Съпруги на военнослужещи

• 54 277
  • 713
  •   1
Отговори
# 585
  • Разпиляна във въображението
Miriel, о, то се говори за подбора от преди нова година...) Как така не си разбрала до сега?. )))
Планираше се да е сега март месец, но се отложи за по-нататък, евентуално май.
Аз съм в час с почти всичко, а и често мъжа ми го викат в извънработно време на работа, та когато съм с него стоя и го чакам....)

За подбора знам разбира се, но не и че се очаквало да е сега.

# 586
Здравейте , мамчета, няколко дни нямах нет и затова не писах.   Ходих да попитам за овърдрафта в Първа инвестиционна банка , но оттам ми казаха , че отговор ще има чак след Великден  #2gunfire #2gunfire #2gunfire...... мислих за варианта - друга банка , но като сметна колко време ще ми отнеме цялата процедура с оправяне на документи  и изчакване на отговор , пак същото време излиза , и затова ще изчакам засега .... Дано поне да остана на работа , на първо време това ми е важно , а после ще му мислим.......

Хубав ден на всички и не забравяйте да се усмихвате повече   Hug Hug Hug

# 587
Петенцето, ама защо да е разправия и оправяне на документи.
На съпруга ми от ДСК преди 2г му отпуснаха овърдрафта точно от днес, за утре. Аз пак ти препоръчвам ДСК, страшно бързо работят, никакви проблеми и откази.
Сега преди месец рефинансирахме заема, ами точно 3пъти сме отишли. Веднъж да уговорим заема, втори път да подпишем документите с поръчителя и прети път да вземем заема.
И това в рамките на няма и седмица.

# 588
 Момичета, да ви питам а картите за море- дъщеря ми е на две годинки и ако се вредим за карта ще си носим кошара ( тоест няма да ни е нужно легло в хотела), тъй като е и малка няма да яде ресторанстката храна или пък ще яде малко и не от всичко ( супичките вероятно ). Какво би трябвало да е заплащането за нея  newsm78

# 589
  • София
Нищо няма да платиш-сина ми беше на две и половина миналата година-спа си на допълнително легло и си яде от храната безплатно. Над 3 год. е 50 % от цената за възрастен.

# 590
  • Varna

По принцип, във всички хотели  дете до 2 год възраст / подразбира се до навършването на 3 год/ в базите на воените е до 3 год възраст се настанява безплатно и не  ползва услугите на хотела. В смисъл не му се полага отделна порция храна / тук изключвам разбира се ако изхранването е на блок маса/ или легло. Но обикновенно хотелите се съобразяват и предоставят за детензе допълнително легло, някъде има и кошари. Така, че можеш да се обадиш предварително да разбереш дали се предлагат кошари за да не разнасяш.
 Над 3 год. е 50 % от цената за възрастен, мисля, че беше до 16год възраст е намалението.

# 591
На деца под 3 годинки не се заплаща нищо Simple Smile, ако и тази година вземем карта и двете ми дечица ще са безплатно Grinning

# 592
Момичета, сега сайта на социални дейности като не работи, къде може да се видят за кои бази са пуснали карти за морето и цените им?
Ако някой има повече инфо може ли да напише базите и цените?

И да дам малко инфо за Калероя, ако някой реши да ходи, че съпруга ми в момента е там.
Базата е ок, стаите били по-хубави от тези в Рибарица. Храната - не му е харесала особено, но и той е на диета №15. Вчера за обяд - картофена супа и пиле със зеле, вечеря - пил.пържола тънка като вестник с 2лъжици картофено пюре и някакъв крем, който приличал на кисело мляко. )))
Базата си имала страхотен, голям парк за разходки.
Външен и вътрешен паркинг, за вътрешният се плаща 2лв на ден.
Басейн - 2лв, фитнес - 3лв, сауна не запомних колко.
Може да се плаща само нощувката без храната, половината от почиващите така правели и се хранели на вън.

# 593
 Благодаря за отговорите   bouquet

Момичета, сега сайта на социални дейности като не работи, къде може да се видят за кои бази са пуснали карти за морето и цените им?

И аз със същия въпрос   Thinking и Калероя къде се намира?  Blush

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 13:33 от simpatiuh4e

# 594
  • Пловдив
Благодаря за отговорите   bouquet

И аз със същия въпрос   Thinking и Калероя къде се намира?  Blush

"Калероя" е в Хисаря!  Peace

# 595
  • софия
Сайтът вече си работи, няма нова информация.
Но даже и да има за морето, за всяко поделение си идват определени карти, за определен период и т.н. Смъсълът е никакъв да се види в сайта.

# 596
Но даже и да има за морето, за всяко поделение си идват определени карти, за определен период и т.н. Смъсълът е никакъв да се види в сайта.

Не съм съвсем съгласна, във всяко поделение има карти за всяка една почивна база. Периода е 10дневен, не съм видяла до сега карти за по-дълъг период. Само цените за отделните бази са различни.
Не знам при вас какви карти идват, но тук в Плевен има за всички бази.

# 597
  • Някъде в Европа...

Не съм съвсем съгласна, във всяко поделение има карти за всяка една почивна база. Периода е 10дневен, не съм видяла до сега карти за по-дълъг период. Само цените за отделните бази са различни.
Не знам при вас какви карти идват, но тук в Плевен има за всички бази.

Аз пък не съм съгласна с теб  Simple Smile. При нас е съвсем малко поделение и не идват почти никакви карти (5-6, може би, не повече за цяло лято). Зависи много от поделението и числеността му  Peace

И сега наистина няма смисъл да се гледа в сайта, защото няма да ги изпишат картите. ще се появи информация чак когато  незаетите карти от поделенията се върнат в Агенцията - тогава ще се обявят и на сайта.  Peace. Горе долу мисля, че май месец се получаваше тази инфо.

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 07:47 от AIR

# 598
  • софия
Исках да кажа, че не за всички смени.
Ето- мъж ми звънна- може да подаде рапорт за една смяна на Флагман, от 10.08. Имало и една, две за юли месец.
Правете си извода... Joy

# 599
iniici, така е, защото картите вече са разпратени по поделенията и в София са останали малко.
Към май месец когато от поделенията върнат карти в София вече се събират повече и човек може да си избира.

Общи условия

Активация на акаунт