Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 628
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
На мен ми направиха впечатление едни думи на Аня, че се е огорчила, когато двете с Пипи са правили цяла нощ сладки, продава ли са ги, а накрая труда им е бил подценен, защото са се гледали само парите. Естествено, че с продажба на сладки не можеш да изкараш, колкото със спонсорство от богати приятели. Тя каза, че я е срам от сина й и не знае какво да му каже. И тук аз напълно я подкрепям.
Вип Брадър страшно се изложи с това желание на всяка цена да се събират пари. Чудя се какво да отговоря на дъщеря ми, ако ме попита "Защо Ивайла има богати приятели". И аз не знам, трябва ли да ценим приятелите си по това дали дават пари в наша подкрепа?
Иначе не съм запозната с житието на двете, нямам страна, все пак ми се срува, че Аня имаше една по-мека позиция. За мен беше голям цирк и ВИП брадър не трябваше да допуска такова нещо. Явно още не са избили хонорарите и както каза Кулезич подклаждат всякакви интриги да имат повече реклами.

# 1 171
Така.... стигнах до момента когато и двете казаха ,че ще се върнат в къщата ....

Пък на сайта Аня е махната...  newsm78

Какво е станало...  newsm78 Вътре..вънка..свят ми се зави  ooooh!

Чак не ми се пуска да го догледам...

пс. Това с извинението беше б.ти слабото изиграване... На 50г за две мин и няколко казани думи-ще си промениш мисленето....  Whistling Whistling Whistling

# 1 172
Добро утро!

Какво очаквате от тази вечер? Имайки предвид станалото снощи, може би днес Мария ще вее маслиновото клонче и хвърля пистолета в коша, Милко ще пропее - Твойта майка, а Део ще копира 1:1 държанието на Гала напр.......

Знаете ли кои ще са продуцентите тази вечер?

Аня и Ивайла били женоря каза Вучков току-що. Коментира ги. Плюе Аня и казва,че с нищо не я помним нея. Ивайла била страшилище и грозилище дето би уплашила Крали Марко.

# 1 173
Ох... немога..Пускам да го догледам...  Blush

От последните коментари разбирам,че Аня се е върнала и после е излязла отново ....

Моля някой да каже  Praynig Praynig Praynig

# 1 174
Аня и Ивайла били женоря каза Вучков току-що. Коментира ги. Плюе Аня и казва,че с нищо не я помним нея. Ивайла била страшилище и грозилище дето би уплашила Крали Марко.

Оу, а пък той Професорът е много готин. Що не се погледне, стар и засмърдял козел.

# 1 175
  • Пловдив
ТиРи, супер яко беше снощи, всички бяхме повече от разочаровани като ги видяхме как и двете се връщат барабар с гост за няколко минути Ивайло... И с влизането седнаха на масата, Ивайло да им обясни на съквартирантите какво е станало, ама със сядането почнаха реклами, пък през това време са се изпокарали, тоя е откачил, хванал я е Аня и си я е извел...  Hug

# 1 176
От последните коментари разбирам,че Аня се е върнала и после е излязла отново ....

Аня се съгласи да се върне в Къщата, но мъж и каза,че искал за 2 мин. да влезе в къщата. И...тръгнаха тримата - Ивайла, Ивайло и Аня......Но.....скрити от камерите, на път към Къщата, двете пак са започнали да коментират процентите(а казаха в ефир,че това нямало никакво значение кой колко % е изкарал, важни били парите за децата), и тогава май Ивайло е казал на Аня,че тя излиза,че иначе става страшно. Та.....Ивайло видял държанието на Аня и решил,че вътре двете ще продължат пак по стария начин, си я прибра в къщи......

# 1 177
  • Отвъд алеята зад шкафа
От цялата тая работа ми стана ясно едно - ПРОДУЦЕНТИТЕ СЕ ИЗЛОЖИХА НАЙ-МНОГО. Евалата Ники Тупарев, Ники Николов и Сие, Евалата за ниските страсти, за забогатяването ви на всяка цена, за липсата на морал и етика.

А Аня и Ивайла бяха просто пионките в играта. Коя е пионката няма значение, винаги ще се намери някой да е в ролята на пионка. Но Злият Гений, който движи играта е един.

# 1 178
От цялата тая работа ми стана ясно едно - ПРОДУЦЕНТИТЕ СЕ ИЗЛОЖИХА НАЙ-МНОГО. Евалата Ники Тупарев, Ники Николов и Сие, Евалата за ниските страсти, за забогатяването ви на всяка цена, за липсата на морал и етика.

А Аня и Ивайла бяха просто пионките в играта. Коя е пионката няма значение, винаги ще се намери някой да е в ролята на пионка. Но Злият Гений, който движи играта е един.

напълно съм съгласна

сринаха им ренометата за един месец
особено на АНЯ

# 1 179
unchita  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Благодарско  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мама Цоцоланка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Благодарско маме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ам той явно човека си знае стоката и да не се излага повече си я прибра....

# 1 180
Аня се постара доста сама да си срине реномето.

# 1 181
Май само аз не съм разбрала каква е историята около Ивайла и Дарина Павлова, но, ако може, разкажете малко клюки.

# 1 182
  • Пловдив
Аня се постара доста сама да си срине реномето.
Точно, това, което човек сам може да си направи, друг не може да му го направи... Без нейното истерично-драматично-лицемерно-надменно-злобарско участие, нищо такова нямаше да се случи  Peace

# 1 183

подкрепям!

не разбрах какви им бяха снощи процентите? защо са се върнали и двете в къщата, еднакви ли са им били процентите? кажете дееее  Hug

# 1 184
51.7 за ивайла Peace

Общи условия

Активация на акаунт