Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 475
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 095
  • на пистата
оставям  ви,че току виж онова джерме е ревнало-цицииии

# 1 096
Ауу нямате милост...едвам ви дочетох...74 страници. Crazy

Пълен фарс за мене...очаквах бурно шоу, а гледах една боза.
Кошлуков пълна излагация... в един момент си помислих, че е  по-добре да си сменят местата с Ивайло.

Руслана я прекъсваха много грозно, на нея просто и се отщя да говори. Tired

Ивайла след влизането в къщата попрекали вече...дойде ми в повече нейния егоцентризъм.

Мария да си ходи....много ми е антипатична, интригантка е....предчувствам скандал между нея и Ивайла. Whistling

# 1 097
абе авче,ти на това нормална коса ли викаш Joyс тая лента е като виниту. камелия от към стайлинг е ....

Еми на буклички, нормална ми се вижда....
Няма чадъри по косата, перуки и т.н.
ама с тая лента като виниту Joy
ВИНЕТУ Peace Laughing

Мамо Цоцииииииииии
, лоша жено такава!  Angry  Да си скриваш веднъг козунака! Че не стига, че по Великден не ядох заради диетата, ми сега като посвършиха по магазините трябва твоя ПРЕКРАСЕН козунак да гледам! Crossing Arms

Heart Eyes Hug

# 1 098
Мамееееееееееее, аз взимам най-голямото парче. Mr. Green Много си добра в козунаците.Евала.  bouquet

Ето как Аня напуска Къщата:   http://www.vbox7.com/play:75d2d2c1

# 1 099
maraidara, надали Ивайло ще разреши на Анка да ни зарадва с пресконференция. Мнооооого жалко. Ще бъде наистина голяма загуба за българското драматично изкуство.  Crazy

# 1 100
  Защо нарекоха в писмото Пипи -дългото езиче? Майка и е отровното езиче,но тя защо....

# 1 101
[

Колко висока е според тебе е Цеци Красимирова те питах днеска теб сто пъти, може ли да ми отговориш?

Joy Ами сорка Авче ама ежедневието ми не минава само в следене на тая тема така че не съм ти видяла стоте въпроса. Но ако искаш питай ме на лични Peace

# 1 102
maraidara, надали Ивайло ще разреши на Анка да ни зарадва с пресконференция. Мнооооого жалко. Ще бъде наистина голяма загуба за българското драматично изкуство.  Crazy

Днес много ме радваш с коментарите си.  bouquet

[

Колко висока е според тебе е Цеци Красимирова те питах днеска теб сто пъти, може ли да ми отговориш?

Joy Ами сорка Авче ама ежедневието ми не минава само в следене на тая тема така че не съм ти видяла стоте въпроса. Но ако искаш питай ме на лични Peace

Въпроса беше, докато ти пишеше в темата, ама това няма значение.Искам тука да те питам.Ти естествено имаш право да не ми отговаряш. Peace

# 1 103
Аз ли си фантазирам или току що чух в клипчето от V-бокса от излизането на Анка, че процентите са били 20% за Аня и 80% за Ивайла и Ивайло направил така, че да са горе долу равни, за да не пукне съвсем от срам? Thinking

# 1 104
Луд финал  Crazy  Mr. Green

# 1 105
  • София
 Защо нарекоха в писмото Пипи -дългото езиче? Майка и е отровното езиче,но тя защо....

Ехе то и тя немълчи много. На всяко гърне похлупак? Брани Аня като, че тя е майката. Опитваше са да обясни и случка относно Ивайла за която "театрално" беше спряна........ не е като да не си е държала езика зад зъбите.

Защо още бистрите коя манекенка колко е висока? newsm78

# 1 106
Аз ли си фантазирам или току що чух в клипчето от V-бокса от излизането на Анка, че процентите са били 20% за Аня и 80% за Ивайла и Ивайло направил така, че да са горе долу равни, за да не пукне съвсем от срам? Thinking

Да, така казва.

# 1 107

Публиката е доволна.Всеки си получи заслуженото ,което рядко се случва. Mr. Green

# 1 108
[
Мерси, че ми позволяваш и да не ти отговарям Авка, но и да искам не мога, защото не съм виждала Красимирова на живо. Мога само да се възхищавам на прелестните и очи от клипове и списания Peace Все пак ако за в бъдеще те интересува височина и мерки на други модели, може да си ги коментираме на лични. Ще ми бъде приятно да си комуникираме.

И как го е направил Ивайло? Какъв е бизнесът му в момента?

# 1 109

Да, така казва.
Брех боже, аз съвсем се обърках Sick
Дали е вярно????? Абе потресена съм  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт