Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 821
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 275
Според мен Ивайло Караньотов защитаваше себе си, а не съпругата си. Един вид-вижте колко готин пич съм, жалко, че жена ми е такава. Много грозна постъпка-каквато и да е Аня, той като съпруг трябваше безусловно да я подкрепи. Дожаля ми за Аня. И защо Краньотов не допусна хора като Тити Папазов и Любен Дилов-син да я защитават? Първият се радва на общественото одобрение, емоционален и искрен е, вторият е интелигентен мъж и със сигурност щяха поне малко да поизчистят Аня от калта, в която сама се набута. Струва ми се, че Ивайло искаше да натрие носа на жена си-както се разбра, той не е одобрявал влизането й в къщата. От друга страна-в началто на вечерта чудесно впечатление ми направи поведението на Ивайла Бакалова и това, че се опита да усмири Руслана, да запази обрия тон и пое протегнатата от Ивайло ръка. Но! В цялата ситуация тя беше морален и реален победител. Това би трябвало да й бъде достатъчно. Аня беше жалка до степен, че предизвика съчувствие у мен. Кому беше нужно Ивайла да натрапва тези проценти? Направи ми впечатление, че никой от къщата не попита за тях, а тя три пъти отбеляза, че процентите нямали значение, но все пак... У един победител би трябвало да има великодушие, а Ивайла не се посвени да извади нож на умрялото куче Аня.

Любен Дилов-син щеше да е интересно какво ще каже. Права си в коментара си,но аз не мога да си представя по какъв начин щяха да защитят Аня. Ами нищо в позицията и не е такова,че да може да се защити. Тя по-моралната ли е-не е,по-интелигентната-пак не. Няма на какво да се изгради защитата в нейна полза,освен на допълнителни злостни нападки към Ивайла. Затова Караньотов е решил да действа безкомпромисно,с риск да изглежда груб.

# 1 276
  • Sofia
Незнам как след това пак някой от "бг ВИП-овете" ще се осмели да им влиза в тази къща-" благородни мисии"- всичките са само примамка..

Ама те сами са си виновни. Това същото го говорехме и след предния ВИП брадър. Тия хора глупави ли са, та не разбират, че продуцентите искат сеир за да трупат пачки. Какво изобщо са си въобразявали, когато са приели да влизат?! Естествено, че продуцентите добре са си подбрали ВИП-овете и резултата е какъвто се очакваше. Който е имал някакви илюзии по въпроса значи е глупав. Peace

# 1 277
Точно така смятам и аз, както го е описала Лола. Такъв мъж като този и на снимка не искам да гледам. Като нищо още утре ще й бие шута заради Ивайла, например. На такъв мъж не може да се разчита. Той иска да контролира и да диктува правилата.
много е привлекателен за чичка, но наистина никакво уважение и любов не струи от него. Третира я като малко дете и е по загрижен за хорското мнение
Ми да бе,то нали някой снощи каза,че Аня е малко дете,на което Иво е баща,а ПиПи е майката...

# 1 278
. У един победител би трябвало да има великодушие, а Ивайла не се посвени да извади нож на умрялото куче Аня.

Точно !!! Ивайла ритна паднал човек, не само с изтъкването на процентите, а с цялостното си поведение след това !!! и именно с това ми падна в очите. Това за мен е липса на благородство!

# 1 279
Абе момичета защо никой не ми пише тук.Изразявам си мнение ама май то е за самата мен я някой да ми напише защо се получава така.Съжалете ме де съвсем новичка съм. 
  Горе главата Hug

Споко де
просто върви прекалено бързо темата Hug

# 1 280
Мацка,добър коментар! Кефиш!

# 1 281
Незнам как след това пак някой от "бг ВИП-овете" ще се осмели да им влиза в тази къща-" благородни мисии"- всичките са само примамка..

Ама те сами са си виновни. Това същото го говорехме и след предния ВИП брадър. Тия хора глупави ли са, та не разбират, че продуцентите искат сеир за да трупат пачки. Какво изобщо са си въобразявали, когато са приели да влизат?! Естествено, че продуцентите добре са си подбрали ВИП-овете и резултата е какъвто се очакваше. Който е имал някакви илюзии по въпроса значи е глупав. Peace
[/qote]
Мисля че добре преиграха всички доказаха за пореден път ,че всичко е нагласено.

