Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 597
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 065
Тодор и Дияна си спомнят за пъти когато са били заедно на Банско и още някакви места.Тодор обаче не може да се сети за едно от местата.И тя го бъзика-Е как може мен да не помниш? Crossing Arms Той-Ей така тръгват клюките.Ивайла, моля те, ела си пребери в стаята приятелката.
 Joy

# 1 066
На мен ли ми се струва или Кошлуков през цялото време цъка sms-и

# 1 067
На мен ли ми се струва или Кошлуков през цялото време цъка sms-и
Да бе! Joy

# 1 068
Аааааааааааа, взехте да влизате в много филми вече.

# 1 069
и кво стана сега....след днешният лайф аня започна да набира фенове.поне излезе достойно,евала.

Ивайло достойно й прибра багажа и я натири от къщата  Joy Joy Joy Joy Joy
а бе пак е нещо.чудя се ивайла що стои още newsm78

Нали ББ каза "Ивайла и Аня, може да напуснете къщата"
Ама само Аня си тръгна.

# 1 070
Мъжът на Аня от самото начало имаше желязна стратегия и се справи чудесно.
Размаза ги всичките - Биг брадър-а,Кошлуков и сие- защитниците на Ивайла ,търсещия реклама адвокат Марковски,Ники Кънчев ,Ивайла  и измъкна жена си ,при това я защити по най- добрия за ситуацията начин .

И най-важното постави правилно проблема- Държавата трябва да решава проблемите на тези деца,да търси и намира начини да им помага ,а не разни тарикати да карат хората да цъкат sms-и ,от които не е ясно каква част отиват за децата.  

Peace
Разби тройната блокада!  Hug

# 1 071
Нали ББ каза "ИвайлО и Аня, може да напуснете къщата"
Ама само Аня си тръгна.
Peace

# 1 072
Мъжът на Аня от самото начало имаше желязна стратегия и се справи чудесно.
Размаза ги всичките - Биг брадър-а,Кошлуков и сие- защитниците на Ивайла ,търсещия реклама адвокат Марковски,Ники Кънчев ,Ивайла  и измъкна жена си ,при това я защити по най- добрия за ситуацията начин .

И най-важното постави правилно проблема- Държавата трябва да решава проблемите на тези деца,да търси и намира начини да им помага ,а не разни тарикати да карат хората да цъкат sms-и ,от които не е ясно каква част отиват за децата.  
Peace

# 1 073
Ама само Аня си тръгна.
 ИвайлО и Аня

# 1 074
Абе Десиславаааа, защо да се е скарала с Мария? Айде стига сме правили ние интригите. Напрегната е, повишила е тон, след това се прегръщаха,изясниха се и толкова. Стига вече, разбирам че ви се искат скандали, и това търсите,ама няма.
Просто тази вечер, както и да го гледам ще е последно всичко.И нещата от утре ще са супер.

Еее,тя редовно повишава на някого тон.Изживява се като фелдфебел в къщата.Другите също имат нерви,пък и мнение.

# 1 075
и кво стана сега....след днешният лайф аня започна да набира фенове.поне излезе достойно,евала.

Ивайло достойно й прибра багажа и я натири от къщата  Joy Joy Joy Joy Joy
а бе пак е нещо.чудя се ивайла що стои още newsm78

Ама само Аня си тръгна.

Май кой каквото иска, това чува.

Айде Камелия си е намевила кученцето.Браво. Party
И днеска е с нормална коса.

# 1 076
Че Ивайла яха метлата и бръмчи здраво, то е ясно. Вещерка и половина  afwitch . Ама Аня да вземе да слезе от триколката. Честно ви казвам, за първи път в живота си виждам на мъж да му се налага да се държи с жена си като с дете от детската градина. Това го няма и в сапунените сериали. ВБ удари в десетката с Аня Пенчева. Не съм се надявала на такъв сеир.

# 1 077
Нали ББ каза "ИвайлО и Аня, може да напуснете къщата"
Ама само Аня си тръгна.
Peace

Сори!  Blush
Явно така ми се е искало.

# 1 078
Абе Десиславаааа, защо да се е скарала с Мария? Айде стига сме правили ние интригите. Напрегната е, повишила е тон, след това се прегръщаха,изясниха се и толкова. Стига вече, разбирам че ви се искат скандали, и това търсите,ама няма.
Просто тази вечер, както и да го гледам ще е последно всичко.И нещата от утре ще са супер.

Е тя редовно повишава на някого тон.Изживява се като фелдфебел в къщата.Другите също имат нерви,пък и мнение.

Който си иска да повишава тон. Но недей да представяш такова нещо, като скарване и едва ли не следващият скандал. Stop

# 1 079
Че Ивайла яха метлата и бръмчи здраво, то е ясно. Вещерка и половина  afwitch . Ама Аня да вземе да слезе от триколката. Честно ви казвам, за първи път в живота си виждам на мъж да му се налага да се държи с жена си като с дете от детската градина. Това го няма и в сапунените сериали. ВБ удари в десетката с Аня Пенчева. Не съм се надявала на такъв сеир.

И сега ще гледаме истеричната Ивайла.  Sad
И сръбската клюкарка.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт