Национална среща на ЯНУАРЧЕТА 2008

• 6 854
  • 180
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, аз за съжаление трябва да съобщя,че ще останем само една вечер на 1.06. Иначе с нетърпение чакам срещата дано наистина времето е хубаво.

# 31
Ние ще дойдем следобяда.
Може ли някой , който е ходил вече да даде кратки напътствия как се стига до хотела.

# 32
  • София
Фиуууууу туп. Laughing
И ние сме тук.
За две нощувки.
С две деца.
Една кола, количка и куфар багаж.  Mr. Green
Предварително меню не искаме... с тез капризни мъже. Whistling
Това е за отчета. Mr. Green
Иначе и аз вече съм нетърпелива. Мъж ми и дежурства и работа, всичко си е подредил. Само да сме здрави и сме там.  Peace
Иначе за предложението за имената Усмивка ни има всички по именно нали изпращахме паричките), може да ни го препрати на тези, които искаме. Rolling Eyes

# 33
Здравейте, аз за съжаление трябва да съобщя,че ще останем само една вечер на 1.06. Иначе с нетърпение чакам срещата дано наистина времето е хубаво.

Духче, то на 1.06 с кой ще се срещнеш там...   Laughing 

# 34

Духче, то на 1.06 с кой ще се срещнеш там...   Laughing 

Хахахахах....
Духчето иска самичка да си почива в "Лесопарка"...
И то на 1 Юни.

Joy Joy Joy

# 35
Ами аз звъннах профилактично. Все пак много отказали се има, но има и такива, които ще им заемат местата и аз да се застраховам, ако не остане свободна стая. Както казах, категорично ми заявиха, че няма никакви места за 1 и 2.
 Аз се разбрах с Jovanna, ще върна нейното капаро.

# 36
Хахаха ами ако ми хареса може и на 1 юни да идем, иначе и ние не искаме предварително меню.

# 37
  • София
И аз да се запиша в темата.
Нямам търпение да се запознаем. За мен няма значение за обръщенията- кой както иска. А идеята на Мирка много ми харесва.
На срещата на рождения ден ми беше много неудобно всеки да питам кой е. Hug Hug Embarassed
Ако някой знае как се стига до там да ни ориентира. Ние сигурно ще дойдем към13-14 часа, нали не е късно newsm78 newsm78

Ще носите ли нещо за ядене на децата. Сияна е толкова капризна с това ядене , че отсега се чудя какво ще и давам да яде. newsm78 #Crazy

# 38
  • София
Жужу аз мисля да нося за всеки случай 1-2 бурканчета солено и толкова сладко. Иначе бисквити и солети те вървят вече постоянно с нас. Но аз като гледам май трябва да нося храна за Алекс май от къщи, не толкова за Косето.  Mr. Green
И да следите времето и да докладвате, че ние още сме без телевизор...представяте ли си.  Rolling Eyes

# 39
Жужу, аз от сега замислям какво да му нося на Стефан за храна, да се презастраховам  Peace
Плодове, каша, дори и за кисело мляко се замислям, сухари, бисквити. Надявам се поне някоя тамошна супичка да яде  Thinking
И ние някъде на обяд ще пристигнем, живи и здрави  Peace

# 40
Ако се преброявате за обядно меню - мен и приятелката ми НЕ ни включвайте... Ние ще се фръцнем до Търново и ще ядем там...   Whistling 

# 41
Така, като гледам, май ние ще сме първи.
Росни, росни мисля да се озовем още в ранни зори там.
По последни данни ще пътувам сама с децата.  Crossing Arms
Колата ми е оправена, така че няма пречка.
Ама, здраве да е, аз няма да захващам пак тая тема, че само ще се скараме.  Twisted Evil
И ние не искаме предварително меню.
Не знам какво ще яде малкото, не съм решила дали ще нося нещо.
Надявам се да хареса хотелските манджи.  Wink
За обръщението към мен - ми, не ми пречи да си лепна едно етикетче - то, аз и без това не съм в ред, та едва ли ще изглеждам по-луда с едно етикетче допълнително.  Mr. Green
За съжаление, времето май няма да е с нас.  Sad
Дано да се лъжа, но ми се струва, че ще си стоим вътре.
Какво ли ще правим затворени на едно място с толкова много деца?  #Crazy  ooooh!
И сега последните данни какви са - кой ще идва, кой не?
Аз ще взема да погледна в табличката, и току виж съм написала тук за по-прегледно.
Без подробности, само кой ще идва.
Какво ще кажете?
 Thinking

# 42
1. Мирка,
2. Мимозе,
3. Ане,
4. Импи,
5. Катенок,
6. Габи,
7. Силвипл,
8. Стелли,
9. Валето,
10. Жужу,
11. Джули,
12. Алекс,
13. Теди,
14. Луси,
15. Стелт,
16. Фил,
17. Духче,
18. Меги,
19. Дама,
20. Тули,
21. Аничка,
22. Никитали.

(Плюс Невенска, Илиянчето и кой още беше?) Thinking
Май сме това, нали?  newsm78

# 43
Милла спомена нещо за идване в другата тема.

Аз храна май реших да не вземам, моите хапват без претенции.
Мен друго ме тревожи, как ще приготвям вечер АМ на Дарена Rolling EyesДе ще я топля тая вода...

# 44
Аз пък нещо друго се сетих - ако стане така, че сме принудени да си стоим в хотела, няма да е лошо да им организираме някакво забавление на малчовците.  Party
Като например някакво балонено-пижамено-не знам какво си парти.  ura
Някой с идеи?
  Thinking

П.С. Фил, според мен не може да няма микровълнова в целия хотел.
Ако не ползваш, обаче ще е лошо.

Общи условия

Активация на акаунт