ПЛЕВЕН - 95

• 16 170
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Аз говоря по-скоро за хората, които ходят на работа всеки ден с колите си и трябва да спират в центъра, ей така от мързел, а не като при теб Дикси или като при Фтал, щото живее на друго място, нито пък като Тина, която бачка в друг град...
Говоря за тези, които ползват колите щото ги мързи и колкото да отидат до работа без да имат други задачи или да са с деца.
В центъра според мен не трябва да се спира или трябва всеки да си плаща както Пламси прави... и да има достатъчно паркинги и сини зони. Ти Дикси да кажем можеш да си оставиш колата на подобно място и да си свършиш всичката изброена работа и после пак на колата. Обаче е пълно с мързели, които ходят на две крачки и пълнят тротоарите...

Въпросното Бяло море е абсолютният безплатен паркинг, там съм се движила само по шосето, питайте и Грета как минава от там, с две деца да не говорим. Там не можех да изляза от блока, защото колите са спрени пред стълбите на входа.
Сега на Радецки е подобно, но поне на тротоара не се качват и мога да джиткам с количка, защото отдолу са полицаите, доста често санкционират и правят акции...

# 151
  • Плевен
За каква точица говорите? И защо при момчетата трябва да се внимава повече? Rolling Eyes

# 152
Щото момчетата са безподобни лигльовци и трябва да ги дундуркаш цял живот - как мислиш що само те имат херния или пък са далтонисти...природата го е измислила. Компенсират със сила  Laughing Laughing Laughing

# 153
Щото момчетата са безподобни лигльовци и трябва да ги дундуркаш цял живот - как мислиш що само те имат херния или пък са далтонисти...природата го е измислила. Компенсират със сила  Laughing Laughing Laughing
Голяма си смешка  Laughing
Сега се натъкнах на нова тема-колко е вреден 3Д видеозона-облъчва и нагрява кокалите. Маргаритке, специалисте, бегай пиши там  Mr. Green
С тоя сън на моето дете оправия няма-става в 6 сутрин, но за сметка на това компенсира с по 4 часа обеден сън.Когато хората навън,ние вътре.Явно ми се отблагодарява сега за бебешкия си период-дремеше по 15мин най-много.

# 154
Ооо, Атракция, звучи чудесно, Елена днес спа 30 минути на вън, после още 20 вкъщи и после още 2!!!!!

Нямам кръст и гръб вече, искам да спиииии  #Cussing out

# 155
Баща ми се намери с Джина,благодаря за инфото! Peace
Не ми се коментира вече за колите,ще ми се показва едно буреносно облаче над главата и.....
Аз излизам от Сторгозия с количката-кога пеш,кога с тролея до Центъра,върша си работата/задачите/ и се оправям някакси.На мъжа ми/който е нон-стоп с колата/ редовно повтарям да не паркира като арабин в пустиня,защото е мн.гадно.На ДеЩоВиди и Грета днес споделих един "номер" който също съм правила само веднъж.Абе....не ме срещайте ядосана дет' се вика.
Когато се налага да си с колата-да,но да слезеш от кварталите до Центъра с колата и да седнеш да пиеш кафе за гъзърлък на пъпа на града-айм сори.....Или да паркираш на входа на Кайлъка!Чистия пример съм аз-от Сторгозия до Кайлъка пеш-и познати срещаш,и линия поддържаш,пък си се и разхождаш.Хриси след такава разходка заспива на момента.
Спирам вече и .

# 156
  • София
Валенце аз имах един колега дето беше люлински софийски дришльо, отгоре на това евреин, ма не само един даже повече са от Люлин като се замисля. Та тоя първия казваше така - Тва Люлин е град в града, като ме питат от къде съм не отговарям от София    Може да са ви оправили тротоара ама контингента си е сериозен, след пернишкия е втори по сериозност на мафията. А щом си и на 7 минути даже ти е и съсед май моят колега. Вардар? Вече те чувствам една идея по-близка, макар въобще да не ти повярвах, че хвърляш снакса в коша. Хората от Враца не са учени на разхищение    Освен тва майките в градската редовно си кърмят бебетата лочещи бира, моеш да сбираш снакс и чипс за мезе поне.

PeaceСъгласявам се с всичко,само мир да е.Живея само сред престъпници,предполагам и аз скоро ще стана такава и лъжа на всичкото отгоре за снакса. bowuuОтивам да се срамувам поне няколко дни в ъгъла.

