Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 469
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 900
Брадъра го гледам само и единствено за да задоволя клюкарското и сеирджийското в себе си. Гордея ли се с тази си страна - не. Имам ли я- да. Изглеждам ли елементарна - нека.
Айде и на тази опашка да се наредя. Tired Tired Tired

Laughing Hug

# 901
Цитирах част от това, което тя каза, което ми направи впечатление - смятам, че хората, които са тук са го чули останалото...
Както и да е - не ми се спори - мнението ми е, че е гнусна и грозна картината, която се случва и още по-грозно е, че обществото, в частност ние - ставаме свидетели и участници в излагацията на тези жени - за мен това е и излагация за обществото като цяло - в дъното на цялата тази пародия за съжаление стоят ПАРИТЕ, но не за гладуващите дечица!
Ако се натоварваш наистина не гледай и не ставай част от това.
Това предаване не го приемам като благотворително казах за мен в момента е развлечение .Като кауза и за мен е долно.

Дано наистина да е благотворително....

# 902
В крайна сметка Аня си остава с готин мъж, който я обича  и деца, които я боготворят, а какво остава за Ивайла - просто съжаление!
?????
Боже зълва ми и тя не е омъжена както и още няколко приятелки .Какво всички омъжени да злобеем ли ?

# 903
В крайна сметка Аня си остава с готин мъж, който я обича  и деца, които я боготворят, а какво остава за Ивайла - просто съжаление!

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 904
Да ви кажа "Лост" ме зомбират много повече.
Аз така се зомбирах с ''The 4400'', че направо се замаях.  Crazy

# 905
*Rozichka* едно част ще е ,но не по-голямата.

# 906
Ма някой съмнява ли се, че Ивайла има голям избор на мъже около себе си?  Просто момичето не е намерило 'мъжа" си на 45, все пак е под 30 май. Дайте й време, ще си намери и тя любящ и готин съпруг Wink

# 907
Не искам вече да гледам Ивайла повече , наистина, искам да видя и другите

# 908
Брадъра го гледам само и единствено за да задоволя клюкарското и сеирджийското в себе си. Гордея ли се с тази си страна - не. Имам ли я- да. Изглеждам ли елементарна - нека.

Laughing Hug
Hug Peace

# 909

Laughing Hug

и аз тук
дреме ми ако е така,, Whistling Whistling

# 910
  • Tам през Атлантическия океан
Ади зомбита лека ви  Laughing

# 911
В крайна сметка Аня си остава с готин мъж, който я обича  и деца, които я боготворят, а какво остава за Ивайла - просто съжаление!
МноУ тАпо, нали знаеш! Sick

Аеееееееее, дребното пак изтъпя! Mr. Green ooooh! И пое на мама си щафетата... ОТКАЗВАМ СЕ ОФИЦИАЛНО ОТ ББ!!! Само тук ще чета да се хиля! Тия ме съсипват вече Joy Joy ooooh! ooooh! ooooh!

# 912
На мен пък ми стана жал за Аня- с такъв мъж е нормално да изтрещиш.

# 913
  • София

готин е, ама тя му диша прахта...ясно е, че и 5 пари не дава за нея. дошъл бил от Италия, ебахти жеста за жена си. държи се с нея като с инфантил, повече от ясно е, че са ебаси сбърканото семейство.

а доколко я боготворят децата й не можем да знаем...дъщеря й се държи като бабичка, като мед.сестра, като прислужница на мама, като протеже, но не и като нормално дете към майка си.

# 914
  • На тиха улица
Не искам вече да гледам Ивайла повече , наистина, искам да видя и другите

Примерно Пипчето, ето как взе думата.

Общи условия

Активация на акаунт