1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 61

• 20 891
  • 440
  •   1
Отговори
# 270
Езици трябва да се учат, езици. Никога не съм си мислила, че ще искам да знам турски.

# 271
http://www.kanald.com.tr/Program/Detail.aspx?programId=55

ето пак вижтеее сега се вижда че го има

# 272
Езици трябва да се учат, езици. Никога не съм си мислила, че ще искам да знам турски.
и по този въпрос сме в една група
да се записваме в темата за езика като ученички и ние

# 273
и по този въпрос сме в една група
да се записваме в темата за езика като ученички и ние
И такава тема ли има?

# 274
  • София
Има, има!
В Дом и семейство - Хоби:
Турски език за начинаещи 4 - Хош гелдиниз 
При това 4 тема!  Hug

# 275
лека нощ момичета.Утре ще ви догонвам в темата....

# 276
инка изпревари ме  Hug  bouquet

исках да ти отговоря по рано надраскаха се страниците защото Керем е темата

ето пак халит и берг дават

# 277
  • Варна
Много си права Peace.Аз работих две години в Анталия,и не го научих защото ми беше "гаден" ooooh!.С колегите си говорихме или на руски или на англ.Сега умирам от яд #Cussing out...тъкмо започнах да го уча и си заминахме... Crossing Arms

Гледам 82 серия без превод..направо сън не ме хваща.пия бира и...гледам

# 278
  • София
Ей, цвети, уби ме направо с този абонат! .....  hahaha Joy Joy Joy

# 279
  • на морето
айде наштеееее!
Коментират облеклото на Берг

# 280
  • на морето
Уф, свърши !

# 281
  • София
Каква е целта на това предаване Mega Magazin по Стар тв?  newsm78

# 282
Край аз пращам вас да гледате пък изтървах Джейда мнооого ме е яд,дано утре го качат някъде та да поправя грешката Rolling Eyes Аз все още не виждам в програмата на канал д филма за вторник,но Кастанеа е много права че ще се знае чак в понеделник,вторник,ама пусти зор оставя ли ме да чакам дотогава ooooh!И аз съм за темите за учене на турски много ме е яд че не го знам,купих си разговорник и уча уж ама нещо няма голяма полза Whistling

# 283
Здравейте момичета,
страхотни сте - такава дискусия сте заформили - префектна бих казала. Разделена на два лагера и все пак с много интересни гледни точки. Досега четох с много голям интерес. На мен още от училище анализите никога не са ми били силната страна, затова много се възхищавам на хора, които могат да намерят точните думи, за да си формулират тезата и да я защитят.  smile3501 newsm10

Аз съм на клона на Керем и го приемам такъв какъвто е с всичките му недостатъци. Радвам се, че все още не съм онзи единствен бухал на този клон /както го беше изрисувала Анна в един преден пост/.

Да ви кажа честно след вчерашния епизод в мен се загнезди едно неприятно чувство и ми е много кофти днес през целия ден, защото само затова си мисля. Дано не съм права, затова ще споделя страховете си и силно се надявам да ме оборите. Минавам на ББ: Преди няколко теми някой /мисля, че Анна/ беше постнал извадка от румънския форум с предположение, че накрая на филма Керем ще се самоубие. Като изгледах вчерашната серия с директния превод на БЗ  newsm51 си мисля, че може би има логика в такъв край. Това, което ме наведе на тези мисли са следните епизоди от снощната серия:
1. Бурак се заема сериозно с работата си в Биняпъ. Навлезе в бизнеса и започна да сключва успешни сделки. Това означава, че поема нещата в свои ръце.
2. Бенну /най-вероятно/ подава молба за развод. Според мен Керем я обича и като знаем как реагира беснеещо, прибързано, първосигнално, инфантилно при подобни сътресения...
3. Най-добрия му приятел от детинство, човекът когото обича повече от брат, човекът на когото разчита повече от брат, му каза че никога няма да му прости.
4. Той самия Керем се чувства ужасно от всичко, което забърка и от последствията от това.  
Все пак си мисля, че Керем си има своите слабости, но не е чак толкова слабохарактерен, за да прибегне до това... Но незнам дали нещата които изброих не ни подготвят за такава развръзка.

Стана дълго. Извинявам се и благодаря за търпението.

# 284
  • Варна
  Ами  то  си  е  за  коментар!!!  Стахотно  съчетание!!!  Ама  ние  тези  снимки  вече  ги  

коментирахме!!!  И  това  ли  беше  всичко?

Общи условия

Активация на акаунт