Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 597
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Sofia
Нещо не ми става ясно защо се говори за богатата Ивайла? newsm78 Тя Аня доколкото знам никак не е бедна, бях чела, че съпругът и Ивайло е богат, понеже от реституцията си е взел доста скъпи имоти, принадлежали на семейството му. Някой да ме поправи ако бъркам, но мисля, че даже беше точно от интервю с Аня информацията. newsm78
Къде се говори за богатата Ивайла,че съм изтървала нещо? newsm78

Имах предвид, че обкръжението и били богати и можели да дават пари в гласуването.

# 1 261
А вие забелязахте ли ,когато Иво им даде по един тоблерон Аня си ги отвори и почна да мляска.
Оф много грозно и просташко беше.
Не знам дали на друг му е направил впечатление.
Ама на мен ми се повдигна чак. Tired
Още вчера я изкоментирах. Много грозно джвакаше. А и тя принципно така се храни и винаги говори с пълна уста. Ужас.

Направи ми , разбира се, аз също го коментирах снощи  ooooh!. С тая физиономия - Я, хора, защо ли са се събрали- и с това мляскане, сигурно си е мислела, че ще направи впечатление. Беше отврат  Sick.

# 1 262
  • София
Я аз да питам :разбрахте ли нещо от писмото на майката на Ивайла?Аз нищо. Много несвързано беше нещо или Кънчев така го прочете?

# 1 263
Моми4ета може ли да помоля някои да ми пусне линк към в4ерашния лайф че нямах възможност да го гледам  Crossing Arms
Благодаря Вииии  Hug
Пробвам с публикацията за 3ти път  Joy а може би 4ти  Mr. Green

# 1 264
  • гр.София
Според мен Ивайло Караньотов защитаваше себе си, а не съпругата си. Един вид-вижте колко готин пич съм, жалко, че жена ми е такава. Много грозна постъпка-каквато и да е Аня, той като съпруг трябваше безусловно да я подкрепи. Дожаля ми за Аня. И защо Краньотов не допусна хора като Тити Папазов и Любен Дилов-син да я защитават? Първият се радва на общественото одобрение, емоционален и искрен е, вторият е интелигентен мъж и със сигурност щяха поне малко да поизчистят Аня от калта, в която сама се набута. Струва ми се, че Ивайло искаше да натрие носа на жена си-както се разбра, той не е одобрявал влизането й в къщата. От друга страна-в началто на вечерта чудесно впечатление ми направи поведението на Ивайла Бакалова и това, че се опита да усмири Руслана, да запази обрия тон и пое протегнатата от Ивайло ръка. Но! В цялата ситуация тя беше морален и реален победител. Това би трябвало да й бъде достатъчно. Аня беше жалка до степен, че предизвика съчувствие у мен. Кому беше нужно Ивайла да натрапва тези проценти? Направи ми впечатление, че никой от къщата не попита за тях, а тя три пъти отбеляза, че процентите нямали значение, но все пак... У един победител би трябвало да има великодушие, а Ивайла не се посвени да извади нож на умрялото куче Аня.

# 1 265
А вие забелязахте ли ,когато Иво им даде по един тоблерон Аня си ги отвори и почна да мляска.
Оф много грозно и просташко беше.
Не знам дали на друг му е направил впечатление.
Ама на мен ми се повдигна чак. Tired
Още вчера я изкоментирах. Много грозно джвакаше. А и тя принципно така се храни и винаги говори с пълна уста. Ужас.

ама Кънчев като й каза да каже 3 положителни неща за Ивайла тя вика - "аз ям, нека Ивайло каже"

винаги ми е била противна по неизвестни причини, сега вече ми е напълно ясно защо. няма по тъпо парче от нея, чудя се и аз как този мъж, който ми се видя много свестен и на място я търпи?!?
прическата й е ужасна, явно смята, че тези изкуствени къдри са много секси ли де да знам, ами и това яке наистина само с него се разхожда - дърта жена на 50 - ми не й отива рокерско яке.

следващата Лили Иванова - това е Пенчева - примадона дето все не е оценена. ми оценили са те навремето, нищо не е вечно.

# 1 266
Ох, тия тотално ме отказаха да го гледам това МЕГАТЪПО предаване !!!! #2gunfire #2gunfire #Cussing out
Страшно евтин финал снощи, на нищо не прилича. Ивайла и Аня ми паднаха в очите- Аня не с много, че и преди това си беше стигнала дъното. ама Ивайла- как може да се извинява целувки прегръдки след като така сте се плюли. Никога не бих гонаправла, да не говорим, че след това пак почнаха със скандалите !!!! Страшно се изложиха.

Колкото и да е чаровен съпругът на Аня, не бих искала такъв човек до себе си- изобщо не я защити, не каза нищо хубаво за нея. Противни са ми хората, за които общественото мнение е по-важно от това да защитиш любимия човек. Иначе стратегията му беше добра дотолкова, доколкото никой не очакваше. Аня как позволява такова отношение , не знам.

Ивайла, вместо да приеме , че е победителка и да извлече дивиденти, пак започва старата плоча да върти-  ЛАТЕРНАА И РАЗВАЛЕН ГРАМОФОН - две в едно!!!!
Ивайла, слабост си ми моме, ама ако не се стегнеш да се държиш балансирано и да смениш темата, няма да сполучиш. При следващия скандал няма да имаш защитници вече, защото ще излезне, че си тенденциозна скандалджийка.

Според мен, дори на Дара й дойде вповече агресията на Ивайла.

