1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 61

• 20 717
  • 440
  •   1
Отговори
# 300
Venetat  с коя анкета - за Берг ли
оф май тази за Керем имаш в предвид

asha ами те хубавите работи така стават  Peace

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 23:56 от castanea

# 301
  • Варна
   Ади, джанъм,  стига  сме  гледали  клюкини!!!  И без  това  не  разбираме  нищо!!!

Спокойна  и  лека!!!
 smile3524

# 302
"Насладихме се" на Еда, ама къде е Халит?
Еда каза :"както свършва приказка" ,но не разбрах дали за наградата си или за Бинбир гедже"

# 303

Не за Берг. Нашата анкета. Много изравнени са силите. А за Берг, покрай тези страсти тук, съвсем я забравих. Embarassed

# 304
Не за Берг. Нашата анкета. Много изравнени са силите. А за Берг, покрай тези страсти тук, съвсем я забравих. Embarassed
усетих се като видях резултата

# 305
Момичета, видяхте ли какво става с анкетата. Резултатите са почти равни.

Това не е изненада!  Mr. Green   Laughing

Хайде и аз, за 80 епизод!

Керем - такова чудо второ нЕма ...  Crazy Как можа да издрънка всичко на Еда?!!!  Shocked
После става закопчава панталона и: "нищо не се е случило!"  ooooh! Не че Еда заслужава друго, но ....

Хареса ми дедко - браво на него. Как успокой Бурджу и уреди нещата за секунди. АК, естествено се държа напълно като идиот.  Crazy Постигна даже това да видим, Фюси със стария и поглед ...  Laughing

Шех и Онур бяха онтосително щастливи и спокойни в тази серия - чак да не повярва човек.  Sunglasses

Беннууууууууу - ех, какво да я коментирам нея -  Tired - много ме разочароваха сценаристите, такъв пък типаж и създадоха, чее  Cry Тази жена се убеждавам, че НЕ иска да е щастлива. Не че има повод, но малко старание от нейна страна няма да е излишно. Да се върне на работа, да се разсее с нещо, все си мисля, че ще  по добре от колкото да си сипва чашка, след чашка ...  Crossing Arms

Бурак - "сърби, боли, драго ми е " - сега щом Мелек има ухажор и тя се интересуваот него, вече му е много интересна и ценна ... дечко от всякъде...

Мелек, надявам се да е искрена към Мрет, но нещо се съмнявам ...  Rolling Eyes

Едаааааааааа - мале, майчице, какво зло, какво чудо  #Crazy Ама тъпо я изгониха, трябваше поне да и дадат, някакво обяснение ...  Rolling Eyes така подсилиха злобата и ...

край ... че днес, съм много дейна ...  Embarassed

# 306
Привет, джанъмки, май цяла тема за  smile3529 имам  #Crazy
за анкетата направо се чудя как Керем е събрал толкоз поддръжнички, вчера така го разкостихте  bash newsm78

аз май съм по-скоро първа позиция - е, не е мъжа мечта, но си ми е слабост от началото  Embarassed. Честно казано, не си представям живот с него, мнооого ще трябва да се възпитаваме   newsm29 ама после cheers и kiss, не мога да го съдя строго, в него бушуват такива страсти, просто трябва да се научи да ги контролира (не че е лесно).

Като изкарах халбите, та се сетих, в Турция пият ли бира  newsm78 Аз май никъде във филма не видях?

отивам да чета

# 307
Прасковка недей така бе джанъм ББ Керем може да реагира спонтанно понякога и е верно това че много му се събра,но Бенну въпреки че подаде молба за развод си го обича и няма да го остави до такъв край да стигни,не ми убивай и последната надежда че те все пак ще преодолеят всички трудности и на пук на всички и всичко ще успеят да запазят и брака и семейството си,аз се надявам че след като и Бенну се откаже от него той ще се освести и ще размисли ще поеме живота си в ръце и ще си поправи грешките,ще говори с Шех,ще се сдобри с Онур,ще спечели отново Бенну и ще си я върни,даже можи и двойна сватба да има на края,не се отчайвай така та и мен също,такъв край ще е много нечестен спрямо почитателите на Керем и Бенну,като мен,а те не са малко.хайде малко по оптимистично,въпреки че доводите ти са доста основателни,нали надеждата за щастлив финал умира последна,пък една такава смърт ще помрачи щастието на всички не ми се вярва да допуснат това сценаристите,пък Бенну как ще го преживее хич не ми се мисли ooooh!

