Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 587
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 050
Това писмо ще закопае Ивайла  Confused

писмото беше хипер налудничаво

Що да беше налудничаво? Много си беше на място даже.

Оф, още до коя страница съм. Не ви обичам вече тигрици. Crossing Arms
На мен писмоти ми изглеждаше сякаш го е писал Емил Колшлуков,точно неговия стил на изказ.

# 1 051
и кво стана сега....след днешният лайф аня започна да набира фенове.поне излезе достойно,евала.
smile3532 Кажи ми, че се майтапиш!

# 1 052
Мъжа и я извади, за да не се излага повече, а покрай себе си и него. (че от срам и до магазина няма да могат да излязат)

# 1 053
  • Sofia
Само не разбрах- по договора на Аня ако мъжът и я изкара взима ли хонорарчето или не? Wink

Между другото мъжът и нали е богат, що и беше толкова фатален тоя хонорар? newsm78

# 1 054
  • София-Лагера
Aз,ще чакам пресконференцията на Аня Mr. Green
Божееееееее тая за каква се взе.??????????
Направо акъла не ми го побира Tired

# 1 055
Може да  е помагал и Куши. Той беше мноооо мълчалив тая вечер. Голяма хитрушка е, страх го е да не нацапа.

# 1 056
Ивайла първо се скара с новата мис България,после с Аня Пенчева ,сега с Мария.
За първите две твърдеше ,че й завиждали .Интересно дали и при Мария мотива ще е същия.

# 1 057
  • Пловдив
Това писмо ще закопае Ивайла  Confused

писмото беше хипер налудничаво

Що да беше налудничаво? Много си беше на място даже.

Оф, още до коя страница съм. Не ви обичам вече тигрици. Crossing Arms
На мен писмоти ми изглеждаше сякаш го е писал Емил Колшлуков,точно неговия стил на изказ.

Писмото сякаш беше адресирано до "Искрено и лично".  Примесено с клюкарски нотки и цитати не на място  doh  

# 1 058

УспокоИИИИИИИИИИ
ще ме извиняваш.  Hug

най-тъпияТ сценарий, който съм гледала.
Аня се издъни и няма как да го приеме.

И мен да ме извиняваш  Mr. Green Hug

# 1 059
Само не разбрах- по договора на Аня ако мъжът и я изкара взима ли хонорарчето или не? Wink

Между другото мъжът и нали е богат, що и беше толкова фатален тоя хонорар? newsm78

Тук въпросът бе на чест или на сценарий,или и на двете.

# 1 060
  • София /Абсурдистан
Мъжът на Аня от самото начало имаше желязна стратегия и се справи чудесно.
Размаза ги всичките - Биг брадър-а,Кошлуков и сие- защитниците на Ивайла ,търсещия реклама адвокат Марковски,Ники Кънчев ,Ивайла  и измъкна жена си ,при това я защити по най- добрия за ситуацията начин .
Абсолютно  Peace
Продължавам да твърдя, че Аня е леко луда, а Ивайла е като насъскан питбул.

# 1 061
Според мен Ивайла завижда, че Аня има такъв мъж до нея!
след тези  и изпълнения едва ли ще и е мъж за дълго (мое мнение, ще поживеем и ще видим)
Aз пък си мисля, че ще и е верен и я обича. Иначе нямаше да я измъкне от тази драма.
Ми не! Чисти си своето име човекът. Нали всички го знаят като "мъжа на Аня Пенчева". Няма да си остави коня в калта я! После да говорят за него, че е мухльо. Да не е луд! А явно не е! Grinning

Че кой се отказва от дадени даром пари!? Ядеш и пиеш на корем, по цял ден се въргаляш като хипопотам и накрая ти плащат за това...

# 1 062
Абе Десиславаааа, защо да се е скарала с Мария? Айде стига сме правили ние интригите. Напрегната е, повишила е тон, след това се прегръщаха,изясниха се и толкова. Стига вече, разбирам че ви се искат скандали, и това търсите,ама няма.
Просто тази вечер, както и да го гледам ще е последно всичко.И нещата от утре ще са супер.

Ива, Тодор и Дия си говорят за каузите, и как ще се разделят парите за тях.  Дияна е трябвало да влезе по-рано, но просто се било случило нещо. Тошко обяснява че и Преслава щяла да идва, ама никаква я няма. Crossing Arms Пита я как изглеждат нещата отън. Дия им вика-Абе вие защо толкова се интересувате какво става вън?

# 1 063
  • софия
Според мен на Аня сега ще и изгрее звездата.........в рекламите за успокоителни. Twisted Evil

# 1 064
Евала бе! Тоя мъж няма ли начин да се раздели на парченца да има за всяка жена по един такъв МЪЖ!!! Grinning

Парченце и за мен моля! Flutter

Дотук и утре ви продължавам мискинки недни, че ще гледам Камелотка. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт