Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 829
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 630
  • София
И тази Люба и тя какво се прави на утрепана? Нали и тя участва тази вечер в сеира? Ако не й харесваше да беше отказала! Ама е там. Разбира се, че хората ще реагират така, както реагират? И това не е българска особеност, защото не нашенци са измислили ББ и прочее сеирджийски формати. Тя се опитва да се покаже на по-високо от останалите, но и тя беше в бозата тази вечер.

# 631
По принцип няма да ви казвам какви са резултатите, но принципно за мен 52 процента  Joy
Овца
hahaha Joy hahaha

# 632
Смех, смех,  голям смех!

лека нощ!

# 633
По принцип няма да ви казвам какви са резултатите, но принципно за мен 52 процента  Joy
Овца

е, това не го чух  Rolling Eyes чух само: "ако се интересувате, ще ви ги кажем, но те нямат никакво значение, защото се отказахме"

# 634
  Люба Кулезич-номер едно!

Ивайло Караньотов-мъж за сто жени!

Ивайла Бакалова-красива,умна,добра! Истинска мис!

Аня Пенчева объркана, комплексирана.....толкова.

Ники Кънчев-страхливец за служебното си място!

# 635
  • София
Овца
да и на мен това ми направи впечатление. Беше тъпо, ама аз ви казвам, че не са се заобичали така, както го представят.

# 636
Имам усещането, че Пипи е лееееееко разочарована, че майка и се върна Mr. Green

Ама и Ива..."няма никакво значение, но ако искате ще ви кажем" Crazy

# 637
Баси съквартирантитие им търпяха глезотиите и накрая-нямат значение резултатите,ние сме си тук. Whistling Naughty

# 638
Овца
Неееее
Принципно няма да ви казвам резултатите, но ако ме питате ще ви кажа, всъщност те нямат значение, но ако ме питате ще ви кажа, те са без значение вече, но за мен 52, за Аня - 48  Rolling Eyes.
 hahaha
Няма да изкарат много - най-много 24 часа и пак са на дуел  Peace

# 639
                        Чувствам се много излъгана - гласувала съм да излезе Аня, редно е да излезе. Или да ми върнат парите. Съвсем сериозна съм  Crossing Arms!
И мен подлъга да гласувам. Два пъти.  Crossing Arms

Абе никой не ме е карал да гласувам, но като са казали, че ако гласувам, ще стане това и това, не могат да вземат парите и да се отметнат.

# 640
  • софия
Овца

Нещо против овците,а?А? Thinking

Joy Joy Joy Joy

# 641
Ники Кънчев-страхливец за служебното си място!
И не може да чете. Дъщеря ми е първи клас и чете по-добре от него. Crossing Arms

# 642
  • Плевен
Иво като излиза да не забрави да остави един кашон тоблерони, че утре пак ще трябва да гласуваме  Wink

# 643
"резултатите не са важни, Но ако ви интересуват ще ви ги кажем" - повторено точно два пъти.   Laughing
Аха , и ги закръгли в неина полза , но няма значения ,както и сама каза Ивайла Joy

# 644
Само аз ли съм толкова наивна и смятам ,че поне 80% си беше реалистично и само финала беше предизвестен

Не, аз също така смятах.

Общи условия

Активация на акаунт