# 1 282
А защо Аня е облечена с това яке, което сякаш е взела назаем от някого.И на възрастта и не подхожда, въобще вкус никакъв не виждам у нея....

# 1 283
Абе момичета защо никой не ми пише тук.Изразявам си мнение ама май то е за самата мен я някой да ми напише защо се получава така.Съжалете ме де съвсем новичка съм. 
  Горе главата Hug

Споко де
просто върви прекалено бързо темата Hug

Еми тук сме като от вица за чукчата- бил писател, а не читател. Всеки бърза да изрази мнение. Много сме набрали след снощните сапунки

# 1 284
  • София
И двете са страшни кифли! Изложиха се вчера Аня с поведението си в къщата като цяло, а Ивайла накрая като не може да се сдържи за пореден път да се покаже като по-по-най!

# 1 285
Аз също мисля, че тактиката на Ивайло беше перфектна в началото. Ако беше започнал с директна защита на Аня с Руслана и Емо срещу него, щеше да стане още по-голям панаир и гнусотия.Към средата и края обаче попкрекали, изпусна баланса, а и Аня не можа да влезе в тона му. Беше изкуствена, преигра и не можа за запази самообладание. Не случайно защитниците на Ивайла гледаха повече от тъжно по едно време Joy. Тя също не изглеждаше никак простила и благородна, толкова и се беше изопнало лицето, предварително приготвени фрази, които звучаха толкова фалшиво и неискрено. За мен след влизането Аня трябваше в момента, в които Ивайла пак я е захапала сама да стане и да каже "Аз излизам", без това да го прави мъжът й и без повече обяснения. И така щеше да остане само поведението на Ивайла, което не беше никак готино.
Аз имам още една теза: за провала на Анка главна вина носи Пипи. Все ръчкаше да се обсъждат нещата, да се коментират и с това закопа майка си с безброен избор на записи как двете сплетничат. Поне два пъти съм чувала Аня да се опитва да я спре и че не е човек, които обръща внимание на думи и дребни дрязги, че и винаги е било над такива неща, но детето не преставаше. Включително снощи на вратата направи панаира изцяло тя с неумението си да млъкне и да вникне в това, което и казва Иво без да задава за момента повече въпроси. Тя направи всичко възможно да разтрои още повече разстроената и дезориентирана майка.
И като контрапункт давам Божидара, с чието поведение  успя  да се предпази сестра си
от компромати в максимална степен. Ивайла търсеше същите разговори непрекъснато, затова и я обвиняваше, че не я защитава. Но точно с дистанцирането  Дара успя да  предпази от записване на сцени, в които щеше да си проличи, че Ивайла не е толкова директна. Ако и беше уйдисала на акъла(включително снощи) съм сигурна, че е Ивчето щеше да избълва такива гнусотии...
В крайна сметка това е пирова победа за Ивайла, дано има достатъчно умни хора около нея да и го кажат след шоуто. Въобще няма на какво да се кефи толкоз, освен ако нивото и не е верно на слески спартакиади. В къщата вече не я дишат, не защото не е права, а защото всички са уморени  и омерзени.  Отвън освен Анините защитници против нея ще са и всички, които бяха по средата или не харесваха поведението и на двете. Щото провило номер едно на силните и благородните е да не ритат победените. Дано влизането на Диана и страхотната и сестра до нея и помогнат да се овладее, но си мисля че е пътник вече...

# 1 286
И двете са страшни кифли! Изложиха се вчера Аня с поведението си в къщата като цяло, а Ивайла накрая като не може да се сдържи за пореден път да се покаже като по-по-най!
Мдам,не можа да се сдържи за пореден път,ама да покаже кой е по-по-най... ПРАВ/в случая/!

# 1 287
  Аня разправяше на Пипи-всичко е каал,кал,кал...Ами като е кал,тя защо се въргаля в блатото? Защо не излезе и не каже пред всички,че е окаляно,ами само дудне в спалнята под чаршафите? Аня е като някаква мишка,плъх някакъв. Всичко прави подмолно,не и стиска да се изправи очи в очи с мръсотията. Каза:"Видях Азис,видях...незнам кой си..". Ми като ги видя,защо не им каза какво мислиш,ами само се криеш в спалнята?

# 1 288
maraidara

харесват ми постовете ,,,  bouquet

# 1 289
  Мънки,мерси! Embarassed Hug

Общи условия

Активация на акаунт