Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 53 973
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 460
Някой иска6е разговора на Пипи с тати
ето го http://vbox7.com/play:f7e23273
Благодаря ти много, да си жива и здрава.  bouquet

# 2 461
Чуват се гласове от хола/кухнята , но камерата се е съсредоточила върхи Валери , а то мъничкото така сладко спи...че чак на мен ми се доспа...

# 2 462
Вижте какво открих

Здравейте, искам да кажа, че информацията Ви, че Пипи няма силикон е абсолютно грешна!!! Работя като медицинска сестра /няма да споменавам в коя софийска болница/. Преди 3 години Пипи беше пристигнала спешно от Англия, където учи, защото имала постоянна температура от доста време. Оказа се, че причина за това е силиконът й!!! Благодарение на добрите специалисти проблемът бе отстранен! Така , че на 100% гарантирам че ПИПИ ИМА СИЛИКОН!!! Да не се прави на света вода ненапита-като си го е сложила да не се срамува от него! А майка й за пореден път ми доказа каква добра актриса е в реалния живот и манипулира и лъже хората!

# 2 463
тя каза , че няма силикон.може да има друг вид импланти Simple Smile но и на мен ми се струва, че и е пипан бюста.

# 2 464
тя каза , че няма силикон.може да има друг вид импланти Simple Smile но и на мен ми се струва, че и е пипан бюста.

Сигурно в Англия е правен.. Whistling

# 2 465
а това инфо от къде е копнато??

# 2 466
# 2 467
Вижте какво открих

Здравейте, искам да кажа, че информацията Ви, че Пипи няма силикон е абсолютно грешна!!! Работя като медицинска сестра /няма да споменавам в коя софийска болница/. Преди 3 години Пипи беше пристигнала спешно от Англия, където учи, защото имала постоянна температура от доста време. Оказа се, че причина за това е силиконът й!!! Благодарение на добрите специалисти проблемът бе отстранен! Така , че на 100% гарантирам че ПИПИ ИМА СИЛИКОН!!! Да не се прави на света вода ненапита-като си го е сложила да не се срамува от него! А майка й за пореден път ми доказа каква добра актриса е в реалния живот и манипулира и лъже хората!

Аня е по-добра актриса в живота отколкото на сцената  Mr. Green

# 2 468
противни ми станаха всички ,освен ицо и софи.малки душички носят това си е истината.колкото и да демонстрират благотворителност.а за леля ти аня дажене ми се пише.номерца на дърта чанта ....

# 2 469
Мн ми е интересно няма ли най-накрая да се сетят да номинират и Тодор, да видим какъв е потенциала му за събиране на средства.

# 2 470
# 2 471
Мн ми е интересно няма ли най-накрая да се сетят да номинират и Тодор, да видим какъв е потенциала му за събиране на средства.

Той досега два пъти е бил на номинация и двата пъти се спасява и не 'стига" до четвъртъка, когато имат собствено "шоу" така да се каже.

Аз също бих се радвала да го видя, с ментор Слабаков. Сигурна съм, че доста пари ще привлече.

# 2 472
....
Аз също бих се радвала да го видя, с ментор Слабаков. Сигурна съм, че доста пари ще привлече.

Моето мнение е противоречиво, защото самия Тошко е непредвидим.
Дали ще използва контактите си за дарения или просто ще призове обикновните хора ако се чувстват съпричастни да гласуват?
Дано наистина имаме възможност да го видим.

# 2 473
Моето мнение е противоречиво, защото самия Тошко е непредвидим.
Дали ще използва контактите си за дарения или просто ще призове обикновните хора ако се чувстват съпричастни да гласуват?
Дано наистина имаме възможност да го видим.

Права си. Досега  "народната любов" го спасява и двата пъти ( ако не греша става само, чрез смс-и, а даренията са в четвъртък ).
Интересно ми е и как би протекло едно негово шоу, на какво ще заложи и т.н.
Така или иначе идва му времето, поне веднъж ще го видим.

Бих искала да видя и Саша, но и той отървава все кожата. Simple Smile

# 2 474
  • София
противни ми станаха всички ,освен ицо и софи.малки душички носят това си е истината.колкото и да демонстрират благотворителност.а за леля ти аня дажене ми се пише.номерца на дърта чанта ....
Peace

Общи условия

Активация на акаунт