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 18:48 от Валенцето

# 157
Живея само сред престъпници,предполагам и аз скоро ще стана такава и лъжа на всичкото отгоре за снакса. bowuuОтивам да се срамувам поне няколко дни в ъгъла.

не ти е лесно  #2gunfire
                                                smile3518

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 18:45 от ftall

# 158
  • Плевен
Защо се заяждате с Валенцето не мога да разбера? Не я познавате,нали? Представите ви, за определени хора от плевенската тема, са доста объркани.
Ако живее в Лозенец друга ли ще ви изглежда?

# 159
Ох,влизам да се оплача! Днес голям страх брах! Вървя си с количката по една улица (Янко Сакъзов), която излиза на Градската и насреща ми "ром" -дотук добре-само , че беше пиян,залиташе, викап, и е брадва! Нямаше никой друг на улицата! Направо се стъписах! Бях готова да грабна детето и да бягам ако ме приближи! Хубавото беше,че влезе в една къща! И аз на бегом стигнах до Градската!
Прибираме се по-късно и ни задминава мъж, спира и ми вика:"Момче е, нали?", казвам "ДА" и той фифлейки ми казва:"ооо,да бе, виждам му големия пакет!" Shocked Shocked Shocked и залитайки си замина.
Онзи ден пък един дядка толкова беше зле,че падна пред ДНА и то в 2ч на обяд! ooooh!

Върви ми на пийнали хора!

# 160
AniDani,така ще е цяло лято,повярвай ми!Плюй си в пазвата,разминало ти се е все пак!Може да се сдобиеш с някой сълзотворен спрей от оръжейните магазини.За кураж!Преди години носех един такъв в джоба си-все по нощите се прибирах от работа!Слава Богу,не ми се наложи да го ползвам.
На мен пък вчера един такъв дядо се опита да ми помогне да сваля количката от тролея,детето ли да паза,количката ли да му дърпам от ръцете,стълбите ли да гледам,него ли да гледам.... #Crazy
Валенце,днес пак се припознах в теб. Peace

# 161
И аз ще се посрамувам с теб ,ама за друго -не слизам от колата .Просто съм като залепена ,беше повредена два дни и да кажа -не съм мърдала от нас ,ама имам оправдание все пак-живея на последната спирка на Дружба.
Като бях бременна и после с количка -ха познайте някой прави ли място или дали помагат с количката ,та тогава казах на мъжа -или кола или да се местим някъде по надолу из града.И той милия склони на кола ,какво да ме прави.

А иначе си паркирам зад мобилтел на Дом на книгата -там са високите блокове и редовно си има места пред тях .

# 162
Защо се заяждате с Валенцето не мога да разбера? Не я познавате,нали? Представите ви, за определени хора от плевенската тема, са доста объркани.
Ако живее в Лозенец друга ли ще ви изглежда?
Не отбирате от майтапи май хм...моите почитания аз доброволно съм дошла да живея на село и изобщо не се срамувам от всякакъв вид пребивавания. Тя да не е малка да се спаси сама от върлите ни нокти.  Laughing Грешката е в четенето, всеки според тона си припознава думите. Айм сори нямам намерения като посочените. Peace

Ох,влизам да се оплача! Днес голям страх брах! Вървя си с количката по една улица (Янко Сакъзов), която излиза на Градската и насреща ми "ром" -дотук добре-само , че беше пиян,залиташе, викап, и е брадва! Нямаше никой друг на улицата! Направо се стъписах! Бях готова да грабна детето и да бягам ако ме приближи! Хубавото беше,че влезе в една къща! И аз на бегом стигнах до Градската!
Прибираме се по-късно и ни задминава мъж, спира и ми вика:"Момче е, нали?", казвам "ДА" и той фифлейки ми казва:"ооо,да бе, виждам му големия пакет!" Shocked Shocked Shocked и залитайки си замина.
Онзи ден пък един дядка толкова беше зле,че падна пред ДНА и то в 2ч на обяд! ooooh!

Ако не беше страшно щеше да е адски смешно. Другия път извади един меч от ония пластмасовите като на Сандокан и му речи, че е на човека с пакета. Laughing Laughing Laughing

# 163
  • София
Не,nomadka,не съм малка,даже съм доста голяма,а и няма от какво да се защитавам.И наистина не разбрах,че се шегуваш,напротив.А винаги съм мислела,че имам завидно чувство за хумор,най-вече за самоирония.

# 164

Лепят ти се Що не пиете по едно и да се разберете  Wink

Константина имаш едно черпене за лъжичката

Кой живее в Лозенец  Confused:

Общи условия

Активация на акаунт