Re: LaRedoute - кодове - 27

• 40 189
  • 557
  •   1
Отговори
# 360
  • Ботевград
Подкрепям те напълно Jadena права си на 100000 %.
Благодаря на всички, които пишат по същество и помагат на всички останали с новите кодове  Hug

Честит рожден ден на Калина. Да расте жива, здрава, весела и много късмет във всичко! Прекрасна е Змейче, невероятна красавица  Hug

# 361
ами аз не смятам че не писах по същество по темата и не виждам защо постът ми трябваше да се превърне в повод за забележка

но повече няма да спамя. като имам въпрос ще питам, който има време и желание-да отговаря, който иска-да прави забележки.
благодаря на тези, които ми отговориха.

# 362
Получих днес поръчка от La redoute. Към пратката е прикрепена и една оферта:

Код 56383 (не открих да е публикуван) дава 30% отстъпка при поръчка на дамско, мъжко, детско и бельо от PRINTEMPS - ETE 2009.

Офертата е валидна 3 седмици. Единственото, което не разбрах е от кога започват да текат тези 3 седмици.  newsm78

# 363
Здравейте,аз малко така нахлувам в темичката Embarassed искам да попитам тази прахосмукачка къде да я намеря в сайта и как се вкарват тези реф.номера Blush

извинявам се,прочетох първата страница,разбрах Whistling

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 20:37 от Морска

# 364
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
На накой да му се хваща активен код за намаление на PRIX MINI?

# 365
Дейзиг,
За PRIX MINI днес се установи, че тези двата буквените кода с подарък играчка намалят, обаче на мен първо ми хвана само единия, а после - нито един!

# 366
Два кода и от мен:
Doudou bleu : XDPRM
Doudou rose: 801SR
Това са плюшени играчки ,кодовете дават и безплатна доставка при 1 артикул от новата колекция.

Ех,много ме е яд Sad,най-хубавия код от много време насам и да не ми се хване и на двата акаунта Cry
Да не би срокът им да е минал? newsm78
Някой получил ли го е или е дръпнат от някой френски форум Thinking?

# 367
  • гр. Пловдив
оп, обърках темата  Embarassed

# 368
За БД при мен добре "работят":
30813
37427

Освен това намалят 20 от 45 Е. Има ги в първия пост!
Естествено говорим за Новата колекция.
Както някой вече писа, Достатъчно е да сложите калъфката на точки 50х70 см за 1,75 Е:
blancorange, Ref :5487129;
или
blancbleu, Ref :5487153.

би ли обяснила какво значи намалят 20 от 45 Е, пробвах с поръчка над 50 евро и ми дава само БД?

# 369
boris4o трябва да имаш поне за 45Е от ненамалени от актуалната колекция,за да намали от тях 20Е.Тъй като в момента повечето неща са намалени можеш да вкараш желан артикул от ел.каталозите на редовната му цена/с изключение на спортните/ и да ти го намали.

mal4eva не съм 100% сигурна,но май като поръчаш с реф.номер за 6,50 получаваш този,който искаш,а с кода като подарък  - миналогодишния на лалетата.Пак казвам предполагам,защото кода е от скоро сравнително и няма още отзиви.Едно момиче само спомена,че е получило лалетата с кода  Rolling Eyes

daynaa да,от френски сайт са.Признавам,че реалните снимки ги има там от известно време,но не бях срещала кодовете им до днес,като ги пусна краси,видях,че ги има и в сайтовете пуснати днес  newsm78 Ще ги мъчим да видим - може след ден два да се активират  Grinning

# 370
би ли обяснила какво значи намалят 20 от 45 Е, пробвах с поръчка над 50 евро и ми дава само БД?
Да, видях, че MamaB ти е отговорила, но да ти кажа и аз - бях сложила едни дамски сандалки на AKTIVE WEAR за пробата. От онези, дето ги нахвалиха момичетата тук. Абе като гледам доста ненамалени има около тях в тази "секция".

# 371
Здравейте,днес получих спалния компект с код 52140-бял на кръгове,от едната страна а от другата е син,калъфката е само на кръгове/това за инфо на тези които се интересуват/ Hug

# 372
50628 - за БД.

# 373
Здравейте,днес получих спалния компект с код 52140-бял на кръгове,от едната страна а от другата е син,калъфката е само на кръгове/това за инфо на тези които се интересуват/ Hug
zori8,
Метни някоя снимчица! Харесва ли ти комплекта?

# 374
  • София
Здравейте,аз малко така нахлувам в темичката Embarassed искам да попитам тази прахосмукачка къде да я намеря в сайта и как се вкарват тези реф.номера Blush

извинявам се,прочетох първата страница,разбрах Whistling
Ето 1 пример как за 10-15 минути може да се ориентира човек и да намери сам отговора на това,което го интересува.

Доколкото аз знам,темата за кодове е по-скоро информативна,не е дискусионна(това е неписано правило,поне аз откакто я следя съм останала с това впечатление).Предполагам,на никой не му се занимава да се върне поне 10 теми назад и да прочете 10-20 страници от някоя тема.Ще разбере защо тук по-често се правят забележки и,че не е точно тук мястото за повтарящи се n-пъти еднакви въпроси.А тази тема направо бие всички рекорди по спам,дано модераторите не ни резнат квитанциите най-накрая... Praynig
Непрекъснато прииждат нови и нови "звезди"и изискват информация,поднесена на тепсия,и то веднага.Еми,ще прощавате,ама не става така,и като се казва-Прочетете 1 пост,така е,там наистина ВСИЧКО е написано,на който не му е ясно-не е чел внимателно.
Кодовете сега са изчистени максимално,всички ,публикувани на 1 страница са проверени и актуални.
И много моля всички,които ще подскочат сега,спрете се и почетете,не излизайте с номера,че темата е затова.За да го има форумът и темата,някой прави усилия за това,безвъзмездно  и на добра воля,никой на никого не е длъжен.Всичко това го написах не,за да се заяждам  или обвинявам някого.

Краси,много се радвам,че се завърна,страхотни кодове си дала,за съжаление,при мен не работят,но МамаВ ме обнадежди малко....ще почакам,дано се активират...някак си.
Имам такава ситуация-кодът за новото сахариенче 59994(38/40) ми се хваща,а другите два-60003 и 60011-не,не ми е пратен,за съжаление...Ако някой има обяснение или подобно нещо,ще ми е интересно....

Общи условия

Активация на акаунт