Re: LaRedoute - кодове - 27

• 40 188
  • 557
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,аз малко така нахлувам в темичката Embarassed искам да попитам тази прахосмукачка къде да я намеря в сайта и как се вкарват тези реф.номера Blush

извинявам се,прочетох първата страница,разбрах Whistling
Ето 1 пример как за 10-15 минути може да се ориентира човек и да намери сам отговора на това,което го интересува.

Доколкото аз знам,темата за кодове е по-скоро информативна,не е дискусионна
...
Evka,
 Sunglasses Hug

# 376
12947 (БД, намаление, подарък)
40% de reduction sur La Redoute
Service aperitif 16 pieces (в кошницата го изписва като Set Cocktail - rose, vert)
Jusqu`a - 40% sur la collection "couleur d`ete"
La livrasion gratuite

Пробвах го с "калъфчиците" - става!

Това да не е същия подарък като при 60771 и 59978?

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 00:44 от Jadena

# 377
Получих днес поръчка от La redoute. Към пратката е прикрепена и една оферта:

Код 56383 (не открих да е публикуван) дава 30% отстъпка при поръчка на дамско, мъжко, детско и бельо от PRINTEMPS - ETE 2009.

Офертата е валидна 3 седмици. Единственото, което не разбрах е от кога започват да текат тези 3 седмици.  newsm78

Мисля че от датата на фактурата, но не съм сигурна.Нали по мейла като ти пратят е с валидност пак толкова , та по това си правя изводите.И аз преди време имах такъв код, но съм завеяна и го забравих.

# 378
......
Имам такава ситуация-кодът за новото сахариенче 59994(38/40) ми се хваща,а другите два-60003 и 60011-не,не ми е пратен,за съжаление...Ако някой има обяснение или подобно нещо,ще ми е интересно....
[/quote]

И при мен е така

# 379
......
Имам такава ситуация-кодът за новото сахариенче 59994(38/40) ми се хваща,а другите два-60003 и 60011-не,не ми е пратен,за съжаление...Ако някой има обяснение или подобно нещо,ще ми е интересно....

И при мен е така
[/quote]

и при мен също

# 380
... да кажа, че току що пуснах новото сахеринче - 42/44 номер(пратен ми е лично на @).
Пробвах преди това и трите кодчета ми се хвана безотказно,  защото на половината им се ловеше само 38/40  newsm78
За инфо имах само тези бермуди от П/Л 09
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8201820& … ue&ksource=-1
останалото бяха неща от албанците

ще си позволя да се самоцитирам. Според мен е от това дали е пратен лично, дали нещата са прих мини,руж и др.

# 381
Привет!
Момичета може ли някой да ми обясни каква е тази оферта-може и на лични да не разводняваме излишно темата.Става въпрос за някакви снимки?
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=22ebbb755f7d6c3e68

# 382
Привет!
Момичета може ли някой да ми обясни каква е тази оферта-може и на лични да не разводняваме излишно темата.Става въпрос за някакви снимки?
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=22ebbb755f7d6c3e68

Виж малко по-назад-вчера или онзи ден беше писано за нея Peace

# 383

Когато използвам кода за сахаринчето ми излиза подарък-beige.На снимката обаче ми изглежда каки,така ли е и при вас Shocked

# 384

Когато използвам кода за сахаринчето ми излиза подарък-beige.На снимката обаче ми изглежда каки,така ли е и при вас Shocked

И на мен!Дано да е Каки, че аман с тоя бийч и тренча ми е бийч Laughing

# 385

И на мен!Дано да е Каки, че аман с тоя бийч и тренча ми е бийч Laughing
Пише бежов.

# 386
Мен ми маха доставката безапелационно този за дора и спайдърмен - та за това се усъмних - всичко ми е намалено, но имам наистина детски неща  Wink

Лично ли са ти изпратени кодовете?

Сори за закъснението Embarassed - да лично са ми пратени

# 387
Здравейте, бялата чанта с реф.номер 9321950 дали си заслужава. Гледах снимки в първия пост ама нещо не мога да прецена. Мойе ли коментар от някой който я има   bouquet

# 388
Здравей те аз съм нова Simple Smile  изпратиха ми това http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=389207d7926ebd9cca
коментирно ли е?

# 389
  • гр. Пловдив
12947 (БД, намаление, подарък)
40% de reduction sur La Redoute
Service aperitif 16 pieces (в кошницата го изписва като Set Cocktail - rose, vert)
Jusqu`a - 40% sur la collection "couleur d`ete"
La livrasion gratuite
Пробвах го с "калъфчиците" - става!
Това да не е същия подарък като при 60771 и 59978?
Предполагам е същия понеже ми дава същия подарък + БД и при този код 12939.
От mamaB
Цитат
60763 - още един за комплекта за коктейл 16 части
12939 - пак за същия,но дава и БД/с какъвто и да е артикул от П/Л 2009/

Това намаление от 40% при поръчка за някаква определена сума ли го дава? Понеже имам ненамалено за 11 евро от новата колекция и ми даде само подарък и БД, без да намаля нищо.

Общи условия

Активация на акаунт