Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 758
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 155
Дали само аз разбрах, че снощи Ивайло е казал в къщата нещо на Саша? Стори ми се разтроен, като  после се обясняваше в ефир, че днес ще иска две минути и нещо пак мелеше  с Мария?
Напротив не разтроен ами много трогнат(в добрият смисъл) от думите на Ивайло.

Не мисля че Аня е изиграла прошката , наистина съжаляваше за ситуацията която създаде.Просто Ивайла продължи да чопли и да я провокира.
Добре стана че си тръгна Аня  Peace
Аз бих предпочела и двете да си бяха тръгнали,защото Ивайла продължава да чопли и без Аня вътре.Вече ми идва в повече тая простотия.

# 1 156
Не мисля че Аня е изиграла прошката , наистина съжаляваше за ситуацията която създаде.Просто Ивайла продължи да чопли и да я провокира.
Добре стана че си тръгна Аня  Peace
Игра си бише според мен след като седна физииономията и се промени пак се изписа злоба и напрежение на лицето и.
Ако беше искренна нямаше да се скарат отново .
И то тя не си тръгна мъжът и си я прибра.

# 1 157
78 страници  Shocked Нямате изчитане просто!

Тая вечер пак ще е интересно.Да видим как Ивайло е подкарал Аня към вратата.
Няма спирка тая жена.Сериозно не е в ред с мозъка.

Ивайла и тя ако не спре да говори вече за това, щше ме изгуби като фен.
Трябва да престане.Вярно, че й дойде в повече тоя цирк, но с непрекъснатите оправдания почва да досажда вече.

А тая Пипи голяма излагация се изложи на финала......

# 1 158
аз съм точно с противоположното впечатление - Ива постоянно се опитва да я манипулира, не й позволява да е личност - трябва да е нейна сянка и слуга. И когато Дара й се опъне - кръвта вода не става мяу, мяу ...
Отнася се с неприкрито възмущение към страстта й към окултизма.
С две думи - изобщо не я уважава.  Naughty

Подозирам, че всичко е тръгнало от майката - Ива е била красивата и глезената, Дара е била грозното пате. Но както и в приказката стана, Грозното пате е лебед по характер. Докато красавицата не вижда нищо освен себе си и амбициите си.
Какво каза Ивайло на Аня за майка им - че е измъкнал дъщеря й, от какво беше  newsm78
Било е точно обратното. Дара е била красивият лебед, Ивайла е била пълна, заеквала е и като цяло е била комплексирано и затворено дете. Това е продължило до пубертета, когато Ивайла е имала волята да отслабне и явно е поработила над себе си. И както често става, "Пази боже сляпо да прогледне". Тя толкова си е повярвала, че е велика, че даже не дава право на мнение на сетра си. Държи се супер покровителствено и не търпи критика, нещо което винаги пречи на заслепените от самовлюбеността си. Божидара и казва "не се излагай, прекали, стига си крещяла", оная я напада "ти сестра ли си ми?...."кръвта вода не става". То и аз имам сестра и тя понякога ме критикува, но винаги се вслушвам в нея точно, защото кръвта вода не става и едва ли ще ми мисли лошо.
Тези, които защитават Ивайла денонощно в този фирум, да се прехвърлят във форума на Вип Брадър, че там доста я плюят хората. Peace

# 1 159

[/quote]Напротив не разтроен ами много трогнат(в добрият смисъл) от думите на Ивайло.[/quote]

Това с трогването беше цирк по негов маниер. За кво ще иска иначе две минути и ще чопли още с Мария какво и как е казано. Почти съм сигурна, че Ивайло го е "захапал" очи в очи, така както го направи и преди това в ефир Hug

# 1 160
Игра си бише според мен след като седна физииономията и се промени пак се изписа злоба и напрежение на лицето и.
Ако беше искренна нямаше да се скарат отново .
И то тя не си тръгна мъжът и си я прибра.

И на мен ми намирисва на игра.Много сериозна беше след като си седна и стоеше така на дистанция като застанеха една до друга.
Сякаш не искаше да се примири.Не е добра актриса-много й личеше.

# 1 161
Това с трогването беше цирк по негов маниер. За кво ще иска иначе две минути и ще чопли още с Мария какво и как е казано. Почти съм сигурна, че Ивайло го е "захапал" очи в очи, така както го направи и преди това в ефир Hug
Ами сигурно аз не съм разбрала нещо,защото накрая го гледах през рамо,че нещо ми дойде в повече тая помия от дуела.

# 1 162
На мен пък мъжът на Аня ми се стори по-фалшив и от нея самата
Тя така се насра, че той дойде да я измъкне, като се правеше на света вода ненапита
И  се подмазваше как искал на всички доброто.
А Аня отново влезе в роля като целуна ръка на онази жена /не и помня името/ и естествено че не беше искрена в извиненията си към Ивайла, нито пък тя към Аня
Пълна попара  Sick

# 1 163
За мен Аня се изложи тотално и срина и малкото авторитет дето и беше останал. Язък . Tired

# 1 164

Подозирам, че всичко е тръгнало от майката - Ива е била красивата и глезената, Дара е била грозното пате. Но както и в приказката стана, Грозното пате е лебед по характер. Докато красавицата не вижда нищо освен себе си и амбициите си.
Какво каза Ивайло на Аня за майка им - че е измъкнал дъщеря й, от какво беше  newsm78
Бъркаш Дара е била красивата Peace Колкото до отношенията-хем са ми странни ,хем не,те преди да са сестри,са близначки-а това също влияе,от опит го казвам,отношенията/връзката става някак по ... <знам ли и аз как да го определя>,и от там идва това,че единия близнак винаги трябва да е над другия,единия винаги изпъква повече и т.н. Иначе и на мен Дара ми харесва повече Peace

Точно така, още в предната тема казах, че когато бяхме малки всички се въртяха около Божидара  Grinning. Ивайла беше малко закръглена (все ми е пред очите с един червен панталон), мисля че говорният дефект допълнително я е притеснявал.

# 1 165
До сега защитавах Ива, обаче вчера беше тя тази, която се изложи. Абе не спря да повтаря за тези проценти, че така или иначе, тя оставала. Ужас... Вече не мога да ягледам.

# 1 166
# 1 167
добро утро ББ маниачки

отказвам да чета
пак сте се уляли с писането Joy

# 1 168
Привет момичета.
Гледам постоянно нашите випове,ако въобще може да се нарекат такива.Радвам се ,че Аня си излезе най-накрая,но какво ще кажете за Пипиту.Ми тя учила журналистика,пък на нея не и задават въпроси.Снощи това момиченце отново ме вбеси с държанието си.

# 1 169
А според мен Аня изобщо нямаше намерение да се извинява...и беше много огорчена от предателството на мъжа си /който е пълен смотаняк,между другото/...Може ли най-близкият ти човек така да те прецака?!   #Crazy    В един момент ми се стори ,че Аня едва сдържа сълзите си.
Не знам колко е искрена,но аз поне месец след такова поведение бих го сравнявала със земята,място да не може да си намери.Каквато и да е,тя ти е жена,и пред хората трябва да е най.
А в къщи можеш да й четеш конско колкото си искаш.След такова унижение.....Абе ,просто нямам думи,такъв селянин отдавна не бях виждала...

Общи условия

Активация на акаунт