Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 597
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 245
Абе момичета защо никой не ми пише тук.Изразявам си мнение ама май то е за самата мен я някой да ми напише защо се получава така.Съжалете ме де съвсем новичка съм. 
  Горе главата Hug

# 1 246
Не казвам ,че Аня е права ,но не е този начинът.Има и други,както и други думи,с които да защити съпругата си,без да я срива със земята.
Само се поставете за миг на нейното място...някой ви напада,вие очаквате от мъжа до вас защита,разбиране,подкрепа и.....ужас,той заповчва да хвали опонента ви и да разправя как вие не сте прави,как трябва да се извините и прочие ...
За това съм съгласна с адвокат Марковски,макар че не го харесвам.Когато си се съгласил да защитаваш един човек,особено собствената ти съпруга,трябва да си последователен докрай,а не като фурнаджийска лопата...сега така,после инак...
Затова казах,че колкото и да съм грешна,злобна,критична ...и всякаква,не бих допуснала такъв плазмодий дори за познат,камо ли за нещо повече...
Абе тя Аня беше в някакъв паралелен свят/както обикновено/и изобщо не се трогна,засрами,смути или изненада,че Иво не я защити по някакъв начин,с две думи ИЗОБЩО НЕ И ПУКАШЕ!С такова впечатление останах лично аз....

Това цялото си беше стратегия за излизането на Аня от къщата без да загуби хонорара си. Как изобщо вярвате, че Ивайло напада и обвинява жена си без цел в ефир? Изобщо някой повярва ли на нещо в това предаване  newsm78?
Аня Пенчева ми стана също толкова антипатична след участието си в шоуто, колкото ми беше и Катето Евро след предният сезон.

# 1 247
LaughingАбе на каква се прави Аня Пенчева бе тя не искали да я пратят на курорт да и се извинят.Човек трябва да има мярка вярно ,че е страшен артист.Доказа го и в ефир само роли игра.

# 1 248
А да..забравих.. Какво стана с включването на Сашо Диков  newsm78
Аз го гледах,ама никъде не го чух... пък и не чух да го споменават ...  newsm78

И аз това да попитам.
Някой е разбрал, моля да сподели.

Нямаше включване за съжаление. Той ако се беше включил, щеше да закрие предаването направо   Mr. Green
Абе, да ти кажа ми е много чудно. мъж й на Аня против предаването, сашо и той... е тогава тия двете са влязли.  newsm78 Де да знам, де. То всеки си има собствен избор, но като гледам Иво как завлече Аня до изхода ми заприлича на мъж, който знае как да я контролира.
Вчера тя каза на Пипи че ще даде пресконф., а Иво й отговори"Абе,айде, бе нищо няма да даваш. "- нещо от сорта.

# 1 249
Да знам че не е чат но не можах да разбера защо не ми се получават нещата ,като например да публикувам тема и т.н.Благодаря все пак за отговора .И сега по темата понеже си мислят ,че наистина са звезди за това паднаха от високо особено Анята.

# 1 250
  • София-Лагера
А вие забелязахте ли ,когато Иво им даде по един тоблерон Аня си ги отвори и почна да мляска.
Оф много грозно и просташко беше.
Не знам дали на друг му е направил впечатление.
Ама на мен ми се повдигна чак. Tired

# 1 251
Еййй,опасни сме-възмущаваме се,знаем,че всичко е една голяяяма постановка,че ни хвърлят прах в очите,ама....я вижте колко сме
tornado_vn, Desi_2, Indira, t_vladnik, deinaq, sem4e, ital, buni, veleto, skarlet_d, Areti, biberon4o, Колди, zayak3, pepi_r, Veni-H, Barba_, mama any, krasinka, rummi_pl, ronitka7875, vale4ka, mausbeni, Me4o PUch, Diorella, Аbi, katval, Далас, shosho_, niko, na_ga, 4ikirita, jazzia, matemati4ka, Уки, sis, NBM, nano, veni_ev, rumi.g, БУРГАС ДШ, pupi_mar, Уна, margo**, nefeli, bubchen, Milena, pe6ka, vanqpa, Dayli, aneli_s, мацка, Лола, ~Тониси~, letsgo, stanex, Ariana, DeepRed, elirnorr, dressta-Зори, мадам Бижу, next, petleto, demetrija, lioni70, Aliana, galiavas, dimitrova75, megishik, radisc, дива коза, vasilisa ujasna, Dahlia, Goleiman, flambe, Светла77, ichoooo, torbalalan, pinko, Shonny (+ 31 Скрит/и) и 50 Гости преглежда(т) тази тема.
МНОГО СМЕЕ,СИЛНИ СМЕЕ newsm44

# 1 252
  • Sofia
Нещо не ми става ясно защо се говори за богатата Ивайла? newsm78 Тя Аня доколкото знам никак не е бедна, бях чела, че съпругът и Ивайло е богат, понеже от реституцията си е взел доста скъпи имоти, принадлежали на семейството му. Някой да ме поправи ако бъркам, но мисля, че даже беше точно от интервю с Аня информацията. newsm78

# 1 253
А вие забелязахте ли ,когато Иво им даде по един тоблерон Аня си ги отвори и почна да мляска.
Още вчера я изкоментирах. Много грозно джвакаше. А и тя принципно така се храни и винаги говори с пълна уста. Ужас.

# 1 254

е как да не сме
то мляскането се чуваше
жената й е липсвал шоколад бе Mr. Green
зарад това така е изтрещяла Joy Joy Joy

# 1 255
  • София-Лагера
Цитат
Още вчера я изкоментирах. Много грозно джвакаше. А и тя принципно така се храни и винаги говори с пълна уста. Ужас.

Ама то беше ужасно бе.
Ако видя така дъщеря ми да мляска ,ще спукам от бой.
Егати Випа.Срамота

# 1 256
Влезна ли са да си правят реклама кой е чувал за милата Пипи така мама я показа нищо ,че мама се надува повече от нея .Много смешни бяха когато горката Пипи плака и като пита :Тати какво каза?

# 1 257
Нещо не ми става ясно защо се говори за богатата Ивайла? newsm78 Тя Аня доколкото знам никак не е бедна, бях чела, че съпругът и Ивайло е богат, понеже от реституцията си е взел доста скъпи имоти, принадлежали на семейството му. Някой да ме поправи ако бъркам, но мисля, че даже беше точно от интервю с Аня информацията. newsm78
Къде се говори за богатата Ивайла,че съм изтървала нещо? newsm78

# 1 258
краси.мира , човекът си беше съвсем обективен.
А колко пъти Божидара пък се застъпи за сестра си? Все я критикува-и тя беше на страната на врага.
И много добре снощи Ива й го каза, когато и разказваше какво е видяла от записите, как те говорят с/у нея, а Божидара си мълчи.
Тя стана махна с ръка и замина, а Ива я попита какво иска-само хубави неща ли да чува.
Ми то няма такъв измислен свят като нейния.Те затова с Аня се харесваха-явно са от един и същ паралел.

# 1 259
    Все пак,трябва да признаете,че Аня може да не е звезда,но се мисли за такава и в студиото на Кънчев се държи така,като гранд-дама. Бели си тублерона,пие си водата,подхилква се,кръстосала крака-не и пука много. Приличаше ми на натъпкана с успокоителни или на пияна.

Общи условия

Активация на акаунт