Re: LaRedoute - кодове - 27

• 40 152
  • 557
  •   1
Отговори
# 390
опс, обърках темите  Embarassed

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 14:57 от herelina

# 391
ето един от мен Simple Smile за Veste beige 3675939 

# 392

Какво искаше да кажеш с това?

# 393

за какво е това?

# 394
Тъй като вече веднъж имахме проблем с оразмеряването, преди да пуснем новата поръчка, ви моля да ни оразмерите с колежката:
Тя : ГО 90 см, Т 79 см, Х 97см
Аз:  ГО 95 см, Т 75 см, Х 98 см
Благодаря предварително!

# 395
Тъй като вече веднъж имахме проблем с оразмеряването, преди да пуснем новата поръчка, ви моля да ни оразмерите с колежката:
Тя : ГО 90 см, Т 79 см, Х 97см
Аз:  ГО 95 см, Т 75 см, Х 98 см
Благодаря предварително!
Тука е за кодовете!
Питай в другата тема!

# 396
Благодаря

# 397

за какво е това?
незнам така ми го дадае newsm78
подарък Veste beige + намали 5% доставка
яке ли е ?

# 398
EmoM какво означава "така ми го дадае"? Би трябвало да си въвела код,за да ти го даде.Код,който дава подарък и маха доставката.Тук пускаш кода,а не референтния номер на подаръка/или което реално си копирала  Rolling Eyes/,защото не може да се използва по този начин.Иначе предполагам си използвала кода за сахариенчето,тъй като него изписва така и маха доставката  Peace

Колкото до вчерашните кодове за играчките за съжаление и в двата френски сайта темите са заключени.Явно кодовете са проблемни.Мисля,че са стари/заради наличните при тях реални снимки/ и някой ги е пуснал вчера отново.Така че явно няма да можем да ги ползваме  Confused Ето какво пише/преведено с гугъл/

Привет,
Изглежда, че буквено-цифрови кодове, са запазени за клиенти, и затова, ако се използва, ще бъде да им вреди, защото те могат да бъдат използвани само веднъж.
За да ми познания по-малко.
Аз ще те питам да не разпространяват такъв код във форума, за да се избегнат всякакви проблеми.
Благодаря ви на всички!

Hello,
Il semblerait que les codes alphanumériques soient réservés à des clients, et que par conséquent si les utilisez , cela sera à leurs détriments puisqu'ils ne peuvent être utilisés qu'une seule et unique fois.
A ma connaissance du moins.
C'est pourquoi je me permets de vous demander de ne pas diffuser de codes de ce genres sur le forum , afin d'éviter tous problèmes.
Merci à tous !

# 399
  • София

за какво е това?
незнам така ми го дадае newsm78
подарък Veste beige + намали 5% доставка
яке ли е ?
Кой ти го даде? Shocked
В полето за кодовете могат да се въведат максимум 5 символа. ooooh!
Ох,това е някакъв референтен № на някакво сако,явно новото сахариенче-подарък,
защото и цената му излиза-0Е,и го огражда в червено.Или някой се епробвал да си поръча подаръка по реф.№.... Tired

# 400
А на някой хва6тат ли се плю6ените игра4ки ?В4ера ми се хва6таха,а днес ве4е не  Rolling Eyes

# 401
Здравейте момичета днес имам рожден ден и ще ви почерпя
  party023
Пратиха ми код с подарък часовник и гривна
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=an … urecode=001RQ0967
Та кода ми го приема но не ми исписва подаръка отдолу в допълнително поле,ккто обикновенно.Някой може ли да сподели как е било при него? newsm78

# 402
  • Пловдив
pinka222 ,и аз над това си блъскам главата.Получих преди малко същия код и по същия начин приема го,но не ми дава подаръка нито БД над 60е.   newsm78  newsm78  newsm78
Пак ще пробвам утре,може още да не е активен кода.

# 403
  • Пловдив
Здравейте пускам кода за прахосмукачката но ми дава че не е налична вече, някой да знае нещо по въпроса

# 404
Здравейте пускам кода за прахосмукачката но ми дава че не е налична вече, някой да знае нещо по въпроса
С кой код и какво ти изписва точно? Изчерпана или,че ще е налична след н седмици?
На мен не ми се хваща и не мога да видя.Ако ти дава след н-седмици може за момента да я няма.Пробваш след време пак.Това го имаше и при матрака,но макар да пишеха след 12 ли беше,го получиха по - рано.Трябва да проверяваш.
Другия вариант пробваш с другия код.Май има малка разлика между прахосмукачките и може другата да е налична  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт