Съпруги на военнослужещи

• 53 944
  • 713
  •   1
Отговори
# 150
vankonasi,в Карлово служи и пътува всеки ден.Стели в момента съм на свеки на гости.Нямат нет и ходя на зала.Вторник ве4ер се прибирам в Пловдив и ще ти пиша от вкъщи вси4ко което те интересува.Моят съпруг също нищо не казва и го изкарва като по4ивка на Слън4ев бряг.Аз също доста се притеснявам.

# 151
ще ти пиша на ли4ни.Не се притеснявай,мисли позитивно.Ще имаш 1 хубаво беб4е и докато се усетиш съпруга ти ще се върне.

# 152
vankonasi,в Карлово служи и пътува всеки ден.
Все си мисля ,че твоят съпруг ми е началник Simple Smile а също така и на моят съпруг

# 153
Надявам се си получила на лични инфото,ако те интересува още нещо питай.  bouquet

# 154
Благодаря ти  Hug
Днес им дадоха дрехите /само униформата - много е готина  Peace/. Ще чакаме сега спортните и раниците. Обикновено давали по 2 седмици отпуск преди да отпътуват, но този път май ще е по-малко, та ще трябва да отреагираме. Има много неща за уреждане, а и двамата сме доста заети в момента...
В този ред на мисли - най ме притеснява записването на детето. Не зная какви документи се изискват в Общината. Струва ми се, че ще трябва пълномощно  newsm78 Все няма кога да отида да попитам, а то не остана никак време и трябва да стане тези дни. Ако някой има някаква информация, моля за съвет!

# 155
И  на тях им бяха казали 2 седмици,но ги пуснаха за 2 дни.Деня преди да заминат им дадоха всичко.Но при вас може да е по различно.

# 156
  • Sofia
Здравейте момичета, отдавна не съм влизала тук. Сега чух името на новият министър на отбраната Николай Младенов. И аз много харесвах старият. Направи много за армията и то за краткото време, което беше на този пост. Дано и този е свестен макар, че ме притеснява факта, че никога не е бил военнослужещ. Хубава седмица на всички.
steysi86 много кураж Hug

# 157
  • Разпиляна във въображението
В поделението на мъжът ми се носят слухове, че Борисов е недоволен от добавките, които получават военните и може и да ги махнат. Новия министър може и да има курсове и специализации по военно дело, но е страшно неопитен и ми се струва, че е прекалено млад (нищо против младите хора). Прилича ми на книжен плъх

# 158
  • Sofia
И на мен ми се струва, че тоя  ще забатачи нещата.Дано греша.

# 159
Не знам,но мъжа ми ми каза че новия министър при първото си изявление казал,че ще прави реформи и ще съкращава армията....ако трябва ще остави няколко поделения,но щели да работят както трябва....Пак казвам това е слух....аз лично не съм го чула,но се коментирало при тях на работа.Странно ми е какво точно остана от армията ни след всичките брадви през последните години  newsm78

PS:Бързо се поправям,репликите са били на друг гласен за министър на отбраната оз генерал!

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 08:24 от rosito123

# 160
Че то армия остана ли?Смешно е на толкова малка армия,толкова мн.командващи . #CrazyТе се чудят как да попълнят свободните места,а сега пък за съкращения говорят.

# 161
  • Пловдив
запис в темата. Вече и аз съм съпруга на военослужещ. Simple Smile
Виждам, че коментирате новия министър - правилно ли съм разбрала, че не е бил в казарма?  newsm78

# 162
  • Разпиляна във въображението
Ега ти министъра. Не влязъл в министерството и вече съкращения ще прави. Права бях като не го харесвам това момченце. Те половината министерски съвет ми е смешен, начело с Дянков, обаче ще трябва да им изтърпя глупостите. Да маха администрацията, генералите, част от Ген щаба. То армия не остана.

# 163
  • Sofia
Еми много администрация има в интерес на истината.

# 164
Много наистина,то първо от там трябва да се почне.То като във фирмата,в която работих.Управител,над него салонен управител,комплексен управител,управител и шеф.Те всички хора на шефа ужас. #CrazyТо персонал толкова нямаше колкото управители.Та и тяхната такава.

Общи условия

Активация на акаунт