Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 639
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 125
Тошко:
-Хора от Суходол, излезте пак на улицата! И въпреки че ви бият ние сме с вас!
 Shocked Sick Joy

Ето това изречение обобщи целия Биг Брадър!

СТИГА С ТЕЗИ АНЯ, ПИПИ, ИВАЙЛО И ИВАЙЛА! НЕ ВИ ЛИ ПИСНА ВЕЧЕ! 75 СТРАНИЦИ ЗА ТЯХ! МИСИЯТА ИМ Е УСПЕШНА! ВСИЧКИ СА ДОВОЛНИ!  #Cussing out

# 1 126
Totally*Av4e  гледа6 ли  newsm78  за какъв ЖСМ са им казали да търсят....

# 1 127
Ауу нямате милост...едвам ви дочетох...74 страници. Crazy

Пълен фарс за мене...очаквах бурно шоу, а гледах една боза.
Кошлуков пълна излагация... в един момент си помислих, че е  по-добре да си сменят местата с Ивайло.

Руслана я прекъсваха много грозно, на нея просто и се отщя да говори. Tired

Ивайла след влизането в къщата попрекали вече...дойде ми в повече нейния егоцентризъм.

Мария да си ходи....много ми е антипатична, интригантка е....предчувствам скандал между нея и Ивайла. Whistling

А Кошлуков и Аня сдобриха ли се - той нещо й се обясняваше, но не разбрах финала?

# 1 128
Според мен това с % означаваше,че Ивайло и е помогнал с държание/думи и т.н. да се стопи разликата,а не че е помолил продуцентите да увеличат %  Peace
Дано почнат да правят повече мисии и се спре с тези скандали,че вече не е интересно. Дано Дияна разведри обстановката  Flutter

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 01:27 от honey™

# 1 129
само аз ли чувам,как пипи казва рИвейки на вратата:аз как ще издьржа,как да им дам знак да ме номинират на игрите?а аня й отговаря:ще им кажеш  Rolling Eyes това на 2:40 мин. от записа

# 1 130
само аз ли чувам,как пипи казва рИвейки на вратата:аз как ще издържа,как да им дам знак да ме номинират на игрите?а Аня й отговаря:ще им кажеш  Rolling Eyes това на 2:40 мин. от записа
  Защо я харесвате толкова Пипи? Не ме кефи мен това момиче,по-зле е и от майка си.

Лека нощ на все още будните в темата!  Hug
Аз не мога да кажа,че я "харесвам",не я и "мразя"-според мен при нея всичко идва от детството,но е факт че понякога и идва акъла,в повечето случай когато е далеч от майка си и чак се учудвам<че именно тя разсъждава толкова правилно и трезво на моменти> на това което говори/мисли и т.н.

# 1 131
Гледам Пипи с тая чалма и се чудя на кого ми прилича- на малкия Мук , а носа и наподобява тоя на пинокио (малко детси разсъждения, сори )  Embarassed  Blush  Crazy

# 1 132
  Защо я харесвате толкова Пипи? Не ме кефи мен това момиче,по-зле е и от майка си.

Лека нощ на все още будните в темата!  Hug
Аз не мога да кажа,че я "харесвам",не я и "мразя"-според мен при нея всичко идва от детството,но е факт че понякога и идва акъла,в повечето случай когато е далеч от майка си и чак се учудвам<че именно тя разсъждава толкова правилно и трезво на моменти> на това което говори/мисли и т.н.

На мен също ми е симпатична Пипи.
С Ива много си приличат - палят се, защитават тезите си. Говорят право в очите на човек.
Но Ива не я харесвам. Може би защото много се налага и е егоцентрична.  Thinking

# 1 133
 Whistling Лека от мен (и това са си мои преценки от лични наблюдения, не исках да се изказвам,но..............)

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 01:49 от e&v=t&v

# 1 134
към кого е злобна?

# 1 135
Говорех по-принцип, не за къщата,но карай

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 01:54 от e&v=t&v

# 1 136
аз съм точно с противоположното впечатление - Ива постоянно се опитва да я манипулира, не й позволява да е личност - трябва да е нейна сянка и слуга. И когато Дара й се опъне - кръвта вода не става мяу, мяу ...
Отнася се с неприкрито възмущение към страстта й към окултизма.
С две думи - изобщо не я уважава.  Naughty

Подозирам, че всичко е тръгнало от майката - Ива е била красивата и глезената, Дара е била грозното пате. Но както и в приказката стана, Грозното пате е лебед по характер. Докато красавицата не вижда нищо освен себе си и амбициите си.
Какво каза Ивайло на Аня за майка им - че е измъкнал дъщеря й, от какво беше  newsm78

# 1 137
  • Пловдив
и е по-голяма скандалджийка от сестра си

Кой скандал спретна тя, че не си спомням  newsm78 ? Извини ме.

# 1 138
бъзика ни мацката  Wink

# 1 139

Подозирам, че всичко е тръгнало от майката - Ива е била красивата и глезената, Дара е била грозното пате. Но както и в приказката стана, Грозното пате е лебед по характер. Докато красавицата не вижда нищо освен себе си и амбициите си.
Какво каза Ивайло на Аня за майка им - че е измъкнал дъщеря й, от какво беше  newsm78
Бъркаш Дара е била красивата Peace Колкото до отношенията-хем са ми странни ,хем не,те преди да са сестри,са близначки-а това също влияе,от опит го казвам,отношенията/връзката става някак по ... <знам ли и аз как да го определя>,и от там идва това,че единия близнак винаги трябва да е над другия,единия винаги изпъква повече и т.н. Иначе и на мен Дара ми харесва повече Peace

Общи условия

Активация на акаунт