До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 3

• 186 504
  • 1 359
  •   1
Отговори
# 1 335
Здравейте!
Моля ви препоръчайте ми АГ за аборт, спешно ми трябва.Моля споделете ако сте правили вие или ваши познати!

# 1 336
Здравейте, настоящи и бъдещи бургаски мами,

за съжаление още в първите етапи на бремеността си и аз се присъединих към клуба на недоволните от бургаските лекари мамчета:( И което е още по-лошо - адски дезориентирана към кого мога да се обърна за адекватна предродилна помощ. Това ми е първа, неочаквана, но желана бременност. Дори и да не беше така, е естествено да се нуждая от повече информация за състоянието си. За съжаление такова от д-р Скочева не получих. Мисля че съм достатъчно интелигента, за да се позапозная предварително с някои неща и да не и губя времето с разводнени и ненужни въпроси, но си излязох от кабинета мълчалива и обидена, като ученичка на която са се карали за ненаписано домашно (дори без отговор на любезното ми "добър ден")! Искам да ви попитам как ползвахте полагаемите ви се болнични дни по време на бременност. Чувствам се изморена, вие ми се свят,  на работа ми се налага да премествам и вдигам тежести, а се оказа че съм нямала право на повече от 7 дни до петия месец?!?! И как трябва да постъпя ако искам да сменя лекаря следящ бременността ми (с направление по ЗК)?

# 1 337
  • Burgas
Здравейте, настоящи и бъдещи бургаски мами,

за съжаление още в първите етапи на бремеността си и аз се присъединих към клуба на недоволните от бургаските лекари мамчета:( И което е още по-лошо - адски дезориентирана към кого мога да се обърна за адекватна предродилна помощ. Това ми е първа, неочаквана, но желана бременност. Дори и да не беше така, е естествено да се нуждая от повече информация за състоянието си. За съжаление такова от д-р Скочева не получих. Мисля че съм достатъчно интелигента, за да се позапозная предварително с някои неща и да не и губя времето с разводнени и ненужни въпроси, но си излязох от кабинета мълчалива и обидена, като ученичка на която са се карали за ненаписано домашно (дори без отговор на любезното ми "добър ден")! Искам да ви попитам как ползвахте полагаемите ви се болнични дни по време на бременност. Чувствам се изморена, вие ми се свят,  на работа ми се налага да премествам и вдигам тежести, а се оказа че съм нямала право на повече от 7 дни до петия месец?!?! И как трябва да постъпя ако искам да сменя лекаря следящ бременността ми (с направление по ЗК)?
чесно да ти кажа единствената гинеколожка за мен поне която ми даде някакво инфо беше д-р Мърмарова, никои друг поне при мен не ми обърна внимание бях при Гамишев и при Дорийска и двамата за мен са ........................мелачка за пари Money
Ако не си доволна отиваш при личната си лекарка и искаш смяна на АГ-то което ти води ЖК, имаш право на 1 смяна мисля.
Успех  bouquet
Правя редакция защото забравих да ти кажа за болничните, имаш право наповече от  7 дни, порови се из нета със сигурност ще намериш инфо. Аз бях в болнични поне 1 месец преди болничните ми за бременност.Ако не ти ги даде АГ отиди при личната.

# 1 338
Болнични се полагат 180дни (като не се включват 45-дневния преди раждане),т.е.от 10г.с.(горе -долу)можеш до края да си в болничен.Трябва да се запишеш при АГ с ЛКК ,за да ти издава 30-дневни болнични.
Лекаря за ЖК можеш да смениш (ако не греша) като отидеш при личната и ти издаде оотново талон за записване на ЖК.

# 1 339
Благодаря за отговорите момичета! Със сигурност ще сменя лекаря за ЖК и то не само заради болничните... с мъжо взехме решение да се консултирам и на частно при друг специалист в друг град. Дано всичко приключи нормално:) Леко бременеене на всички бъдещи майки!

# 1 340
Момичета някоя от вас правила ли си е изследвания преди да забременее и при кой гинеколог? С приятеля ми опитваме вече 3ти месец и нищо не се получава и искам да отида да си направя необходимите изследвания да видя дали всичко е наред. Ще ми се да е по здравната каса, защото нямам възможност да плащам всички изследвания и преглед. Насочила съм се към д-р Мърмърова, какво ще ме посъветвате? Благодаря ви предварително  Hug

# 1 341
  • Бургас
Момичета някоя от вас правила ли си е изследвания преди да забременее и при кой гинеколог? С приятеля ми опитваме вече 3ти месец и нищо не се получава и искам да отида да си направя необходимите изследвания да видя дали всичко е наред. Ще ми се да е по здравната каса, защото нямам възможност да плащам всички изследвания и преглед. Насочила съм се към д-р Мърмърова, какво ще ме посъветвате? Благодаря ви предварително  Hug
Здравей!
Три месеца е твърде ранен период за притеснение.Изследвания се правят след  1г опити, а именно изследване на хормони,проследяване на овулация с ехограф,спермограма.
Сега те съветвам да си вземеш едно направление от личния лекар и да посетиш гинеколог за преглед,който да ти вземе и цитунамаска.
Можеш да посетиш Д-р Мърмарова.
Успех ти пожелавам!

# 1 342
Здравейте момичета.
8г.с. съм Simple Smile и все още не съм си избрала гинеколог за следене на бремеността. Днес си взех направление от личната лекарка и започнах да се ровя в темите за да се ориентирам към някой предпочитан, и съответно се обърках Simple Smile. Реших за да се улесня да си  поставя критерии при което стигнах до кратката формулировка Simple Smile:

Ако имате добри впечатления от гинеколог, който е в Меден рудник и работи със здравната каса помогнете, като споделите.

Благодаря на всички които се отзоват.
Лека и усмихната бременост на всички бъдещи майки.

# 1 343
  • Бургас
Здравейте момичета.
8г.с. съм Simple Smile и все още не съм си избрала гинеколог за следене на бремеността. Днес си взех направление от личната лекарка и започнах да се ровя в темите за да се ориентирам към някой предпочитан, и съответно се обърках Simple Smile. Реших за да се улесня да си  поставя критерии при което стигнах до кратката формулировка Simple Smile:

Ако имате добри впечатления от гинеколог, който е в Меден рудник и работи със здравната каса помогнете, като споделите.

Благодаря на всички които се отзоват.
Лека и усмихната бременост на всички бъдещи майки.
Д-р Габровска,работи в поликлиниката на кооперацията на Сан Сити.

# 1 344
Благодаря Ирина,
а да разбирам ли, че впечатленията ти от нея са добри. Защото като пуснах сърч във форума на името -попаднах само на едно мнение за нея - за съжаление не особенно ласкаво?

# 1 345
Благодаря Ирина,
а да разбирам ли, че впечатленията ти от нея са добри. Защото като пуснах сърч във форума на името -попаднах само на едно мнение за нея - за съжаление не особенно ласкаво?
Лошото е, че може всички да са много доволни от този лекар, а точно ти да останеш много недоволна гаранция няма.
Отиди при нея на преглед поразпитай я, сама ще усетиш дали това е "твоя лекар", ако ло не имаш право да я смениш с ново направление от ЛЛ.
Пожелавам ти спокойна бременност и здраво бебе.

# 1 346
  • Бургас
Здрасти Соня !

Моята бременност я следеше д-р Габровска . Винаги ми пускаше изследвания, дава направления без проблем и болнични .
В 9-тия месец вдигнах високо кръвно и веднага ми даде направление за болница,за да не се случи нещо с бебчето.
Има доста хора при нея и понякога се чака повече,понеже няма часове,но се преживява..
Не ми хареса това,че при мен така се случи ,че имаше здравословен проблем и много често отсъстваше . А не оставя заместник,но е било само временно.
Понякога не й се говори и обяснява,ама аз питам  и получавам отговори.
Това ми е мнението за нея,надявам се да съм ти помогнала  Peace

# 1 347
Някоя знае ли цени за Д-р Мърмарова? По ЗК и на частно.

Кой д-р ще препоръчате, при съмнение за киста?
Мерси предварително Simple Smile

# 1 348
  • Бургас
Специално за Мърварова цени не знам.
Би трябвало да види кистата,ако има такава с вагиналния ехограф.
Преди две месеца имах и аз киста,фоликулярна,пих противозачатъчни и се сви.

# 1 349

Общи условия

Активация на акаунт