Re: LaRedoute - кодове - 27

• 40 125
  • 557
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Здравейте пускам кода за прахосмукачката но ми дава че не е налична вече, някой да знае нещо по въпроса
С кой код и какво ти изписва точно? Изчерпана или,че ще е налична след н седмици?
На мен не ми се хваща и не мога да видя.Ако ти дава след н-седмици може за момента да я няма.Пробваш след време пак.Това го имаше и при матрака,но макар да пишеха след 12 ли беше,го получиха по - рано.Трябва да проверяваш.
Другия вариант пробваш с другия код.Май има малка разлика между прахосмукачките и може другата да е налична  Grinning

Пробвах и с двата кода пише си епюсе даже пробвах и без код.

# 406
Хм.Може пък с прахосмукачката да се е приключило вече.Който взел-взел newsm78
Явно няма да можеш да я пуснеш сега,но да помоля да пробваш пак утре примерно и да споделиш.Или някой ,на когото му се е хващал кода.Тоест дали офертата е вече невалидна  Rolling Eyes Сега я гледам пак в clubpromos - няма писана валидност  Thinking

# 407
при мен кодът за прахосмукачката от 8 евро хвана, но после като си влязох в кошницата имаше червен надпис. но не горе над продуктите в кошницата, а там, където се въвежда кодът. и вапреки, че беше намалена все още в кошницата, не посмях да го ползвам този код. иначе после като пробвах наново пак хвана.  Confused

# 408
  • Пловдив
Току що пробвах и аз. Дава ми, че прахосмукачката не е налична. Пробвах и с фотоапарата, и при него така....

# 409
  • гр. Пловдив
Може ли да ми дадете линк към сака, който е като подарък с този код 27014 - SAC VOYAGE + намаление 20%. Рових в албума, но немога да се ориентирам, кой от всичките е. Много ще съм благодарна!  Hug

# 410
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=6358108 - според мен са тези. Поне с друг код ми изписва същото и е това  Peace

# 411
  • гр. Пловдив
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=6358108 - според мен са тези. Поне с друг код ми изписва същото и е това  Peace
Много ти благодаря!   bouquet

# 412
снимка на надуваемия дюшек от този код има ли някой? Praynig
26921 - надуваем дюшек

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 17:49 от Луда Яна

# 413
  • гр. Пловдив
снимка на надуваемия дюшег от този код има ли някой? Praynig
26921 - надуваем дюшек
На мен ми дойде този, но с друг код с поръчка от януари месец. Невярвам да има трети вид /освен синия и зеления/.

А нещо друго да попитам за него - само за нови клиенти ли е?

# 414
снимка на надуваемия дюшег от този код има ли някой? Praynig
26921 - надуваем дюшек

вчера пуснах поръчка с него и ми пише, че ще е син.

# 415
и на мен май син изписа...
А има ли някакво приспособление за надуване?

# 416
да, помпата е вградена в дюшека

# 417
  • Пловдив
Ето една оферта от днес - дава подарък куфара, а безплатната доставка мисля е над 45 евро. Пратен е лично.
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=tr … urecode=001RQ8552

# 418
Някой иска ли да разменим тренч за друг подарък? Ползвах код, на който пишеше "trench beige" без възможност да се избира номера, дойде най-големия размер, според мен, защото имаме с друга поръчка 42/44, който ми става, а този е доста по-широк и с доста по-дълги ръкави, направо ми е огромен, предполагам, че отговаря на 46/48.

# 419
Мацки ,ето снимки на чаршафте с код 52140,не е лош,малко е твърд,но се надявам да омекне,но пък и не се оплаквам,за подарък съм доволна Hug     www.snimka.bg/album.php?album_id=301804&pid=11878344 , www.snimka.bg/album.php?album_id=301804&pid=11878346
за мен е едно към едно със снимките от албумчето

Общи условия

Активация на акаунт