Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 554
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 080
Какво писмо са прочели на Ивайла? Съжалявам, пропуснах лайфа, а изглежда много назад сте писали за писмото и не го открих.
Писмо от майка й.

Това писмо сякаш беше от преписани коментари от нашите теми,не мислите ли?

# 1 081
Авче, ти пък голям адвокат се извъди на Ивайла Stop Че си е скандалджийка, скандалджийка е Peace

Айде не Камитооо Heart Eyes С померанчето е вече Hug

# 1 082
Че Ивайла яха метлата и бръмчи здраво, то е ясно. Вещерка и половина  afwitch . Ама Аня да вземе да слезе от триколката. Честно ви казвам, за първи път в живота си виждам на мъж да му се налага да се държи с жена си като с дете от детската градина. Това го няма и в сапунените сериали. ВБ удари в десетката с Аня Пенчева. Не съм се надявала на такъв сеир.

И сега ще гледаме истеричната Ивайла.  Sad
И сръбската клюкарка.  Sad

А ти винаги имаш избор, нали знаеш. Имаш дистанционно, благодарение на което няма да ги гледаш.

Авче, ти пък голям адвокат се извъди на Ивайла Stop Че си е скандалджийка, скандалджийка е Peace

Айде не Камитооо Heart Eyes С померанчето е вече Hug

Колко висока е според тебе е Цеци Красимирова те питах днеска теб сто пъти, може ли да ми отговориш?

# 1 083
Хм,аз ли чух грешно,но Камелия каза,че Аня все пак е излязла? Thinking

# 1 084
  • на пистата

И днеска е с нормална коса.[/b]
абе авче,ти на това нормална коса ли викаш Joyс тая лента е като виниту. камелия от към стайлинг е ....

# 1 085
Че Ивайла яха метлата и бръмчи здраво, то е ясно. Вещерка и половина  afwitch . Ама Аня да вземе да слезе от триколката. Честно ви казвам, за първи път в живота си виждам на мъж да му се налага да се държи с жена си като с дете от детската градина. Това го няма и в сапунените сериали. ВБ удари в десетката с Аня Пенчева. Не съм се надявала на такъв сеир.

И сега ще гледаме истеричната Ивайла.  Sad
И сръбската клюкарка.  Sad

Е, не толкова тъжно! Пипи е все още на линия. Има надежда! newsm65

# 1 086

И днеска е с нормална коса.[/b]
абе авче,ти на това нормална коса ли викаш Joyтая камелия от към стайлинг е ....

Еми на буклички, нормална ми се вижда....
Няма чадъри по косата, перуки и т.н.

# 1 087
  • на пистата

ама с тая лента като виниту Joy

# 1 088
Абе защо Аня е напуснала????? Какво се е случило пак Rolling Eyes

# 1 089
Евала бе! Тоя мъж няма ли начин да се раздели на парченца да има за всяка жена по един такъв МЪЖ!!! Grinning

Парченце и за мен моля! Flutter

Не е Ивайло, но може да си чопнеш от врелия козунак, дето го правих по време на ВБ - сложих го фронтално срещу ТВ, пълен е с енергия от дуела, вкл. и тази на Ивайло...Козунак - Козунак

Авче и за теб има парче от козунака....И за всички, които го пожелаят.......

Лека окончателно!

# 1 090
   Аз иначе съм доста скептичен човек,но ми се струва,че не всичко беше по сценарий тази вечер. Караньотов им обърка картите,леко стъписани бяха всички от самото начало. Ники Кънчев гледаше все да го прекъсва,и Кулезич не я оставяше да се доизкаже. Провалиха им сценария тези двамата. Продуцентите се надяваха кръв да се лее,ама нейсе.
  Ако Аня деде пресконференция,ще я призная за напълно луда жена.  

# 1 091

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=350386 Peace

# 1 092

Е, лентата не я броя. Mr. Green

И ти ли не разбра? Laughing
Пак взели да се джафкат вътре, нещо Ивайла май е прекъснала Аня, пак се започнало, и Ивайло я изкара от Къщата.
Пипи взе да вика по двора- Много е ниско нивото, много, а Ивайло ядосан- Тяхното ниво е толкова, колкото и нашето.И нито дума повече, защото никой няма да дойде да те защити освен баща ти. Mr. Green

# 1 093
# 1 094

Е, лентата не я броя. Mr. Green

И ти ли не разбра? Laughing
Пак взели да се джафкат вътре, нещо Ивайла май е прекъснала Аня, пак се започнало, и Ивайло я изкара от Къщата.
Пипи взе да вика по двора- Много е ниско нивото, много, а Ивайло ядосан- Тяхното ниво е толкова, колкото и нашето.И нито дума повече, защото никой няма да дойде да те защити освен баща ти. Mr. Green
Hug Утре пак съм наредена пред ТВ

Общи условия

Активация на акаунт