеца нищо не разбирах, но като прочетох първите постове и на двете теми, стана по-добре.
Освен това, тази тема е за кодове. И пак се питам, и не мога да си отговоря - Защо се записвате?!?
[/quote]

Ок   Започвам да чета  , но все пак нали е по- добре някой да те ориентира Thinking

# 308
[

Ок   Започвам да чета  , но все пак нали е по- добре някой да те ориентира Thinking
[/quote]

Разбира се че е добре някой да те ориентира, но първо ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да прочетеш първия пост с всички подпостове

# 309

Ето още  един код за намаление- 56421 -40% от La Redoute;30% отстъпка за всички текстилни изделия ;25% от  малки уреди;20% от остатъка.Валиден от 21.04 до 12.05.09г.
Момичета, искам да попитам нещо. Използвах този код и веднага го прие, но нищо в цената не се промени. А трябва ли всъщност да се промени веднага или в някоя от другите стъпки се показва намалението? И ви благодаря за търпението да обяснявате  bouquet

# 310

Ето още  един код за намаление- 56421 -40% от La Redoute;30% отстъпка за всички текстилни изделия ;25% от  малки уреди;20% от остатъка.Валиден от 21.04 до 12.05.09г.
Момичета, искам да попитам нещо. Използвах този код и веднага го прие, но нищо в цената не се промени. А трябва ли всъщност да се промени веднага или в някоя от другите стъпки се показва намалението? И ви благодаря за търпението да обяснявате  bouquet

веднага се появява има някои кодове ,които са така и аз не знам защо

# 311
Мерси, Евка Hug Махнах предния код и използвах този: оферта за БД+сахеринче 34/40-59994 и стана Simple Smile Даже се и появи Votre cadeau : VESTE Ref :    BEIGE         Disponible immédiatement    1    GRATUIT ! А къде трябва да се отбележи БД? Че не виждам друго да се е променило Thinking Или има определени изисквания за поръчката, които не съм спазила newsm78  Моля ви помагайте Praynig

# 312
Мерси, Евка Hug Махнах предния код и използвах този: оферта за БД+сахеринче 34/40-59994 и стана Simple Smile Даже се и появи Votre cadeau : VESTE Ref :    BEIGE         Disponible immédiatement    1    GRATUIT ! А къде трябва да се отбележи БД? Че не виждам друго да се е променило Thinking Или има определени изисквания за поръчката, които не съм спазила newsm78  Моля ви помагайте Praynig
ако ти се е хванала БД там където ти е 5Е става 0 , но на мен с този код не ми се хваща

# 313
Момичета може ли да ми кажете на кой номер отговаря мъж висок 168см. с гръдна обиколка 118см. талия 98см.Интересува ме за тениски, яке и панталонки тип шорти.
Може ли да ми кажете и за женски маратонки дали си отговарят нс номерата , нося 37-38, ако може някой да ми каже дали са хубави тези маратонки.
Благодаря ви предварително.

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-feline-street-de-puma.a … &numberpage=2

казват ,че си отговарят но са за тесен крак
http://veni05.wordpress.com/category/chaussures-%D0%BE%D0%B1%D1% … %BE%D0%B0/page/6/

Много благодаря и се извинявам че съм шматка... ooooh! Сега видях че е за кодовете темата в бързината тук съм цъкнала.

# 314
ако ти се е хванала БД там където ти е 5Е става 0 , но на мен с този код не ми се хваща
Ar4ito, пробвай с това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5487129& … ue&ksource=-1 На мен ми се показа вече и 0Е доставка  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт