Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 758
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 230
А, дами направи ли ви впечатление Пипито само как питаше Караньотов, аз как изглеждам отвън т. е- да продължа ли с парцала и чистенето или да се отдам на почивка и финтнес тренинг. Същата като мама лицемерие, да ги показват само в най- добрата им светлина, и виждате ли те стоят над нещата.  Типични артистки.

# 1 231
Не, не се е включвал снощи....Сигурно защото чака Асен да върне.......

Ама аз доколкото разбрах той Ивайло ще дава пресконференция,а не Аня.
Дали няма да я излъчват директно по Канал 3. Mr. Green

Joy Joy Joy

# 1 232
Не казвам ,че Аня е права ,но не е този начинът.Има и други,както и други думи,с които да защити съпругата си,без да я срива със земята.
Само се поставете за миг на нейното място...някой ви напада,вие очаквате от мъжа до вас защита,разбиране,подкрепа и.....ужас,той заповчва да хвали опонента ви и да разправя как вие не сте прави,как трябва да се извините и прочие ...
За това съм съгласна с адвокат Марковски,макар че не го харесвам.Когато си се съгласил да защитаваш един човек,особено собствената ти съпруга,трябва да си последователен докрай,а не като фурнаджийска лопата...сега така,после инак...
Затова казах,че колкото и да съм грешна,злобна,критична ...и всякаква,не бих допуснала такъв плазмодий дори за познат,камо ли за нещо повече...

# 1 233
Не мога да повярвам, че паднах толкова ниско снощи- гласувах и то не веднъж Embarassed
Моят коментар едва ли ще е по-различен от повечето ту, но да си кажа и аз.
Ивайло успокои духовете, без значение дали е простак или не. Аня с този театър и целуване на г-жа Марковска отново преигра. Както винаги.
След като тя определи правилата - този с по - малко гласове да излезе беше още по-тъпо да влезе отново.
Ивайла донякъде я оправдавам- превъзбудата от очакването, тези проценти нагоре-надолу, и накрая факта че е победила я накараха да направи тези коментари. Предполагам, че днес вече ще се осъзнае и ще се спре. А и Дияна се надявам да и помогне за това. Дано се успокоят, и започнат да дават и другите.
Много готина тази Дияна, на колко ли е години, че във филма играе майката на Ники, че тя по-скоро може да играе негово гадже.
Трябваше да влезе миналата семица, да се засекат с Аня.

# 1 234
А, дами направи ли ви впечатление Пипито само как питаше Караньотов, аз как изглеждам отвън т. е- да продължа ли с парцала и чистенето или да го отдам на почивка и финтнес тренинг. Същата като мама лицемерие, да ги показват само в най- добрата им светлина, и виждате ли те стоят над нещата.  Типични артистки.

Точно там им е проблема на двете с майка и-как изглеждам отвън,в очите на хората? По-важно е как изглеждаш отвътре,ама те...отвън,та отвън.

# 1 235
  • Абсурдистан
А да..забравих.. Какво стана с включването на Сашо Диков  newsm78
Аз го гледах,ама никъде не го чух... пък и не чух да го споменават ...  newsm78

И аз това да попитам.
Някой е разбрал, моля да сподели.

# 1 236
Специално за Бианка-   bouquet!
Хъх, смутих се! Blush Hug

Дали няма да я излъчват директно по Канал 3. Mr. Green
По-скоро е за ''Народният театър''.  Joy

# 1 237
  Краси,кое да защити Караньотов при Аня? Злобата и,завистта? Няма как да защитиш тези качества просто. Аня се изложи,той да продължи агонията ли трябваше? Умен е човекът,нищо че е малко недодялан. Аня изигра един фарс,той направи най-доброто-прекрати тази грозотия пред очите на цяла България.

# 1 238
 LaughingАбе на каква се прави Аня Пенчева бе тя не искали да я пратят на курорт да и се извинят.Човек трябва да има мярка вярно ,че е страшен артист.Доказа го и в ефир само роли игра.

# 1 239
Не казвам ,че Аня е права ,но не е този начинът.Има и други,както и други думи,с които да защити съпругата си,без да я срива със земята.
Само се поставете за миг на нейното място...някой ви напада,вие очаквате от мъжа до вас защита,разбиране,подкрепа и.....ужас,той заповчва да хвали опонента ви и да разправя как вие не сте прави,как трябва да се извините и прочие ...
За това съм съгласна с адвокат Марковски,макар че не го харесвам.Когато си се съгласил да защитаваш един човек,особено собствената ти съпруга,трябва да си последователен докрай,а не като фурнаджийска лопата...сега така,после инак...
Затова казах,че колкото и да съм грешна,злобна,критична ...и всякаква,не бих допуснала такъв плазмодий дори за познат,камо ли за нещо повече...
Абе тя Аня беше в някакъв паралелен свят/както обикновено/и изобщо не се трогна,засрами,смути или изненада,че Иво не я защити по някакъв начин,с две думи ИЗОБЩО НЕ И ПУКАШЕ!С такова впечатление останах лично аз....

# 1 240
А да..забравих.. Какво стана с включването на Сашо Диков  newsm78
Аз го гледах,ама никъде не го чух... пък и не чух да го споменават ...  newsm78

И аз това да попитам.
Някой е разбрал, моля да сподели.

Нямаше включване за съжаление. Той ако се беше включил, щеше да закрие предаването направо   Mr. Green

# 1 241
краси.мира ,и още нещо-по добре да имам мъж като Ивайло,отколкото жена като Аня!!!!В случая той е за съжаление,а не Аня! Peace

# 1 242
Абе момичета защо никой не ми пише тук.Изразявам си мнение ама май то е за самата мен я някой да ми напише защо се получава така.Съжалете ме де съвсем новичка съм. Sad

# 1 243
Абе момичета защо никой не ми пише тук.Изразявам си мнение ама май то е за самата мен я някой да ми напише защо се получава така.Съжалете ме де съвсем новичка съм. Sad
Миличка добре дошла,ама тука нали всеки изразява своето мнение и никой на никой не пише не е чат все пак.... Hug

# 1 244
На мен ми направи впечатление коментара на Пипи преди лайфа, че ако Ивайло ще я защитава, това означава, че Ивайла има още един защитник в негово лице. Явно Аня е била наясно и това е искала. Аз, след този коментар не бях изненадана от думите на Караньотов, но ми хареса как ги насмете всички. Как може хора, които са с претенции да се излагат по този начин. Знаят, че това е един експеримент и няма как всички в къщата да ти харесат. Толкова ли е трудно два месеца да живееш с хора различни от теб?....

Общи условия

Активация на акаунт