Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 469
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 840
Мацки, вие сте участничките в ББ.
Вие сте манипулираните.
Кви сте надъхани, лелеееееее Crazy Crazy Crazy
Ба'си, само аз ли го виждам......???????????
Споко! Мъж ми ми го каза отдавна. Аз го знам Mr. Green Joy

# 841
И сега кво?
Да вземат вече да се хванат в ръце и да започват с мисиите. Поне по две на ден искам да им дават, че да нямат време за глупости.

# 842
Мацки, вие сте участничките в ББ.

Вие сте манипулираните.

Кви сте надъхани, лелеееееее Crazy Crazy Crazy

Ба'си, само аз ли го виждам......???????????
Калени сме след толкова ББ и ВБ .
Разсейвам се след натоварения работен ден и нищо повече .

# 843
Глей ся Бианко, никоя жена няма да върне такъв мъж. Хем убав хем пич! Къвто ще да ми е, няма да откажа да имам такъв човек в обкръжението си.
Иначе и моят мъж е ултра търпелив с моите номера и никога не ми прави забележка, но ако стигна до подобна тъпня, ще ме сдърпа точно като Ивайло.
 Хич няма предвид дърпането, да знаеш. Mr. Green

Мъжо, да знаеш, аз Ивайло ще го върна и вратата да ми дойде. Аха. Честно.  Flutter Outta Joint

ПРЕКРЪСТИ ЛИ ПРЪСТИ
И НА КРАКАТА ,,НАЛИ Joy Joy

# 844
  • Бургас
Ей да не влезе да се изкъпе човек,Аня е извън къщатата,така ли?И няма да се връща повече?

# 845
Айдеееееееее, отпишете я Ива.
Ивайло извади много хубава тактика, Ивайла е аут.Гаранция...
                        Теб Миуото не трябва да те оставя и за 5 минутки, че почваш само щуротии да мислиш  Crossing Arms.

# 846
  • Tам през Атлантическия океан
Само аз ли забелязвам егоцентризъма  на Ивайла , само ми се набива в ушите :"...Аз, това , аз онова , аз направих ...."

# 847
Е, ама и Ивайла е една въртиопашка.
Как само, докато разказваше нещо спомена какъв хубав мъж е Ивайло, и както се е опитвал да ги сдобри казал - Аня, спри се, Ивайла - хубава жена си - недей така.
Няма пропуск!
Не беше така -хубава жена си ,спри се и ти манипулират ви .Нещо такова каза Ивайла.

# 848
  • София
Само едно ще ви кажа - жената се познава по мъжа!
Не беше ли по детето бе Анче  Laughing

жената се познава по майката, бе...така беше лафа.
а тя Аня Пенчева не веднъж предупреди майка си да си пие лекарствата и да внимава с нервите. явно в тяхната фамилия е наследствено.

# 849
В крайна сметка Аня остава ли? Гледах само като седнаха с Иво и съквартирантите на масата. После дадоха ли нещо?

# 850
  • София
Само аз ли забелязвам егоцентризъма  на Ивайла , само ми се набива в ушите :"...Аз, това , аз онова , аз направих ...."

споко, и аз не я понасям.
исках и двете да излезнат, смятам че така бе и най-достойно.

# 851
Ивайла не спря с процентите и да Разказва какво било станало пфууу.
..нали  Sick догадява вече

И на Аня не и правеше чест държанието и но незнам защо другите не виждат провокатора в лицето на Ивайла и нейните "лакеи"  Rolling Eyes

Малко пошло ми се видя писмото от майката на Ивайла и  дарените 5 000 лв накрая .....ще ме прощавата ама много не искренно го почуствах т.е. даването и не бе от сърце.Мое мнение  Wink

Peace
То нали уж затова искаха само СМС-и - заради подобни изцепки.

Ох, момичета, аз съм напълно удовлетворена!  Joy
Прекрасна развръзка! И излезе правилния човек - най-вече заради Пипи, нека да го видим сладурчето колко е готино.

А този Иво не му се точете! Той не е мухльо!  Naughty
Снощи ви казах - такъв мъж не го развеждат.  Wink

# 852
Е, ама и Ивайла е една въртиопашка.
Как само, докато разказваше нещо спомена какъв хубав мъж е Ивайло, и както се е опитвал да ги сдобри казал - Аня, спри се, Ивайла - хубава жена си - недей така.
Няма пропуск!
Не беше така -хубава жена си ,спри се и ти манипулират ви .Нещо такова каза Ивайла.

Не пропусна да спомене комплимента на Ивайло... Може и точно така да са били подредени думите, както казваш, но смисълът е същия!

# 853

Аз съм абсолютно несериозна - предаването е между другото ,забавлявам се.
Сега е ред на Ивайла да си ходи ,че ужасно простее това момиче.

# 854
  • Пловдив
Само едно ще ви кажа - жената се познава по мъжа!
Не беше ли по детето бе Анче  Laughing

жената се познава по майката, бе...така беше лафа.

Не беше ли по финансовите възможности на приятелите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт