Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 324
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 975
  • София-Лагера
Тошко е взел над 100 000 лв.
Отивам да си махам венците от подписа.

Какъв е източника на тази информация?
Силен Peace

# 976
  • София
АУУУУУУ това го пропуснах - Аня си тръгнала....

# 977
А Диков нали щеше да си взима Ивайла.
Кво ти става мари!? Shocked Ти от тез репортажи се преумори Joy Joy Отивай да се наспиш!
 Hug Heart Eyes

Joy Joy Joy
Мани пак огелпих конците. Mr. Green
 Heart Eyes Hug Мерси че ми каза, че щяха да се смеят всички. Blush

# 978
Да ви кажа аз си промених мнението за Дара -в началото я мислих за обсолютно куку , но сега я смятам за изключително свестен и обективен човек с леееко ексцентрично поведение.

# 979
Извънземното на ССФ им е източника
Тошко Славков е ултра-забравена личност, той е като спомен в лексикон за асамблея. На какво отгоре ще му плащат 100хиляди.
Айде Софи губи ежедневно реални пари от участия, Милко и той -  там разбирам защо се плаща. Но актриса от Народния и за 5 К ще влезе, а за дъщеря й сигурно са платили.
Да не говорим за Божидара, която добре че е предаването да разбера че съществува...

# 980
Искам да видя скандала преди Аня да излезе  Praynig  #Crazy #Crazy
Rolling Eyes Shocked

Помниш ли снощи - май се учуди като казах, че бракът отвън не се руши!
Май познах - Ивайло на Аня не е мухльо. Едва ли тя го е развела. Надявам се, че ме разбираш какво имам предвид!  Simple Smile

# 981
Моето извънземно го заболя главата, ще го слагам да спи, горкото. Crazy
Надявам се от утре да гледаме мисии и забавления, а не селски спартакиади.
Лека вечер, момичета! Hug

# 982
И моето дава зор. Лека нощ!

# 983
  • Ланкър, планините Овнерог
Майкооуууу, Аня никога не съм я харесвала, но тази вечер се замислих дали главата я слуша въобще. Чукам на дърво да НЕ остарявам като нея, т.е. да забравя, че все пак остарявам и да се пъна, че съм най-най. За мъжа й просто няма какво да кажа.......... censored ....няма такъв простак, но пък си знае стоката и добре, че си я прибра "у дОма" Ивайла се държа супер адекватно и изпъкна като по-умна в тази ситуация, иначе не й знам багажа в главата, а и не е моя работа.

# 984
  • софия
ooooh! ooooh!

Ама и тук е една голяма излагация - стегнете се дами и господа - нека обсъждами ББ, а не да изпадаме в оценки на жените, мъжете, семействата и т.н като цяло.

Ние тук в този форум сме най-добрите, най-умните, най-гонините, най-красивите и точка по въпроса, ни Аня, ни Ивайла могат да ни стъпят и на малкото пръстче!!!!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
(А сега да се взема в ръце да махна последните излишни кг и да разгледам цените на пазара за силикон.)
ХабсилютнУ заставам зад думите ти. bowuu
Ох, моля ви кажете как излезна Аня, че няма да спя от любопитство. Мъжът й ли й предложи или тя сама поиска?

Аня беше измъкната за афроприческата от мъжа си.Човека си помага-е с леки ритници и споменаване на родата по майчина линия.Довечера ще дадат какво е станало.Сега всичко което се знае е от разкази на очевидци. Naughty

# 985
Айде и моят Карлсон ще си ляга, че утре пак трябва да става рано  Hug

# 986
Лека нощ!
Аз тепърва ще се чипкам, че от този ББ съвсем окъснях. Ама си струваше.  hahaha

# 987
Ох, моля ви кажете как излезна Аня, че няма да спя от любопитство. Мъжът й ли й предложи или тя сама поиска?

скараха се по време на рекламите
не сме видели и ние
Ники и Ивайло така казаха
ивайло я е изкарал
нещо пак започнали да спорят с ивайла за коя какво казала

Ей, този Ивайло голям срам бере с тая жена. А изглежда пич. Винаги кифлите обират най-готините мъже. Rolling Eyes

Едната баща й щеше да си я прибира. Другата мъжът й я подбрал. Абе тия двете пълнолетни ли са?  newsm78

# 988
Дияна и Ивайла ги дават на двора. Говорят за нещата. Дияна се опитва да я успокои, да не бъде толкова нервна, че е като струна в момента, че скача на най-малкото, че отвън като се види, ще се смее.Да не дълбае и т.н.

Искате ли да ви репортерствам? Whistling

# 989
Гита Ог
направо изтрепА рибата.  ooooh!
Ама всеки си има право на мнение.

Общи условия

Активация на акаунт