Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 426
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 915
  • Варна
"скандала" продъжава  Whistling, аман бе.

# 916
*Rozichka* едно част ще е ,но не по-голямата.

Права си  Peace
Както каза, май Люба Кулезич, че още не са си избили хонорарите на ВИП-овете!

# 917
В крайна сметка Аня си остава с готин мъж, който я обича  и деца, които я боготворят, а какво остава за Ивайла - просто съжаление!

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ивайла пак има повече от нея - семейстото и приятелите й не се срамуват от нея, хората не й се смеят, че е изкукуригала истеричка, която остарява смешно  Hug не е малко.

# 918
В главните роли - Ивайла и Пипилота  Whistling

# 919
Брадъра го гледам само и единствено за да задоволя клюкарското и сеирджийското в себе си. Гордея ли се с тази си страна - не. Имам ли я- да. Изглеждам ли елементарна - нека.
Айде и на тази опашка да се наредя. Tired Tired Tired

Laughing Hug
Да знаеш, аз си се харесвам такава. Кво да разправям, че съм много извисена, като е ясно, че искрено се забавлявам цял ден /и не само днес/ тук с вас. Hug
И така ще е още 15 дни, щото съм болна от шарка. И сигурно и аз ще се сдобия с епикризи. Фууук. Flutter

Искам и Ивайла да я затвори вече тая уста малко. А я харесвам. ooooh!

# 920
Саша и Ицо спасени

# 921
  • Плевен
В крайна сметка Аня си остава с готин мъж, който я обича  и деца, които я боготворят, а какво остава за Ивайла - просто съжаление!

Така е Ивайла се изложи напълноооо! Просто самотните жени завиждат! Сжалявам, че нямате Мъже!

# 922
Дано Милко да излезе утре. Много ми е антипатичен.  Sick

# 923
В главните роли - Ивайла и Пипилота  Whistling

моля разказвайте, че на някои от нас мъжете им гледат мач  Crossing Arms

# 924
  • София
Единия дразнител си тръгна, Ивайла пак продължава  Sick . Много е отвратителна!

Дано брадъра ни я спести и почне да дава другите хора в тая къща, защото мен лично ми дотегна вече от тези техните драми! Сега може да спи спокойно Ивайла, тя обича да е по победител....

# 925

Така е Ивайла се изложи напълноооо! Просто самотните жени завиждат! Сжалявам, че нямате Мъже!

Ох, майко:))) Вземи си хапчетата, моля те. Изобщо не съжаляваш, че нямаме Мъже.

# 926
  • София

супер, малко свежи новини, че ми писна от тея кокошки.

абе, ти на колко си години?

# 927

Sick Sick Sick Sick
Жалка си!

# 928
  • София
Та кой викаше, че Петя щяла да си покаже съшността като излезне майка й - щяло да се види колко е пораснала и т.н.  ooooh! Казвам ви аз, че Пипката за нищо не става.

# 929

Ти ако имаше Мъж, нямаше да й завиждаш толкова  Laughing Дано да се намери някой, който да ти обърне внимание и на теб.

Общи условия

Активация на акаунт