1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 61

• 20 911
  • 440
  •   1
Отговори
# 135
Керем знаеше,че Онур е влюбен в Шех - каза го на Мерт една вечер на яхтата си цитирам по памет : Мерт му казва,че е хлътнал лошо,много лошо,а Керем отговаря,че има и по лошо -това че Онур също е влюбен................. в Шехерезада.

Така е, ама ПЪРВО ОНУР заподозря за чувствата на Керем...ската се позорно.. и постъпи, според мен, недостойно  bowuu
заподозря, ама вече беше влюбен и това го подтикна на действие Whistling

# 136
Керем знаеше,че Онур е влюбен в Шех - каза го на Мерт една вечер на яхтата си цитирам по памет : Мерт му казва,че е хлътнал лошо,много лошо,а Керем отговаря,че има и по лошо -това че Онур също е влюбен................. в Шехерезада.

Така е, ама ПЪРВО ОНУР заподозря за чувствата на Керем...ската се позорно.. и постъпи, според мен, недостойно  bowuu

Точно така Звезди, подтикна го да предложи на Шех....ама , ако я нямаше конкуренцията с Кереем, дали наш Онур щеше да постъпи така? Mr. Green Дълбоооко се съмнявам...Движещата сила за Онур беше именно Керем...  Grinning  и ревността ..

# 137
Интересно ми е , какво искат да подчертаят сценаристите при персонажа Керем - той въобще не би трябвало да бъде явление в Мусюлманския свят. Да не забравяме все пак основните зрители - ние спокойно можем да разнищим Керем със неговите положителни и отрицателни черти , а как Керем се вписва дори в съвременна Турция ! Едва ли  добре. Затова четох след поместване на снимката на Керем и Еда ( с куфара и облечени в кожуси- мотото бе - Керем - в Сибир!) И пак се сещам за неговите "поглъщащи"  погледи към Шех....

аз не мога да го преценя това - много е далечно за мен и съм невежа по темата, но знам че ти се ровиш из техните форуми
като го прочетох (не ми е съвсем ясно още защо  newsm78) се сетих за "Криворазбраната цивилизация" на Добри Войников. Основното в пиесата е че оплакват изгубената традиция. Сега не се сещам за пример кога Керем не е спазвал традициите обаче. Омотах се съвсем

# 138
Schmetterling, нищо лично. За това казвам, че на война и в любовта всички средства са позволени. Но това, че е влюбен, не го оправдава за предателството спрямо най-близкия си приятел и млечен брат. А и Онур винаги е бил добронамерен към Керем, като изключим случаите, когато Керем беше извършил подлостта с издирването на жената, с която е спал Онур и искаха да развалят съдружието. Не ми хареса и грубото отношение към Севал, като разбра, че не му е майка. Той е на възраст, в която би трябвало да се отнесе разумно към проблема, не е пубертет в крайна сметка. Какво каза Онур в първа серия, когато коментираха отношението му към жените, когато Керем му каза, че и техните майки са жени. "Всяка жена може да роди, но не всяка жена може да бъде майка". Това е изключителна мъдрост, и Керем трябваше да си я припомни, а не да нагрубява жената, която го е отгледала и му е дала пътя в живота.
Уф, пак се увлякох, но Керем е много благодатен за анализ образ. И пак казвам, че не го мразя, моля ви керемки, без домати.  Нали дискутираме. И не така fight

# 139

Точно така Звезди, подтикна го да предложи на Шех....ама , ако я нямаше конкуренцията с Кереем, дали наш Онур щеше да постъпи така? Mr. Green Дълбоооко се съмнявам...Движещата сила за Онур беше именно Керем...  Grinning  и ревността ..
Мисля че Онур пак щеше да постъпи така

и хич не ми се иска до пиша и аз по памет цитирам, но след празненството на нова година Керем отиде в дома на Онур и Онур му направи изречения за танца и го попита какво иска от Шех и Керем каза сърцето й

# 140
Интересно ми е , какво искат да подчертаят сценаристите при персонажа Керем - той въобще не би трябвало да бъде явление в Мусюлманския свят. Да не забравяме все пак основните зрители - ние спокойно можем да разнищим Керем със неговите положителни и отрицателни черти , а как Керем се вписва дори в съвременна Турция ! Едва ли  добре. Затова четох след поместване на снимката на Керем и Еда ( с куфара и облечени в кожуси- мотото бе - Керем - в Сибир!) И пак се сещам за неговите "поглъщащи"  погледи към Шех....

