1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 61

• 20 749
  • 440
  •   1
Отговори
# 165
  • София
1001 целувки на всички - нека да си спомним и добрите моменти при Керем - хубава усмивка, пикника с Бену в началото на тяхната връзка; съчуствие към  пострадалите отрудени хора след смърта на работника ( решението да поеме издръжката на 2-те му деца) ; нежното отношение към сестра му.....
Сори - оттеглям се за малко ...................

# 166
  • Варна

Момичета, наближава  22.30 и  ние  вече  сме  строени  и  готови!!!  

Но,  ако  няма  кой  да  превежда  тази  вечер,  предлагам  Хали  само  да  пее!!!
Laughing

# 167
почвам да гледам 80 и 81 еп. без звук , а ще ви чета утре.

# 168
за анкетата - 2 опция -утре ще конкретизирам.

# 169
  • Varna
Бравос на Онурчика за забърсването бееее smile3503
Абе аз щто всички си ги харесвам а newsm78  Е, Зейнебката и Еда ич де Wink

# 170
Според мен за Керем Шех не беше поредната бройка,зщото в разговора му на яхтата с Мерт каза че за първи път изпитва такива чувства и е влюбен,но за това дали е бил толкова влюбен или просто искаше недостъпната жена все още имам колебания newsm78А и неразбирам защо е спора кой пръв е казал че е влюбен в Шех или го е показал,важното е че и двамата тогава се съзтезаваха за нея и тя направи своя избор,но приятелството им се развали не заради любовта към Шех,а защото Керем беше издал Онур пред Зафер,Онур ясно го казва в една от серийте Peace   Стасси сега спора е за Керем и Онур,а не за Бенну,но винаги съм готова да си я защитя,неможе всички да са със силни характери като Шех и Бенну е наистина слаб характер,но това е недостатък каквито всички имат,така че не виждам причина да я осъждаме само заради това,всеки си има трески за дялане Peace

Дафи, Керем още нищо не беше предприел относно Шех...той нямаше как да знае тя достъпна ли е, или не ...за него Wink
А относно издаването на тайната : Peace така е  /сори Шмети  Hug/

# 171
  • на втория етаж
Записс...чак на ....12 стр. Tired Wink

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

Аха,то няма спиране,пък камо ли догонване  Hug

# 172
1 ва опция в гласуването.Керем има много трески за дялане но мисля че едно твърдо рамо до него би го отрезвило,връщам се в епизодите когато караха колело с Бену и ходиха на пикник тогава лицето му излъчваше доброта и обич.

# 173
Звезди, мила, с кого Онур ще замени Шех, ше видиш на финала .... smile3533...имай малко търпение  Joy
това си е направо нож в гърба  Аааааааааа
Crossing Arms
 хах домати ли ти се ядат Whistling

шеф

нямала съм това предивд.. казах,ч е всеки има гледна точка.... Rolling Eyes

dafi_83

а не е ли отново.. искам това ,което нямам... Thinking

# 174
Доколкото си спомням имаше преведени сериите до 86 серия(от 82 до 86).
Моля Ви пратете линк с сериите с бг суб  love001 newsm51 newsm20 newsm20 newsm20

# 175
Dafi, съгласна съм,че спора е за Онур и Керем и си изказах мнението за Бену,защото имам време тази вечер да пиша и не съм го правила. Съжалявам ако съм засегнала някого и не ангажирам никого с моето мнение-всеки има право на глас.  Hug  

# 176
Млуш имах в предвид че той беше решил че е влюбен в нея в началото,но после като разбра че и Онур е влюбен и че м/у тях има нещо на изложбата,след това каза че ще се оттегли,но не го направи,а продължи да се съзтезава тайно,но за тогава вече се чудя дали още беше влюбен или вече искаше това,което не можеше да има,защото забранения плод  е най сладък newsm78Иначе и аз съм фенка на Керем и съм готова да оказвам съдействие в защитата,но понякога ми е трудно да го разбера Rolling Eyes

# 177
dafi_83
а не е ли отново.. искам това ,което нямам... Thinking
и аз някак не му вярвам че е бил влюбен, нищо че така приказваше на Мерт

и понеже преди малко ме изгониха от компа и трябваше да се разкарам бързо пропуснах да напиша: и аз не мисля че водещата сила за предложението за брак беше ревността

# 178
Според мен и двамата имаха право да се борят за любовта.Но грешката на Керем беше ,че когато разбра кого е избрала Шех не престана.На сила хубост не става... Embarassed

# 179
Млуш имах в предвид че той беше решил че е влюбен в нея в началото,но после като разбра че и Онур е влюбен и че м/у тях има нещо на изложбата,след това каза че ще се оттегли,но не го направи,а продължи да се съзтезава тайно,но за тогава вече се чудя дали още беше влюбен или вече искаше това,което не можеше да има,защото забранения плод  е най сладък newsm78Иначе и аз съм фенка на Керем и съм готова да оказвам съдействие в защитата,но понякога ми е трудно да го разбера Rolling Eyes

Каза ,че ще се оттегли и го НАПРАВИ...но Шех забави отговора си, с поведението си не показваше , че има намерение да каже "да" на Онур....и тогава Керем реши, че все още има шансове...и мисля, съвсем естествено пак се включи в играта, но не защото " забранения плод  е най сладък", а защото и той душа носи, и той МОЖЕ да се влюби и да се "поддаде на лудостта на влюбените" ..това е ..просто е като боб  Hug

Общи условия

Активация на акаунт