До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 3

• 187 898
  • 1 359
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Миме,Добрин Иванов не е грозен,има си чар. Wink

# 481
  • Бургас/Пз
Добрева да не взима пари, неее няма такъв вариант, взима и още как, че си и иска!!! Ама не е луд този дето яде баницата!!!

# 482
  • Бургас
За акушерка мога да препоръчам Узунова, не се сещам за първото й име. Бях направила уговорка с нея, трябваше в събота да отида в болницата докато е на смяна и да ме прегледа, да говорим за пари и т.н., но родих в петък сутринта. Тя и тогава се случи на смяна, през цялото време беше страшно мила и много ми помагаше, страшно доволна останах. Ако някой иска мога да дам номера й.

Rossana, може ли телефона на ЛС:-) Мерси Peace

# 483
Стефка Узунова се казва акушерката, и аз родих при нея преди две седмици; много съм доволна, първото си дете също родих при нея; родих много голям бебок - над 4кила - нямам нито един шев; сложиха си ми и система с глюкза, и бусколизин на 2 пъти; страшно съм доволна; първия път родих за два часа; сега пак много бързо; на смяна беше Люцканов - и от него съм много доволна, въпреки, че само ми проверява разкритието на няколко пъти, за друго не ме е пипал, затова и смятам, че акушерка е най-дорият избор, който всеки може да направи за раждането си - те израждат бебета всеки денощ, докторите се занимават с операциите и шевовете на родили нормално; разбира се всеки си решава - успех на всички майчета; между другото на Богордица ще откриват болницата във Ветрен

# 484
За акушерка мога да препоръчам Узунова, не се сещам за първото й име. Бях направила уговорка с нея, трябваше в събота да отида в болницата докато е на смяна и да ме прегледа, да говорим за пари и т.н., но родих в петък сутринта. Тя и тогава се случи на смяна, през цялото време беше страшно мила и много ми помагаше, страшно доволна останах. Ако някой иска мога да дам номера й.
Може ли и на мен телефон на лични? Praynig

# 485
Аз препоръчвам ак. Иванка Вацева. Страхотен човек! За Узунова също съм чула добри отзиви, но не съм и била пациентка.

# 486
  • у нас
аз също съм за Вацева  Peace

# 487

За акушерка мога да препоръчам Узунова, не се сещам за първото й име. 
Стефка Узунова

# 488
Е, да, Гамишев е чаровник, спор няма Wink

Това ли е най-важното за един лекар  Rolling Eyes
Не ми вкарвайте думи в устата, моля! Жената преди мен написа, че е просто очарована от него, и аз потвърдих, че той може да бъде много чаровен и приятен лекар. Винаги ми е било леко и весело след консултация при него. А доколко е добър специалист, не се наемам да коментирам. Просто е добър вариант за наплашени бъдещи майчета с безпроблемна бременност.

# 489
външна оценка на лекарите е възможна тук http://www.doktorite.com, давайте момичета!!!! това го има от 3 дни!!!

# 490
момичета благодаря ви за съчувствието
искам да ви питамслед колко време може да подновим опитите

# 491
  • Бургас
Това есупер новина за Ветрен! а дали Узунова или Вацева ще са в екипте там (идейка)?Споделиха ми за Иванка, че е поканенан там.... newsm78

# 492
Melly.G Стефка Узунова ще работи във Ветрен със сигурност Simple Smile

# 493
ПРЕПОРЪЧАЙТЕ ДОБРИТЕ ЛЕКАРИ ТУК http://doktorite.com/

за пръв път може да оцените лекарите си,

# 494
  • Бургас
Melly.G Стефка Узунова ще работи във Ветрен със сигурност Simple Smile

супер! Някаква ценова листа да се намира случайно? Simple Smile мерси предварително! Hug

Общи условия

Активация на акаунт