ПЛЕВЕН - 95

• 16 170
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Момичета,дайте телефон на някой свестен клоун.
Ще питам една братовчедка-бяхме на р ден на детето й,забавлява ги прилично.Само Божидар се беше гипсирал и го беше страх  Grinning

# 241
Да попитам и аз нещо...Има един старичък филм с италианския певец Нек,май нещо от сорта на "Laura non ce",има и такава песен.Все не мога да го намеря този филм да го гледам пак.Който ми го намери има биричка от мен.beer3

# 242
Марто не яде магданоз  Mr. Green

# 243
Момичета, усетихте ли току що земетресението....
Такова нещо не ми се беше случвало от 93-94година.
Първият трус си беше сериозен, вторият по-слаб....

# 244
Аз,слава Богу нищо,че се движех.Много ме е страх мен,добре,че не съм.

# 245
И в Свищов се е усетило.

Atrakcia, аха, добре е че не си, щом те е страх.
Но аз си бях седнала на стола пред компа.....и.....абе силно беше. )

# 246
Момичета, усетихте ли току що земетресението....
Такова нещо не ми се беше случвало от 93-94година.
Първият трус си беше сериозен, вторият по-слаб....
Аз го усетих. Както си седях стола ми се разклати, масата и монитора - също. Станах да викам на мъжа ми, че има земетресение, а той не усетил нищо /играят с детето на пода/. Помислил, че му казвам за нещо, което съм прочела в нета.  В един момент реших, че съм си въобразила и се почувствах много тъпо - сякаш съм изперкала. Иначе лампите бяха неподвижни, единствено водата в тубата се движеше. Бая се стреснах /на шестия етаж сме/. newsm43

# 247
И аз съм на компа и ме разтресе. А сме и на 8мия етаж. Първия път веднага погледнах лампата и не се движеше

# 248
Нищо не съм разбрала....към колко часа е било?Детето си спи,аз си готвех newsm78
Вие направо ме хвърлихте в оркестъра ooooh!

# 249
Ей за това влязох и аз да ви питам.
Ама че гадничко си беше  Sick
Дано няма други трусове. Аз от чудене къде да се денем то взе, че спря. Но наистина странно е, че и у нас лампите си бяха неподвижни  Thinking
Константина, беше ей сега преди 15-тина минути.

# 250
Аз вися в клюто в темата-голям ужас ми е,ей.Бях в кухнята и се чу зверско бучене-като вятър,много страховито , но не усетих  Sick

# 251
     Силно земетресение е усетено в Северна България
25 април 2009 | 20:33 | Агенция "Фокус"
София. Силно земетресение е усетено в Северна България, съобщиха, съобщиха читатели на Агенция “Фокус” . Земният трус е усетен в района на Добрич, Плевен, Белене, Варна и др. От секцията по Сеизмология към БАН потвърдиха за земетресението. Епицентърът все още не е установен, но магнитудът е 5 по скалата на Рихтер.

# 252
В Румъния е.Вранча-5,5 по Рихтер.

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 20:46 от Atrakcia

# 253
  • Плевен
И мене ми разтресе стола в първия момент си помислих че си въобразявам,ама се оказа истинско при нас и лампите се клатеха Rolling Eyes постреснах се де а и съм сама с детето,но беше много кратко за щастие.

# 254
  • Плевен
И аз усетих нещо като подскок на спалнята. Гледах телевизия. Sick Обаче лампата стоеше неподвижно и разсея съмненията ми. След няколко минути ми звъннаха по телефона да ме питам усетила ли съм земетресението?

Общи условия

Активация на акаунт