аз не мога да го преценя това - много е далечно за мен и съм невежа по темата, но знам че ти се ровиш из техните форуми
като го прочетох (не ми е съвсем ясно още защо  newsm78) се сетих за "Криворазбраната цивилизация" на Добри Войников. Основното в пиесата е че оплакват изгубената традиция. Сега не се сещам за пример кога Керем не е спазвал традициите обаче. Омотах се съвсем

Сценаристите нищо не са искали да подчертаят при Керем...както и при останалите персонажи...просто е трябвало серии да пълнят...и това най-ясно си личи в трети сезон, където всички главни герои имат необяснимо и нелогично поведение  ..соооо сооории Simple Smile

# 141

е щеше да се помота още малко...ама пак щеше да хукне след Шехи  - нищо, че карата и си мълчат.. и двамата са предопределени един за друг bowuu

и не мисля, че Онур я би заместил с Бенну.. за разлика от Керем, нали? Whistling

шом е за Керем и Онур.. си е баш лично Mr. Green

Joy

# 142

Сценаристите нищо не са искали да подчертаят при Керем...както и при останалите персонажи...просто е трябвало серии да пълнят...и това най-ясно си личи в трети сезон, където всички главни герои имат необяснимо и нелогично поведение  ..соооо сооории Simple Smile
е! мерси, чеме отърва Whistling..сега сложи предпазна жилетка на твоето Д Whistling

# 143

е! мерси, чеме отърва Whistling..сега сложи предпазна жилетка на твоето Д Whistling
е няма нужда от предпазни жилетки
и аз съм по скоро на мнение че нищо не искат да ни кажат сценаристите
много са реалистични персонажите, добре изиграни и аз им вярвам че е наистина и търся под вола теле

# 144
Звезди, мила, с кого Онур ще замени Шех, ше видиш на финала .... smile3533...имай малко търпение  Joy

# 145
Звезди, мила, с кого Онур ще замени Шех, ше видиш на финала .... smile3533...имай малко търпение  Joy
това си е направо нож в гърба  Аааааааааа

# 146
това си е направо нож в гърба  Аааааааааа

# 147
  • София
castanea, имах предвид не традиции, а исконно заложено в религията - не пожелавай жената на ближния си!
звездичка, нямам камбанария, не "ръся" високопарни слова , просто споделям своето мнение - или пак аз не се вписвам в диалога - извинете  Peace
Нормално е - в момента има в диалога 2 оформени групи , но не мога да приема мисълта , че Керем и ревността на Онур е движещата сила на Онур! Припомнете се ,кога се появи ревността на Онур , нима още в първите епизода?

# 148
castanea, имах предвид не традиции, а исконно заложено в религията - не пожелавай жената на ближния си!
звездичка, нямам камбанария, не "ръся" високопарни слова , просто споделям своето мнение - или пак аз не се вписвам в диалога - извинете  Peace
Нормално е - в момента има в диалога 2 оформени групи , но не мога да приема мисълта , че Керем и ревността на Онур е движещата сила на Онур! Припомнете се ,кога се появи ревността на Онур , нима още в първите епизода?
Не в първите, в ПЪРВИЯ еп. в първите 15 мин. се знаеше за ревността на Онур...Защо, мислиш, той следеше Шех за всяко закъснение и искаше тя да работи извънредно по нощите?!  Mr. Green

# 149
  • София
И мислиш , че още това е било ревност Shocked

Общи условия

Активация на акаунт