Национална среща на ЯНУАРЧЕТА 2008

• 6 854
  • 180
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,
моето мъж ме зарадва, че излязло работа за почивните дни но ангажимента ни от 1-3.05 остава и пътуваме. И аз се изкефих, че този път не може да промени плановете ни в последния момент. Хахаха добре че от рано се организирахме, като кажа че съм дала капаро и нема отметане  Wink

За топлата вода, аз винаги нося термус, който издържа 24ч. а и в хотелите, кухните никога не отказват малко топла водичка, а другото е кана.
Джули добре е, че си качила списъка, че се чудех кой в крайна сметка остана. Но сега съм спокойна, групата е сериозна.

За забавлението на децата, можем да помислим за аниматор. Във Велико търново вероятно си имат, че иначе ще стане доста скъпо ако идва от Сф. Имам и още едно предложение, да си организираме една вечеря всички в хотела, може и на друго място!!!

# 76
  Имам и още едно предложение, да си организираме една вечеря всички в хотела, може и на друго място!!!

Ооооо, аз мисля, че това си е задължително.  Peace

# 77
Може би трябва да ги предупредим от сега  newsm78

# 78
# 79
  • Варна
Да се запиша и аз  Grinning
Само се моля да са здрави, и пътуваме. Мисля да тръгнем към 9, евентуално с обяд в Търново и към 1 в Лесопарка, че да мога да ги сложа за обедния сън там.
Не можах да прочета, някой звънна ли за настаняването? Ако не, моля Джули или някой друг да се чуе, за да знаем как да пътуваме които сме от по-далеч.

# 80
Хахаха, Алекс, ми, то ние всички сме по-далеч.  Laughing
Ей сега ще звънна и ще ви кажа.
  Peace

# 81
  • Варна
Е, има някои на един час път, пък някои даже на минути  Joy

# 82
Е, има някои на един час път, пък някои даже на минути  Joy

Да, естествено - пошегувах се, защото аз и ти сме почти на еднакво расзстояние.  Wink

Така, последни новини:

*за настаняването - кой, когато и да дойде ще бъде настанен. Няма проблем, дори това да е в 8.00ч. сутринта.

*за общата вечеря - ако решим, можем да се разберем на място, от единия ден за другия, няма проблем.

*за плащането - всеки ще си плаща на рецепция, като на всеки ще бъдат приспаднати тези 50лв. капаро. (Понеже аз й казах, че имаме някои размествания.)

* за дъждовната прогноза - залата + закритата тераса ще бъдат на наше разположение. Ако не е много студено можем да стоим с малчовците на терасата, дори и да вали.

# 83
Ама защо само 1 обща вечеря?
Моята нагласа е, че и 2те вечери ще се съберем всички.Някои от нас като сложат децата по леглата.
Аз, дето се вика, за туй живея Mr. Green

# 84
Ами, не знам, Фили.
На мен ми е все едно.
Ама ако стане така, че за едната не можем да се организираме, нека поне втората да е както трябва.
  Peace

# 85
Ама какво има да се организираме, нали така или иначе всички ще вечеряме в един момент.
И ще сме заедно в ресторанта.

Чудех се количка дали да вземам, само да ми заема място.
Но в крайна сметка май ще сме с комби на един приятел, та ще мога да си позволя да я понеса.

# 86
Ама какво има да се организираме, нали така или иначе всички ще вечеряме в един момент.
И ще сме заедно в ресторанта.

Ааааа, не е много сигурно.

# 87
В смисъл?

# 88
Ми, в смисъл, че ако вие сте свикнали да вечеряте в 20.00ч., например, а пък ние в 22.00ч., нито ние ще вечеряме толкова рано, нито пък вие ще стоите гладни 2 часа заради нас.
А сети се, при положение, че не сме само аз и ти, а още поне 30 човека какво ще се получи, ако няма нищо предварително уточнено.
И за това си мисля, че ако нещата са огранизирани, всички ще гледат да се вместят.
  bowuu

# 89
 Grinningразбрах
Ама понеже знам нашите вечери по принцип как се проточват, то хапване, после едни бири се леят... Blushще се засечем с всички значи.

Общи условия

Активация на акаунт