Съпруги на военнослужещи

• 54 303
  • 713
  •   1
Отговори
# 480
И ние ядем плодове и зеленчуци.Но на малкият джипито ,ни каза да вземем витамини "Ехиначи".За укрепване на имунната система,подходящ за простуда и грип.И да ги пие докато свършат гриповете пролетта.Казва,че много майки,на който ги е препоръчала са много доволни.Каза ,че са 30бр за 7лв.Та исках конкретно да питам дали ,някоя от Вас ги е давала на детето.
п.п.до колкото разбрах,са по лиценз на марсианци.

# 481
mama na niki  честито  Simple Smile
Аз и на двамата давам клеева тинктура и витамини саностол или на д-р Тайс  плодове постоянно ядат и пак ми боледуват двамата са ми в момента болни , а онзи ден дори баткото ми беше с Т 41градуса

# 482
Аз от "Ехиначи" не ведях ефект, от "Марсианци" съм по-доволна.

# 483
Благодаря за отговорите,купихме марсианци.Че сега пролетта като почнат гриповете,дано ни прескочат.Хайде,лек и усмихнат ден на всички.
п.п.Може ли,някой да ми напише тел.на хотел "Шипка"за летните карти.Че съм го забутала някъде и не мога да го открия.

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 08:50 от mama na niki

# 484
  • Стара Загора
Бройте ме и мен към вас Laughing
Аз съм от Стара Загора Peace

# 485
Добре дошла Данимира  Hug

# 486

welcomeНие като се стопли доста често ходим до Стара Загора,на разходка.На центъра де.

# 487
 Добре Дошла и от мен !

Момичета, има ли карти за море за 5 дена- нямаме възможност да идем за 10  Sad Имаме баба на легло, която не можем да оставим толкова дълго време сама. Има ли някаква възможност да почиваме 5 дена  Sad

# 488
Като си платиш картата,няма проблеми дали ще си тръгнеш по-рано.Но карти за 5дена не знам дали има.

# 489
  • Поморие
За море незнам но на Рибарица сме ходили за 5 дни.

# 490
  • софия
Морските смени са по 10 дни. PeaceНикой няма да ти направи проблем да си тръгнеш по- рано, нали си е платена цялата карта. Да не би да имате вече карта за някъде? Flutter

# 491
  • Стара Загора

welcomeНие като се стопли доста често ходим до Стара Загора,на разходка.На центъра де.

А от къде сте?

# 492
От Пловдив,но обичаме като имаме възможност да обикаляме България.Всяко лято си правим екскурзионно летуване из красивите места на България.Това лято сме планували,освен море да идем до Рила и Пирин.Миналото бяхме ,из Тетевенският и Троянският балкан.Много е красиво.А по миналото обиколихме Родопите.Очарована съм от красотите в Бг.Не бях обикаляла така от тридневните екскурзии,който правиха по училищата.

# 493
Да не би да имате вече карта за някъде? Flutter

Не, не, просто питах информативно- не смятам да се набутвам да плащам цяла карта и да стоя 5 дни. По- добре на хотел, квартира и т.н.  Peace

# 494
Ние сме си в къщи втори ден,малкият е с червено гърло, температура и хрема.Доста ми е притеснено.В Пловдив масово и малки и големи са болни.

Общи условия

Активация на акаунт