Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 706
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 185
Обаче и Пипи не се разбира от дума... те вече излизат и тя: Дааа това е ниско ниво много...
Аня само я погали по бузката...Докато Ивайло я спря и и направи забележка,да престане вече....

Само как ги нареди: с майка ти направихте много лош дует....  Mr. Green

# 1 186
# 1 187
  • Отвъд алеята зад шкафа
Истината е, че това, което продуцентите ни излъчват се е случило, така е, но знаете ли за 24 часа в Къщата още колко неща се случват, които ние изобщо не виждаме. Какви разговори се водят, какви неща правят съквартирантите, това не се излъчва - продуцентите ни пускат това, което да задоволи най-низките страсти на зрителите. Колко пъти видяхме през тези дни Софи или някой от другите какво си говорят, какво готвят и прочие. На нас ни излъчват монтажи от по 1 минута, събрани в половин час, а другите 23 часа какво става няма значение. Може да се водят интересни разговори, да се нищят световни проблеми, но не - важното е скандалът, мръсотията и преди всичко сумата в джоба на Ники Тупарев и Ники Николов. Така че това, че Аня сама си е сринала реномето да благодари на продуцентите. Всички пионки в Къщата просто попаднаха в капана на продуцентите. След последните издания на Вип Брадър може би трудно щяха да привлекат някой вътре, затова измислиха някаква си кауза и убедиха тия хора, че този път ще  е различно. Никога няма да бъде нещо различно. Още 100 сезона да направят и пак ще са същите. Толкова са предвидими.

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 10:13 от gadamer

# 1 188
Лелееее най-накрая Ивайло и се развика,че даже я задърпа... 3-пъти го гледах...

Ейййй момиче....- пай Аня тази нощ е спала в кучешката колиба  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 189
gadamer  напълно подкрепям, той и мъжа на Бижу бе казал нещо подобно....Това е истината и за мен. Само се чудя държанието на Ивайло дали бе по план или той просто ги изигра. Защото  такъв сценарий само такова държание го осуетяваше.

Това шоу е била написано много преди да започне, чакаме да видим какво друго има написано в сценария им.

# 1 190
Аня дали ще гостува на Гала или Ивайло я е оковал с вериги вкъщи за да не се излага повече? Mr. Green

# 1 191
Не знам какви са тези суперлативи за съпруга на Аня Пенчева... Той може да е блестящ стратег, умен, но не бива да си позволява подобно поведение спрямо жена си, особено в момент, в който е ясно, че е много лабилна, изнервена, самоотегчена и озлобена. Вие го подкрепяте от позицията на това, че не ви харесва Аня Пенчева или защото смятате, че така мъж трябва да защитава  жена си?
В личния си живот те могат да го играят всякак, тя да бъде дива котка, той звероукротител, но не биваше Ивайло да си позволи да я доорезили пред публика.
Аня Пенчева никога не ми е била сред любите ми  актриси. За Ивайла нямам никакво мнение, тя трябва да е просто красива, нали това й е известността, не я виждам така, но хора всякакви.
Това е един чисто женски скандал, дребнав, започнал от нищо, можещ да стигне до всичко. Предаването разчита точно на такива скандали.
Харесват ми Део, Мария, донякъде Божидара.

# 1 192
  • Пловдив
Нека да се пробвам като сценарист: Пипи и Дара стават пак приятелки, очаквам сега Дара да се сърди на Ива за снощи; Днес не излиза Део, защото има мисия да се скара с Ицо; Мария става най-добра приятелка на Ивайла; Софка започва да се тръшка най-после за Дачо; Тошко се кара със Саша... Все за нещо ще съм познала, Унилсън ми го говори  Mr. Green

# 1 193
  • Пловдив
Малко се издразних на Ивайла-"Да,аз съм по-малка и ще отстъпя,но все пак съм била права,подкрепиха ме хората,даже на Аня мъжът й беше на моя страна...."Това не е "прошка",а "Видяхте ли,че аз съм била права!!!"

# 1 194
Айде сега някой да каже, че Диана Любенова не е най-готината мацка в къщата. Mr. Green Леле каква жена само Embarassed......направо Embarassed........ще гледам редовно брадъра. Laughing

# 1 195
Обаче и Пипи не се разбира от дума... те вече излизат и тя: Дааа това е ниско ниво много...
Аня само я погали по бузката...Докато Ивайло я спря и и направи забележка,да престане вече....

Само как ги нареди: с майка ти направихте много лош дует....  Mr. Green
Мда...лоша постъпка за майка... предпочита да запази съюзника, а не да помогне на детето си. Колкото и да ми е неприятна Ивайла, колкото и незряла, досадна, шумна, без класа да е..... в сравнение с Аня е просто едно добро момиче. Аня е паразит.

# 1 196
Ивайла наистина е дала бележка на Гала.

# 1 197
Малко се издразних на Ивайла-"Да,аз съм по-малка и ще отстъпя,но все пак съм била права,подкрепиха ме хората,даже на Аня мъжът й беше на моя страна...."Това не е "прошка",а "Видяхте ли,че аз съм била права!!!"

Да, и на мен ми направи лошо впечатление, трябваше да млъкне  Sick

# 1 198
Айде сега някой да каже, че Диана Любенова не е най-готината мацка в къщата. Mr. Green Леле каква жена само Embarassed......направо Embarassed........ще гледам редовно брадъра. Laughing
Да, тя е страхотна, невероятно красива жена.

# 1 199
Определено класата пролича-Диана Любенова. Това трябва да бъде лицето на секс символа в нашата мила Родина, а не Ането Пенчевата.

Общи условия

Активация на акаунт