1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 61

• 20 722
  • 440
  •   1
Отговори
# 285
Дафи не си изтървала много. За малко я дадоха. Пък и не разбрахме какво каза.

# 286
dafi_83 не се ядосвай за Джейда
снимките Анна и Шеф ги публикуваха нищо не по различно
за много кратко я дадоха

Venetat заедно сме писали

# 287
за много кратко я дадоха

Ние от отлкова дискусии тук и мислите ще започнем да си четем.  bouquet

# 288
  • на морето
Прасковке , много добре си се справила ! Браво на тебе ! Участието ти е напълно достойно , не се притеснявай изобщо !
Дафи , не се коси .Единственото , което пропусна , че и на живо си е готина !
Планет , съчетанието наистита е убийствено !  Mr. Green
Това предаване ми прилича на един мнооооого културен вариант на нашето "Сигнално жълто " ама може да се лъжа ..... newsm78

# 289
  • на морето
за много кратко я дадоха

Ние от отлкова дискусии тук и мислите ще започнем да си четем.  bouquet

Прасковке , много добре си се справила ! Браво на тебе ! Участието ти е напълно достойно , не се притеснявай изобщо !
Дафи , не се коси .Единственото , което пропусна , че и на живо си е готина !
Планет , съчетанието наистита е убийствено !  Mr. Green
Това предаване ми прилича на един мнооооого културен вариант на нашето "Сигнално жълто " ама може да се лъжа ..... newsm78

ДА , момичета , наистина си четем мислите

# 290
  • София

Отказвам да го гледам!  Crossing Arms
Така и така не мога да им хвана думите ....  Crazy

# 291
Venetat нищо чудно няма - от едно и също боледуваме колко му е и мислите да почнем да си четем
asha и на мен предаването на такова ми прилича. Браво стана номера с цитатите

прасковке то е по важно сценаристите да те оборят, а не ние
не ми се иска на мен обаче да мисля по този въпрос нищо че не сме на един клон с теб
и добре дошла

# 292
  • София
прасковка,  Hug Добре дошла!

момичета,
не чакайте Халит да ви изнесе концерт - това е "жълто" предаване за турските звезди- повтарят понякога заснетите кадри   и по-малко интервю тип въпрос-отговор! Утре ще го гледате в ю туб!

Лека нощ от мен!

# 293
шеф отказахме се да чакаме
лека и на теб

# 294
  • на морето
Лека нощ , Шеф ! Лека и на момичетата , дето ще си лягат , че утре са на работа !
Аз ще помисля още по моята втора подточка , че се пльоснах в средата на коментарите за Керем и е редно да довърша .
Да ,castanea , получи се ! Аз докато си задам въпросите , седнах , помислих и то взе , че стана .

# 295
Благодаря на Венетат и Кастанеа Hug успокоих се,поне да знам че нищо съществено не съм изпуснала Whistling   Прасковка недей така бе джанъм ББ Керем може да реагира спонтанно понякога и е верно това че много му се събра,но Бенну въпреки че подаде молба за развод си го обича и няма да го остави до такъв край да стигни,не ми убивай и последната надежда че те все пак ще преодолеят всички трудности и на пук на всички и всичко ще успеят да запазят и брака и семейството си,аз се надявам че след като и Бенну се откаже от него той ще се освести и ще размисли ще поеме живота си в ръце и ще си поправи грешките,ще говори с Шех,ще се сдобри с Онур,ще спечели отново Бенну и ще си я върни,даже можи и двойна сватба да има на края,не се отчайвай така та и мен също,такъв край ще е много нечестен спрямо почитателите на Керем и Бенну,като мен,а те не са малко.хайде малко по оптимистично,въпреки че доводите ти са доста основателни,нали надеждата за щастлив финал умира последна,пък една такава смърт ще помрачи щастието на всички не ми се вярва да допуснат това сценаристите,пък Бенну как ще го преживее хич не ми се мисли ooooh!

# 296
Добре заварили и лека нощ на тези, които поемат към спалнята.

Аша, Шеф, благодаря.
Castanea, дано сценаристите да са на друга вълна наистина.

# 297
80 епизод :
Керем много жестотко и унизително се отнася към жените...като носни кърпички -  употребява и изхвърля Peace
И му е под достойството да се обяснява.....ама доакто е трезвен, после може да ръси тайни тук и там Twisted Evil

Шехи не излиза от офиса а 5 деца искала Crazy

Уволнението на Еда беше много не дообмислено от страна на сценаристите -  без обяснение, без нищо... много пресилено  Tired

Просълзих се когато Бурхан заведе внучката си в училище. Но си мсиля,ч е това трябва да е работа на учителката -  но много емоционално е направено Heart Eyes а както винаги Али Кемал ще накъка пейзажа.... горкото дете, ако не от майка си от баща си да страда ooooh!

много ми хареса Мелек в този епизод -  дано да се е поправила наистина Party

Бенну така я съжалявам вече Confused.. след случката в хотела Rolling Eyes и Керем има трески за дялане, ама кой мъж би търпяла постоянно пияна и истерична жена Confused
 казах аз и преди многооо е по трудно да се живее със слаб човек, отколкото със силен - мое мнение Rolling Eyes

# 298
Момичета, видяхте ли какво става с анкетата. Резултатите са почти равни.

# 299
Така...гледам готина дискусийка се е заформила,ама не можах по-рано да се включа.Я поспрете малко с доматите по Керем и стига го сравнявайте с Онур.Аз да ви кажа за всяка негова постъпка виждам причина и оправдание,само за това ,че беше до жена си и изневери ми се губи,ама трябваше да изпусне парата.И той сам разбра ,че това не е правилния начин.
Звезди,Шмети и на ваз и всички други искам да кажа,че няма значение кой пръв и кой втори се е влюбил.Жената ,в случая Шех,избира мъжа, а не обратното.Колкото до това дали сам си е виновен-така е ,като не разговаря с жена си.Верно е и това ,че тя дълго време го упрекваше за действията му,но и той не личеше да се радва ,че ще става баща.Тук малко куцаха нещата.
И въпреки всичко си мисля,че ако Шех беше отишла при Керем нямаше да има черна нощ,той не би предложил пари ей така.(това е към треските на Онур,)
И накрая да си кажа,че вупреки всичко аз мноооооого харесвам Керем и съм за него по ред причини-харесва ми артиста ,харесва ми образа(много изтерзан-случи му се какво ли не за девет месеца-,земен)
оф много дълго стана ,ама като се включвам рядко е така
после още да не ви досадя

Общи условия

Активация на акаунт