Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 721
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 135
Ивайло донякъде ще омекоти положението на Аня
Това, че харесвам Ивайло, не може да повлияе на нехаресването на Аня  Naughty

# 136
Вотът пак се върти около 50-те процента  Crossing Arms

Пак се опитват да го докарат 50 на 50, че да има гласувайте последни 3 мин  Joy
Много ми хареса как Ивайло каза на Кънчев да отговори на Люба, а той като посран горкия после ще ти обясня  Joy

# 137
Куши вреди на Ивайла  Close

# 138
  • Tам през Атлантическия океан
Трябваше да има и линия-двете да си ходят Thinking
smile3521
ДА

да си ходят  Peace

# 139
  • Пловдив
Сега да не вземете да се разчуствате под влияние на Ивчо и да гласувате в полза на Аня .... hahaha Joy Crazy Whistling
Не, под влиянието на Козелич ще си направя сепуко, за да не се мъча в този ужасен свят на  ББ и форума. Mr. Green

Защо бе, тя поне е интелектуалец, поне тя трябва да ти е интересна  Mr. Green

# 140
А мен започва да ме кефи как се нерви Ники Кънчев на сериозните нападки към така нареченото шоу, несъвместимостта на цялата тази помия и дребнавост, раздуване на женски интриги с благотворителността и мисията, с която, между другото привлякоха и мен като зрител. Мислех си, че ще бъде забавно. И беше, докато не из изпростяха с тази история.
Мъжът на Аня е пич и явно не му пука, дошъл е да участва в този фарс, защото явно няма кой да навлезе в л...ата, както вече всички наричат това цялото нещо. А той го прави, и то с достойнство.

# 141
  • Варна
еееееееее Кушито и Ивайла как злорадстват   Twisted Evil гасимУ
дори да не е права Аня ...ама те пък

Грозно е  Naughty
Те ли злорадстват, а кой го правеше досега,а?  #Cussing out

Кушито е много прав за Аня и майка й.  Peace

# 142
  • Варна
Кошлуков и той мнооооооооого се изложи , взех да си мисля че напусналата тая вечер май няма да е Аня  Confused

# 143
  • Tам през Атлантическия океан
Куши вреди на Ивайла  Close
..подлизурко  Close

# 144
Ивайла и Кошлуков ако не престанат да злобеят и да се кефят на падението на Аня, ще сбъркат много.  Rolling Eyes

# 145
Слушайте внимателно, няма да повтарям:който гласува за Аня, 5 години секс да не види дано!

# 146
  • out of space
Ама какви са ми Ива и Куши...като две гълъбчета. Много ми харесват като двойка и като характери.  Heart Eyes

# 147
Тоя разговор беше супер излишен Sick

# 148
Какъв старт от Кулезич и Караньотов на Дуела.....Сценаристите дали са го очаквали??????

Нещо ми се губи търкала......Май дуела се очертава да бъде - Аня - Вип Брадър, че Ивайло не си поплюва.......

3 часа лайф.......Ужас!

Слушайте внимателно, няма да повтарям:който гласува за Аня, 5 години секс да не види дано!

Joy Joy Joy

# 149

Общи условия

Активация на акаунт