Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 721
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 785
Защо по рано, като показваха кадри от излизането на Аня, не показаха как Аня казва на Пипи, че % за нея били 20, а за Ивайла 80, но Ивайло ги "оправил" Thinking

Гледах го днес това на запис и въобще нямаше това предвид Аня, което имаш предвид ти! Стига сте търсили под вола теле! Мен ми омръзна с тоя скандал, незнам защо продължава да се коментира, а и дори и продуцентите ще ни занимават още поне ден с това!  Peace
Aко имаш желание, били ми обяснила  Confused,  аз изглежда съм го разбрала по друг начин, и ще се радвам някой да ме светне, Благодаря

# 1 786
                       Имитация на шоуто на Ивайла ли гледам  Thinking?

# 1 787
Абе снощи Анка джвака шАкУладче, сега Мара джвака дъвка.

Ебати простачките ooooh!

# 1 788
  • in the back seat of my car
Кои са тези момчета?
Ух, чудесни са Peace
Electric Force Cru
 печелят много състезания Peace

# 1 789
МЪНКИ, Тири, Вержи благодаря ви много момичета. Hug Heart Eyes Много се радвам за подкрепата ви. Целувки! Heart Eyes

Мира и другите които пяха за милко верно са си треторазрядни, и на всичкото отгоре точно тези които пеят най-смотаните песни. Аз дето слушам чалга едвам ги изтърпях. Sick
Евала обаче за парите които събра Милко. Наистина той се трогна много. Браво на тия хора че се включиха. За едно обаче бяха прави, че Милко в Къщата не е истинският Милко. Милко е  пълен купонджия и супер веселяк, не знам каква е стратегията му в Къщата, обаче там все едно го няма.

# 1 790
Кои са тези момчета?
Ух, чудесни са Peace
Electric Force Cru
благодаря  Hug

# 1 791
Не мога да намеря песничката.  Sad

пуснах линк в предишното мнение.

# 1 792
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Кои са тези момчета?
Ух, чудесни са Peace
Electric Force Cru
Аре едно рамо за ДЕО,ДЕО,ДЕОООО! Mr. Green

# 1 793
Кои са тези момчета?
Ух, чудесни са Peace
Electric Force Cru

Дааа много са добри, ама за излобея малко (щото сънът ми е при конкуренията) ...да изкарали подрастващите, а не майсторите Mr. Green Heart Eyes Joy

# 1 794
ами ,каква старетия да има Милко какво куподжия да е
те според мен със Софка се втрещиха от тая селиния която стана там
то Кристияна то Тошо то.....кво ли не беше Mr. Green

не беха подготвени според мен ,,имали са сигурно друга представа  инагласа за хората
все пак АНЯ Мария Гала
хора които внушават респек в началото
а кво се оказа--селска спартакиада Joy Joy

АВче,,айде бе
чакаме те

# 1 795
Честно пристрастена съм към метъла и цялата ми компания и детето , но на песните на Грамофон, какви руски вечери сме въртяли Ле Ле  Joy

# 1 796
  • Tам през Атлантическия океан
еЙ бравост  Peace руска песньовка

иначе и аз съм за ДеУто  Wink

# 1 797
Между другото аз смятам да пусна смс-че за Део.
Тази вечер искам Мария да си тръгне.Все още смятам, че ако не беше тя тоя скандал нямаше да стане. Струва ми се, че тя беше катализатора с разделението на "принцеси" и "пепеляшки".

# 1 798
  • in the back seat of my car
опа е явно не са те  - Танцуваща извинявай, че подведох bouquet (просто знам за тях че са най-добрите и така чух, а НК каза че са нещо Енерджи екс..) Embarassed

# 1 799
И сега ще се започне: Колко!? Колко!? Колко!?
Този Ники Кънчев нещо ми простее вече...

Общи условия

Активация на акаунт