Re: LaRedoute - кодове - 27

• 40 229
  • 557
  •   1
Отговори
# 330
Ама защо не четете поне последните страници.Сега поне още 5 човека ще питат за нещо, което само с един поглед се разбира какво е. Освен това е обяснено.
За зелените купички и сахаринчето пак ненужно много постове.Пощадете момичетата, които правят темата  Peace

# 331
37443  - 10е от 35 е + бд

# 332
  bouquet

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 12:30 от ar4ito

# 333
  • sofia
Разменям чантичките Дора за друг подарък...Отново извинете за спама  Peace

# 334
# 335
  • Там....където всичко е възможно ....
Два кода и от мен:
Doudou bleu : XDPRM
Doudou rose: 801SR
Това са плюшени играчки ,кодовете дават и безплатна доставка при 1 артикул от новата колекция.Сега ще ги пробвам и евентуално  за някакво намаление.След малко и снимки ще кача Peace
Ако нещо се повтарям ме извинете,отдавна не съм ви чела.

# 336
Хвана ми Doudou rose: 801SR + БД, ще съм благодарна на снимка  Peace

# 337
и при мен хващат без проблем и двата - имам и мъжко, и детско и за мен парцалки от П/Л09.
Ще чакаме  снимки Peace

# 338
Два кода и от мен:
Това са плюшени играчки ,кодовете дават и безплатна доставка при 1 артикул от новата колекция.Сега ще ги пробвам и евентуално  за някакво намаление.След малко и снимки ще кача Peace

Хвана ми само второто - Peluche rose.
Даде и БД.
Намали ми артикула от новата с около 23%,
и !!! PRIX MINI също с около 23%! (Ref :4091248, Спално бельо/Плик Шанхай)

# 339
  • Там....където всичко е възможно ....
Да кода намаля и прих мини с различен процент Grinning
Ето снимки:

Не знам как се намалят извинете  Embarassed

# 340
А ето и реални снимки  Grinning 1 2

Мисля,че това е сахариенчето.Поне на него ми прилича - модел,копчета,джобове  Rolling Eyes

kras време беше да се завърнеш  Hug
Змейче,Да ви е здравичка малката принцеса Калина!Да расте щастлива,безгрижна и засмяна   Kissing Heart Hug newsm67

# 341
# 342
Два кода и от мен:

Даде и БД.

При мен тези кодове не се хващат. Имам блуза от новата колекция. Сложих и този плик Шанхай и не се получава. Изписва ми, че офертата е изтекла. Не ме хареса нещо  ooooh!

# 343
Струва ми се че кодовете на чантите Oxboy са обърнати! Когато въведа кода на мъжкия ми дава при подаръка kaki/rose,което е цвета на дамския сак.  Grinning

# 344
Два кода и от мен:

Даде и БД.

...40 минути по-късно, какво мислите се случва - вече нито единият не ми се хваща...??? newsm78 Странна работа!

Оня ден пуснах поръчка със "сахаринче/ сахаронче/ сахериенче" ли беше и БД, без да ми е личен, и стана. Днес опитах отново да го въведа в кошницата, но не ми дава никак вече. По 1 път сигурно се полага hahaha!

Общи условия

Активация на акаунт