Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 335
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 035
Мария е тъпа патка и долна интригантка,
без грам възпитание и с каруцарски език и обноски.
Само като я чуя и ми се пригажда.
аз също не я харесвам и искам тя да си ходи утре, и пак казвам от нея тръгнаха интригите  Whistling

# 1 036
  • софия
А Анка сега дали ще отиде в ГУ newsm78  Flutter

# 1 037
  • на пистата
мария е интригантка,искам да си ходи Crossing Arms

да да  Joy

# 1 038

Зависи....ако Ивайло ще я заведе.......Но там предпочитам повече той да говори, а не тя.....

# 1 039
  • Плевен
Мъжът на Аня от самото начало имаше желязна стратегия и се справи чудесно.
Размаза ги всичките - Биг брадър-а,Кошлуков и сие- защитниците на Ивайла ,търсещия реклама адвокат Марковски,Ники Кънчев ,Ивайла  и измъкна жена си ,при това я защити по най- добрия за ситуацията начин .

И най-важното постави правилно проблема- Държавата трябва да решава проблемите на тези деца,да търси и намира начини да им помага ,а не разни тарикати да карат хората да цъкат sms-и ,от които не е ясно каква част отиват за децата.  
Това е и моето мнение, но незная дали ще ни разберат!

# 1 040
  • софия
Какво достойнство бе,хора.На Аня не и остана здраво кокалче по краката.Ивайло с подритвания и пристисквания я озаптяваше,че и шоколад и набута в устата,та да му е мирна главата.Голям смях,голяма излагация.

# 1 041
Според мен Ивайла завижда, че Аня има такъв мъж до нея!
след тези  и изпълнения едва ли ще и е мъж за дълго (мое мнение, ще поживеем и ще видим)

# 1 042
  • Sofia
Мъжът на Аня от самото начало имаше желязна стратегия и се справи чудесно.
Размаза ги всичките - Биг брадър-а,Кошлуков и сие- защитниците на Ивайла ,търсещия реклама адвокат Марковски,Ники Кънчев ,Ивайла  и измъкна жена си ,при това я защити по най- добрия за ситуацията начин .

И най-важното постави правилно проблема- Държавата трябва да решава проблемите на тези деца,да търси и намира начини да им помага ,а не разни тарикати да карат хората да цъкат sms-и ,от които не е ясно каква част отиват за децата.  
  202uu
Според мен Ивайла завижда, че Аня има такъв мъж до нея!
след тези  и изпълнения едва ли ще и е мъж за дълго (мое мнение, ще поживеем и ще видим)
Aз пък си мисля, че ще и е верен и я обича. Иначе нямаше да я измъкне от тази драма.

# 1 043
  • софия
Как го правите това бе,аз докато си изкажа мнението,вие друга тема сте подхванали. Joy Joy JoyПодозирам,че овцата в мен надделява и не мога да ви настигна. Tired

# 1 044
Леле какво сте изписали.... Crazy

Егати фарса беше - влизам, излизам, дуели, прегръдки, пак излизам.... драми някакви. Ивка много пали, много е нервна и изобщо не е в нейна полза това нещо - търси на кой да си го изкара. Дано бързо се успокои  Peace

# 1 045
  • София
Какво писмо са прочели на Ивайла? Съжалявам, пропуснах лайфа, а изглежда много назад сте писали за писмото и не го открих.

# 1 046
  • Sofia
Мисля, че няма да бъде заведена до там.

# 1 047
  • Sofia
Какво писмо са прочели на Ивайла? Съжалявам, пропуснах лайфа, а изглежда много назад сте писали за писмото и не го открих.
Писмо от майка й.

# 1 048
  • Пловдив
Диана им обяснява, че са се взели много насериозно. Визира Аня и близначката.

Едната си отиде, нямам търпение и другата истеричка да напусне къщата. Дразни ми ушите вече. Достатъчно се нагледах на простотия и агресия. Който има вътрешен проблем да си го ликува където е мястото, не пред публика.

# 1 049
  • out of space

УспокоИИИИИИИИИИ
ще ме извиняваш.  Hug

най-тъпия сценарий, който съм гледала.
Аня се издъни и няма как да го приеме.

Общи условия

Активация на акаунт