Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 382
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 930
В крайна сметка Аня си остава с готин мъж, който я обича  и деца, които я боготворят, а какво остава за Ивайла - просто съжаление!
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Така е Ивайла се изложи напълноооо! Просто самотните жени завиждат! Сжалявам, че нямате Мъже!
Квато си "умна" не се знае и ти до кога ще имаш! Та не дрънкай повече глупости, ще замоля! Crossing Arms Naughty

# 931
Сжалявам, че нямате Мъже!
Унилсън и на теб ли ти говори нещо?
Много категоричност, много нещо.  ooooh!

# 932
В крайна сметка Аня си остава с готин мъж, който я обича  и деца, които я боготворят, а какво остава за Ивайла - просто съжаление!

Така е Ивайла се изложи напълноооо! Просто самотните жени завиждат! Сжалявам, че нямате Мъже!

ти ме разсмя
благодаря ти Joy Joy Joy Joy Joy

# 933
"скандала" продъжава  Whistling, аман бе.
В главните роли - Ивайла и Пипилота  Whistling

моля разказвайте, че на някои от нас мъжете им гледат мач  Crossing Arms
Ники ги попита нещо си там и двете гракнаха да се обясняват една през друга ooooh!
Пипи с нейната мама, Ивайла с нейната победа  Whistling

# 934
В крайна сметка Аня си остава с готин мъж, който я обича  и деца, които я боготворят, а какво остава за Ивайла - просто съжаление!

Верно си тъпа .

# 935
  • София
"скандала" продъжава  Whistling, аман бе.
В главните роли - Ивайла и Пипилота  Whistling

шшт, тихо да не чуят и нашите  Whistling

Спасиха се Ицо и Саша. Саша и той се обясни в любов на Ивайло...

# 936
  • София
*Rozichka* едно част ще е ,но не по-голямата.

Права си  Peace
Както каза, май Люба Кулезич, че още не са си избили хонорарите на ВИП-овете!

Много им се ще на ВИП-овете да са взели грандиозни хонорари, но освен Софка не вярвам някой да е взел повече от 15- 20 000 лв, а повечето сигурно са взели по 10. Какви доходи имат извън къщата повечето, за да ги компенсират със сумите, за които се говори? Сигурно Аня взима по 100 000 на месец в театъра или Део, който в момента дори не работи.

# 937

Joy Да ви НЯМАМ логиката и мисленето. Пу-пу.  

# 938
  • София

Sick Sick Sick Sick
Жалка си!
Авче, това е също селска спартакиада, не обръщай внимание.

# 939
  • София

Моя е на снукъра - само дебна тук какво става.
Казвайте мацки..  Hug Hug

# 940
Ох, малко ми се измори извънземното.
Ще ви казвам Лека Нощ, отивам да мечтая за "Мъж", като този на Аня, да ми говори уеко просташки и да ме запуашва, че ше ме бие. Mr. Green

# 941

Ивайла пак има повече от нея - семейстото и приятелите й не се срамуват от нея, хората не й се смеят, че е изкукуригала истеричка, която остарява смешно  Hug не е малко.

Въздържам се от такива оценки, и кое е смешното на 50 годишните и тяхното остаряване. За мен човек на 50 не е стар  Peace Ти от приятелите на Ивайла ли си та не се срамуваш от нея  newsm78

# 942

Ивайла пак има повече от нея - семейстото и приятелите й не се срамуват от нея, хората не й се смеят, че е изкукуригала истеричка, която остарява смешно  Hug не е малко.

Въздържам се от такива оценки, и кое е смешното на 50 годишните и тяхното остаряване. За мен човек на 50 не е стар  Peace Ти от приятелите на Ивайла ли си та не се срамуваш от нея  newsm78
Аз пък не виждам в цитатите ти някой да говори за години. Дори и на 30 се остарява. Аня остарява смешно , защото дрехите не й приличат на възрастта. А аз съм живяла с човек като Аня... Пупу- плюй три пъти и се завърти да не те стига това чудо на чудесата. Нетърпимо е . Затова напълно я разбирам Ивайла.

Айдее Пипи иска да си ход.и...

# 943
...Ники ги попита нещо си там и двете гракнаха да се обясняват една през друга ooooh!
Пипи с нейната мама, Ивайла с нейната победа  Whistling

Нищо ново значи.

...
шшт, тихо да не чуят и нашите  Whistling

Спасиха се Ицо и Саша. Саша и той се обясни в любов на Ивайло...

Много е харесван този Ивайло бее, даже от Саша  Crazy

# 944
Въпрос:      Мнението ви за т.нар. дуел Бакалова/Пенчева?

Нагласена работа    - 20 (15.5%)
Удовлетворен/а съм от сдобряването    - 6 (4.7%)
Разочерован/а съм от развитието на дуела    - 8 (6.2%)
Очаквах повече, но и така съм доволен/на    - 10 (7.8%)
Ивайло провали сеира на ВБ    - 21 (16.3%)
Нищо нямаше искрено тази вечер, една голяма лъжа бе    - 25 (19.4%)
Не е луд, който яде зелника, луд е този, който му го дава, т.е. ние, зрителите сами сме си виновни    - 31 (24%)
Нещо друго    - 8 (6.2%)

Общ брой гласове: 102

Общи условия

Активация на акаунт