1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 61

• 20 891
  • 440
  •   1
Отговори
# 255
http://www.kanald.com.tr/Program/

в дясно на синьото табло ама е най отдолу не мога да го вдигна но напреди беше вдигнато и се видя и тръгна трейлера на новия епизод

# 256
гледам стар тв ама нищо не разбирам newsm78

# 257
"Насладихме се" на Еда, ама къде е Халит?

# 258
castanea ти видя ли че го има филма ?Одеве го видях а сега не мога да го вдигна  Rolling Eyes

# 259
"Насладихме се" на Еда, ама къде е Халит?
пазят го за накрая  Laughing

ааааааааа джен дават

# 260
  • на морето
ДЖЕЙДААААА

# 261
castanea ти видя ли че го има филма ?Одеве го видях а сега не мога да го вдигна  Rolling Eyes
според мен е рано да се каже дори и да го има сега
в понеделник или най сигурно във вторник сутринта тогава вече ще е сигурно

# 262
Мисля, че програмата е сбор от репортажи. Ще има нещо кратко и за Халит вероятно.

# 263
стига  с тая Еда де -връчиха й неква награда

# 264
Кастанеа благодаря за линка  bouquet,но нашия филм го няма все още в програмата може по нататък да го сложат но не ми се вярва такова великодушие,кам нас очакващите с нетърпение всяка нова серия Whistling   Чак им завиждам на феновете в Ковейт,че ще имат възможност да се видят с любимите си герой наживо Rolling Eyes,кой знае дали и ние ще имаме този късмет newsm78  Хей хора моля ви спрете се починете си малко Stop,уж все съм във форума и пак  немога да ви смогна,а и 87еп исках да изгледам а после има пак да ви гооня WhistlingНали щеше Халит да гледате newsm78

# 265
  • на морето
току що мина един надпис с имената на нашите двама сладури ,ама за какво ставаше дума ???????

# 266
Аз се отказвам снощи стоях до един часа днес ще си легна по-рано лека нощ дано го качат ако има нещо с Халит  Hug Hug Hug

Сигурна съм че го има в програмата нашия филм аз го видях възможно е да го махнат но пише 22.15 а когато не го даваха а само стари серии пишеше 22.45 ама незнам.......

# 267
Чак им завиждам на феновете в Кувейт, че ще имат възможност да се видят с любимите си герой наживо Rolling Eyes, кой знае дали и ние ще имаме този късмет newsm78  
ще имаме нали ще сме там за 02.06

халит и берг за много кратко ги дадоха
и тези снимки сме ги виждали едва ли казват и нещо повече

# 268
  • София-Банкя
Току що мина материал с халит и Берг, ама за какво става дума не знам

# 269
Ама само толкова ли беше с Халит и Берг  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт