Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 401
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Разходите на предаването: около 30 участника, за които казвате, че са платили по 100 000 лв на 5-6 от тях, а на другите по 40-50 000, плюс разходите по предаването, в което работят над 100 човека, студия, камери, коли, къщата и прочее. Цена на реклама от 5740 лв за спот http://www.piero97.com/uploads/tariff/56_2086.pdf?1240431552, като имате предвид, че има отстъпки и тн. Това предаване никога няма да може да си изкара парите, аз не мога да смятам или никой не взима цитираните хонорари?

# 991
  • софия
Всички ли ще лягате,бре? CryАз с кого ще си коментирам "ГолямУтУ сурат"? Crossing Arms

# 992
Така и така всеки споделя плановете си за утре, аз да се оплача...Нямаше пепел, нямаше жупел тази вечер на лайфа и козунака ми не втаса на време. Е, втаса все пак, увря му главата , за разлика от нЕкои ВИП-звезди и сега го пека....Хем ВБ гледала, хем закуска за утре на домочадието направила!

# 993
Искате ли да ви репортерствам? Whistling

Иска ли питане! Поне от време на време, че май всички се изтощихме от тази вечер.
 Hug

# 994
  • София
Искате ли да ви репортерствам?

Разказвай, разказвай .....  newsm10

# 995
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита Ог
направо изтрепА рибата.  ooooh!
Ама всеки си има право на мнение.

Естествено

# 996
Дияна и Ивайла ги дават на двора. Говорят за нещата. Дияна се опитва да я успокои, да не бъде толкова нервна, че е като струна в момента, че скача на най-малкото, че отвън като се види, ще се смее.Да не дълбае и т.н.

Да, моля те!   bouquet

# 997
  • Sofia
Много забавна темичка Mr. Green Жалко, че чак сега я откривам.
Тази вечер бойкотирах МИ и ББ ахаа да ме спечели за зрител, ма не успя.
Но коментарите тук са жестоки Joy Joy

Не съм фен на Ивайла по принцип, ама в случая ше ме прощавате - значи някой те въвлича в скандал, говорейки разни работи зад гърба ти, влизаш в една изнервена кофти атмосфера, обиждат те, след което тоя същия някой почва да предявява претенции да има еди-къв си лайф, да има еди-кво си гласуване и еди-кво си да няма, изправят те да се оправдаваш и защитаваш като ученичка пред сума зрители, тоя същия някой се държи в началото като пуберче, после пък спретва едно театро и кво излиза накрая - че нямаш дори моралното право да си доволен от факта, че си победил в крайна сметка и трябва да седиш и мълчиш щото на тоя някой не му е изггодно да се кажат процентите #Crazy

Сори, ама всеки с елементарно чувство на справедливост в случая ще постъпи като Ивайла.  Peace

# 998
Дияна и Ивайла ги дават на двора. Говорят за нещата. Дияна се опитва да я успокои, да не бъде толкова нервна, че е като струна в момента, че скача на най-малкото, че отвън като се види, ще се смее.Да не дълбае и т.н.

За репортерката  smile3525

# 999
Дияна продължава- Спри се бе, спри се. Тя-Ама ето, аз бях спряла,сега Мария ме разпитва, какво ме разпитва. Дияна- Спри се, защо й скачаш така. Изслушай я мълчаливо, ако трябва мълчи просто и не я слушай.Недей, дете имаш, не може повече така. Ако трябва иди, нареви се. Но това трябва да спре.
Обяснява й идеята на Къщата и това че вътре емоциите са много изострени.
Ивайла се радва че точно Дия е влезнала.

# 1 000
Първо включване от черната станция.
Гледам изписани само 3 страници, дет се вика - сърпрайз!
Пък то още 67 Shocked Shocked Shocked

Вие луди ли стеееееееееееееееееееееееееее?

# 1 001
Ма някой съмнява ли се, че Ивайла има голям избор на мъже около себе си?  Просто момичето не е намерило 'мъжа" си на 45, все пак е под 30 май. Дайте й време, ще си намери и тя любящ и готин съпруг Wink

Ивайла не си търси просто готин мъж на 45 години .Тя си търси богат мъж ,пък може и дядка да е .
И трябва да е по-силен от бившия й ,да й осигури по-добри доходи и влияние от осигуряваните й в момента.
Това е достойната ни и красива мис България не знам си коя година,в която нищо красиво не виждам.

# 1 002
  • Абсурдистан
Мария е тъпа патка и долна интригантка,
без грам възпитание и с каруцарски език и обноски.
Само като я чуя и ми се пригажда.

# 1 003
Ивайла сега обяснява на Мария- да я пита каквото има, и да прилючат нещата. Каза- Мария ако твоите емоции са толкова (показва малко), моите са толкова (показва много), разбери ме, аз съм видяла неща, които ти не си.Аз съм наричана от тоя човек-смрад и какво ли още не. Пак тръгва да набира Ивайла. Ще я бия. Мария -Ивайла ама ти защо я прекъсна, кажи ми, защо?
Обвинява Ивайла че е виновна, и че всичко е дошло от нейно прекъсване.
Ивайла е ужасно нервна.

# 1 004
  • софия
Първо включване от черната станция.
Гледам изписани само 3 страници, дет се вика - сърпрайз!
Пък то още 67 Shocked Shocked Shocked

Вие луди ли стеееееееееееееееееееееееееее?
ЪХЪ!!! Mr. Green
Давай Авче,ние ще четем!!!! Party

Общи условия

Активация на акаунт