За тоалетите:
Семейство Пенчеви= никакъв вкус откъм обличане. аня си заслужи да я сложим във фейсбук групата "Най мразим селски пръчки и Леопардови щампи".

Ивайла- много ми хареса как е облечена- браво Дара!

Съдиите, адвокатите и прочее
1. марковски много общи бла бла

2. люба колезич беше права, ама пак много общи и по досаден начин изказани приказки . то един мелодраматичен тон, една физиономия на умиращ лебед.. манииииииииииии

3. гостите на ивайл ане им се чу гласа, нищо особено смислено не казаха
4. писмото на майката на Ивайла- пълна трагедия, не може това да е писано от човек на след гимназиална а възраст!

Развръзката
 Sick Sick
Да драйфам или да се хиля не знам!!!!
 какви са тия лайна бе!!!!
Аня "Ивайла ти не само си по-млада...ти си по...ти си най" Laughing Laughing #Cussing out #Cussing out

прегръд целув прегръд целув. Тъпи кифлииии!Жалки кокошки!

Никога няма да се целуна с човек, когото съм се обиждала до преди 5 минути. Никога . Какви са тези астиртизми!!! Ивайла ми падна в очите.  Tired Crossing Arms Naughty ooooh! Sad

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 21 нови отговора.

п.с. забравих пипи. Не мога да понасям Пипитоо . "Ама то тук не се живееее, ама аз...пазуа...как да им дам знак...пауза...да ме номинират пауза и хлипане " ааааааааааааааааааа

# 1 267
Нещо не ми става ясно защо се говори за богатата Ивайла? newsm78 Тя Аня доколкото знам никак не е бедна, бях чела, че съпругът и Ивайло е богат, понеже от реституцията си е взел доста скъпи имоти, принадлежали на семейството му. Някой да ме поправи ако бъркам, но мисля, че даже беше точно от интервю с Аня информацията. newsm78
Къде се говори за богатата Ивайла,че съм изтървала нещо? newsm78

Имах предвид, че обкръжението и били богати и можели да дават пари в гласуването.
Ами така си е,ама то тук в случая "някой" си избиваше комплексите и се притесняваше от една такава евентуална опция!

# 1 268
  • Sofia
Аз не разбрах само защо не се коментира отношението на Аня към Виолета Марковска? Ако беше само Ивайла можем да си мислим, че тя си внушава някакво негативно отношение на Аня към нея, но явно това не се случва за първи път и действително тази жена се е самозабравила със своята звездомания.

# 1 269
  • София-Лагера
   Все пак,трябва да признаете,че Аня може да не е звезда,но се мисли за такава и в студиото на Кънчев се държи така,като гранд-дама. Бели си тублерона,пие си водата,подхилква се,кръстосала крака-не и пука много. Приличаше ми на натъпкана с успокоителни или на пияна.
Това ако е гранд-дама аз съм кралица.
Може само да се мисли ,ама не е.
Отвратена съм от поведението и като жена и майка.

# 1 270
  • На едно ветровито място...
Снощи някой написа че чака Андрей Слабаков да изскочи и да запляска ръце на доброто представление което се е получило, просто имах чувството че всичко което ни се представи е една добре режисирана пиеска...
Или поне голям процент то нея е предварително подготвено и очаквано.
Ясно им е било още  в началото на продуцентите ,че Аня и Ивайла няма да се понасят -те и двете са с доста тежък и противоречив характер /"диви котки"/.. много ясно че като ги събереш и заложиш фитила,рано или късно бомбата ще избухне..Освен това продуцентите го предизвикаха този скандал, както и  когато раздухаха твърде много думите които си размениха настоящата и бившата миски ...Търсеше се цирк още от започването на това предаване- дори и Мария Гроздева беше замесена с "пепеляшките и принцесите", преди това с "боклука "и Саша...
Въобще..грозна работа.
Незнам как след това пак някой от "бг ВИП-овете" ще се осмели да им влиза в тази къща-" благородни мисии"- всичките са само примамка..
Не харесвам нито Ивайлата -грозна ми е и доста груба ,никаква женственост няма в нея, нито пък Аня Пенчева- бивша соц звезда,цял живот е била закриляна и набедена за "секс символ",затова е толкова превзета и лигава... Sick  
Жалко за Део,Ицо,Мария,Софи Mr. Green,Божидара/донякъде я харесвам/, както и за Дияна Любенова , че са въвлечени във всичко това. Tired

# 1 271
  • София
Точно така смятам и аз, както го е описала Лола. Такъв мъж като този и на снимка не искам да гледам. Като нищо още утре ще й бие шута заради Ивайла, например. На такъв мъж не може да се разчита. Той иска да контролира и да диктува правилата.

# 1 272
Това ако е Вип тогава ние обикновените хора какво сме? JoyАня така или иначе ще си вземе хонорара тя за това е влезнала пък и доста се постара.Това да си клатиш краката да лапаш, да лежиш,да си играеш собствени роли и да вземеш кошничка с пари го мога и аз ,а сигурно и вие.Нали?смешни до безбожие........

# 1 273
абе престанете да пишете бе !!!!!

# 1 274
Точно така смятам и аз, както го е описала Лола. Такъв мъж като този и на снимка не искам да гледам. Като нищо още утре ще й бие шута заради Ивайла, например. На такъв мъж не може да се разчита. Той иска да контролира и да диктува правилата.
много е привлекателен за чичка, но наистина никакво уважение и любов не струи от него. Третира я като малко дете и е по загрижен за хорското мнение

Общи условия

Активация на акаунт