Дафи, благодаря за успокоението. ББ: И аз си го мислех това, че не може да няма хепи енд. Колкото и щастлив край да са измислили за Шех и Онур, някак си без щастието на Бенну и Керем няма да е пълен филма. Но незнам защо и откъде ми дойде тази "черна" мисъл. Хем съм много позитивен човек по принцип и си живея в розови облаци.
Все се надявах, че Керем ще е този, който ще направи нещо, за сдобряването на Шех и Онур. Но видяхме от епизода, че пак Онур ще си поеме нещата в свои ръце. Керем не прави дори никакви постъпки в тази посока. Незнам. От друга страна преди няколко теми имаше преразказано интервю с Тарду и той беше казал нещо от рода, че краят на филма ще е неочакван...

# 308
усетих се като видях резултата
В другата анкета Берг води с около 3 000 000. Ние май позанемарихме гласуването там. Ако някой иска да удари едно рамо http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=426 номер 38

# 309
# 310
Прасковка ББ неочакван не значи лош,дано да е имал впредвид неочакван в хубавия смисъл пък и Джейда беше казала в друго интервю,че Бенну вече няма да плачи, мислиш ли че това е възможно,ако с Керем се случи нещо лошо newsm78 та затова се надявам оттук нататък в останалите 3 епизода и за тях нещата да се развият в позитивна посока,но мен ме претиснява трейлъра на 88еп и това,което Керем казва: Това брак ли е?,незнам защо го казва но явно няма да е за добро Rolling Eyes и при все тва след това може да подтръгни Praynigи нещата да се наредят и за тях,но и те трвбва да положат усилия иначе не виждам как ще стани Whistling

# 311
  • на морето
Та , относно характера на героя , тоест Керем .
Той определено е замислен като емоционален  антипод на  Онур /айде и аз съм за бой , че бях против сръвненията , ама се надявам , че това ще е последното . По -точно ще избягвам споменаване и ли сравнение с Онур , освен ако не е абсолютно задължително / .

Още от първите серии го виждаме като по- общителен , по -лежерен , по-ларш в отношенията си с околните . Отскача по повърхността на живота като камъче , което са го хвърлили да прави "жабки " . Всичко е от ден до пладне - проблеми , купони ,пиене , мацки ... С появяването си Шех го провокира  като чисто женски субект / както , предполагам , той би приел всяко ново женско присъствие около себе си / . Това ,че е с високия старт на много добър професионалист си е  като бонус в "промо -пакета ".  Вярно , желанието му да я опознае / той настоя да отиде с тях на вечерята с казахите , а там се опитваше да повокира включването й в разговора /  не водеше големи резултати , но така му ставаше все по-любопитно . И големия прелом беше разкритието за Каан . При Керем , беше /поне аз така го възприех / като цапване с мокър парцал . Той , като че за първи път се сблъска на живо с толкова мъка на едно място . И това го разтърси по своему . Според мен , при него влюбването в Шех може да започне да се отброява от този момент.  Тя придоби съвсем друг образ за него , /и не само за него , де / , заинтригува го  със самия факт , че е устояла и се е преборила сама със всичките си трагедии. Нека си спомним как жадно разпитваше Бену за всяка подробност и как реагираше . Та , веднъж влязла в ума му , мисълта за нея го обсеби , отрезви го донякъде Може би го накара да порасне . Най - вероятно успя да събуди  желанието да бъде мъжа -закрилник и  покровител .  И това прерасна в едно по-различно влюбване от тези , които до сега е бил изживявал. Започна да си задава въпроси , реални въпроси за реалноста на едно бъдещо съжителство ....  Започна с опитите си да се сближи с Шех.  По негов си начин . И тогава , по реакциите на приятеля си , разбра за нещастието да имат общ "обект на желание " .  Това си беше първия шок , който първо го стресна , и второ предизвика притеснено -прибързаната ответна реакция - предложението за брак.  И понеже Керем беше  представен като по -открит , по -емоционален , той така и прие и отигра "удъра " . Чесно , открито и емоционално . И ни разрева , разбира се , като със сълзи на очи  се отказа от любовта си в полза на Онур . НО , той все още не знаеше какъв е отговора !  
Докато изживяваше вътрешно този доброволен отказ , Керем се "разтуши " набързо със Зейнеб , но изборът не беше удачен - първия такъв!
 ДО този момент Бенну беше САМО добрата колежка , с която си има приказка , работата върви лесно и изобщо всичко е ОК!  Намеци , че колежката е от женски пол започна да прави първо мама Севал. И това му дойде добре дошло , за да може малко , от малко да се разсее .  Въпреки първоначалните  "прекрасни отношения " с мама , Керем сякаш на подсъзнателно ниво има комплекс , че не е обичан достатъчно . Подобно на Бену е всъщност несигурен в себе си и крие това под маската на купонджия и веселяк . За това и двамата  усещат , че са си душевно близки .
Тази обща допирна точка спокойно би могла да стане широк мост за бъдеща връзка , ако й беше дадено време да втаса .   Обаче не би . От една страна Зейнеп започна да досажда , от друга Севал да "дава зор" , особенно след като стана свидетел на бълнуванията на сина си .... от трета-  Бену , която прие внезапното внимание към нея абсолютно еуфорично . За нея това си има логично обяснение , но тя просто се пусна по вълната .... и се натърти на първите подводни камъни .  ...
/ следва /

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 00:45 от asha

# 312
  • до най слънчевия бряг
Олее такава скорост сте набрали ,че не мога да ви стигна ,тъкмо прочета едната стр и гледам почнали сте нова ,най накрая го ударих по диагонал ,но ще ссе връщам да го дочитам ,иначе ми  се губите
Анализите са страшно интересни То вече май няма какво да кажа без да повторя този или онзи
За Керем ,чакайте от солидарност да  кажа две три добри думи за него
1отстъпи Шех ,когато разбра ,че няма шанс ,макар ,че кръв кахпеше от сърцето му
2върна си Бену ,от оня косматко ,защото и той искаше щастие ,правилно сте казали ,той си  мислише че нейната любов ще е достатъчна за един брак

3 прости на Севал
4помагаше на Сезен ,измъкваше Бурак от разни ситуации прие и баща си  и му уреди работата
5 макар да не го даваха като екзалтиран бъдещ татко ,когато стана лошото той беше до Бену ,в първите дни но после тя го игнорира и се обърна към бутилката , и той започна да се издънва ,е оттогава вече май нямам добри думи за него

# 313
ЕХООООООООООООООО,момичета много нещо сте изписали.Четох до 11стр. и хоп на 21.Големи фермани сте сътворили и за мен нищо не сте оставили да кажа .Гласувах с 2,защото Керем не ми е любимец ,пък и много поразии направи.Само една ще кажа и според мен най-голямата -ПРЕДАДЕ НАЙІДОБРИЯ СИ ПРИЯТЕЛ И БРАТ!Днес гледах 80с. и ми идеше да го #2gunfire

# 314
Ех, девойки, не мога да ви настигна с четенето, а само 3 дена ме нямаше. Затова сега ще се върна малко и на предната тема - Онур е бил влюбен в Шех още преди започването на действието на филма. Първо, той си каза, че от пръв поглед се е влюбил в нея, второ, най-големия проект е даден на начинаеща във фирмата, а не на Бену, която от 4 години работи там. Това е подредено така точно от Онур и точно защото е влюбен в Шех, я е назначил в проекта, който ръководи той. Останалото време е хамлетовска борба със себе си "да вярва на тази жена или да не вярва". Керем се чудеше дали би и дал парите, после обясняваше, че е влюбен и т.н. При първото проговаряне на тази тема Онур каза, че я обича. Брак и предложи не като "откуп" за онази нощ, а защото това стана доказателство, че е истинска майка, не само  жена. Колко пъти искаше прошка преди предложението! Ако не я обичаше щеше ли да й направи предложение - че той ги забърсва от баровете за по една нощ и не се обременява психически с "еднонощките"
И малко от тук, от там- Не ви ли се струва, че Еда накуцва (след като Надиде я изгони от тях)
(разбрах и за какво ни е нужен козела - за да видиме Шех на токчета!  newsm03.
Много ми хареса ревността на козелчо в края на трейлъра. Може пак и той да й помогне да се разбере със себе си и да последва сърцето си.)

Общи условия

Активация на акаунт