Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 527
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 335
.... Аня беше жалка до степен, че предизвика съчувствие у мен. Кому беше нужно Ивайла да натрапва тези проценти? Направи ми впечатление, че никой от къщата не попита за тях, а тя три пъти отбеляза, че процентите нямали значение, но все пак... У един победител би трябвало да има великодушие, а Ивайла не се посвени да извади нож на умрялото куче Аня.

Съгласна съм, че Аня стана жалка, но тя сама си е виновна. И преди е имала конфликти, както се видя от изказването на г-жа Марковска. Освен това много ме подразни как ядеше шоколад пред всички и после как галеше мъжа си по главата. Това е невъзпитано. В случая Ивайла се показа като по-зряла жена и по-трезво мислеща. И най-много се подразних, когато Аня коментираше начина, по-който тя и Ивайла са спечелили пари за каузата. Имали значение как? Нали тези пари са за децата в немилост. И двете жени не умеят да губят и искат да са победителки на всяка цена. Може би беше правилно една от тях да излезе. Но има и нещо друго. Проблемът на Ивайла не беше само Аня. Спомняте ли си как миската се заяждаше с новата Мис България? Ивайла много лъже за миналото си, агресивна е, груба и непрестанно се оправдава. Не съм на ничия страна, но едно мога да призная на Аня. Тя е голяма актриса.

# 1 336
За тея дето не харесват Аня http://www.bigbrother.bg/forum_replies.pcgi?forum=1&post=44858 да се полюбуват на изказвания

# 1 337
   Четох,че преди да се оженят,Аня и Ивайло са имали десет годишна връзка. Не е било тайна за никого. Съпругата и дъщерята на Ивайло са понесли всичко това доста тежко. Заварената дъщеря на Аня казва за нея:"Ами тя ми е мащеха в пълния смисъл на тази дума!".

# 1 338
  • София
magi33,цитатите сме ги чели, а твоето мнение какво е?

# 1 339
ТУК се твърди, че е актриса, че "Комбина" и е първият филм, че играе в театъра  Thinking!

# 1 340
Моето мнение е цитат в цитата. Нещо не го оформих както трябва.

# 1 341
Стига ве хора - не мога да повярвам, че Милко има повече гласове от Мария. Какво ви харесва този търтей  Rolling Eyes и какъв вип е  ooooh! Няма човек в къщата, който да е направил повече за България от нея. Но това е чалга-държава. Жалко!

# 1 342
  • София
Стига ве хора - не мога да повярвам, че Милко има повече гласове от Мария. Какво ви харесва този търтей  Rolling Eyes и какъв вип е  ooooh! Няма човек в къщата, който да е направил повече за България от нея. Но това е чалга-държава. Жалко!
Милко прави шоу, Мария интриги.

# 1 343
Моето мнение е цитат в цитата. Нещо не го оформих както трябва.

Без да искаш си цитирала мен,все едно аз казвам твоите думи. Нищо,на едно мнение сме. Освен в частта,че Аня е голяма актриса. Аз мисля,че тя е посредствена актриса.

# 1 344
Айде Камелия си е намевила кученцето.Браво. Party
И днеска е с нормална коса.

Много сладко. Heart Eyes
А Камелия приличаше на Слабаков старши в главата. Mr. Green

Черната станция е на линия. Остават ми нЕкакви 30-на страници, които няма пък да чета! Crossing Arms

# 1 345
Евала бе! Тоя мъж няма ли начин да се раздели на парченца да има за всяка жена по един такъв МЪЖ!!! Grinning

Парченце и за мен моля! Flutter

Не е Ивайло, но може да си чопнеш от врелия козунак, дето го правих по време на ВБ - сложих го фронтално срещу ТВ, пълен е с енергия от дуела, вкл. и тази на Ивайло...Козунак - Козунак
...

Hug
Ауу, Маме, невероятно вкусен изглежда. Crazy
Вземам си, не мога цял ден на сексапил да карам. Mr. Green

# 1 346
Нормално Мария е жена. Че живеем в Абсурдистан е ясно за всички, но щом и Милко вече е в състояние да събере повече гласове от Мария, работата е много сериозна. Аз не съм от редовните зрители на предаването, хвърлям по едно око, и не знам точно какво шоу прави той. Но животът не е шоу, мисля че би трябвало да се гласува за човека, личността. Разбира се всеки има право на мнение.  Peace

# 1 347
  • Пловдив
МНОГО ХАРЕСВАМ МИЛКО!!!
Мисля,че след целият този скандал, не са ни необходими повече интриги и форматът трябва да се "изчисти' от тях.Милко е по-толерантен,харесвам Мария,но и тя подклажда разни спорове,а ми омръзна от тях!!!

# 1 348
  • в резерват
Стига ве хора - не мога да повярвам, че Милко има повече гласове от Мария.

Всички в къщата са станали популярни по различен начин. Но ние не оценяваме техните заслуги довели до това, а как ги представят като персонажи. Един вид се изживяваме като режисьори - "този" може да играе, "този"  не  
Наистина една шампионка от ранга на Мария е богатство за всяка държава. Обаче ние не сме съдии по стрелба, които да оценяват колко е точна като състезател, а сме си най-обикновенни хора, на които е дадено забавлението да коментират как се справя с общуването и каква преценка има за хората и събитията около нея.

# 1 349
  • София
Нормално Мария е жена. Че живеем в Абсурдистан е ясно за всички, но щом и Милко вече е в състояние да събере повече гласове от Мария, работата е много сериозна. Аз не съм от редовните зрители на предаването, хвърлям по едно око, и не знам точно какво шоу прави той. Но животът не е шоу, мисля че би трябвало да се гласува за човека, личността. Разбира се всеки има право на мнение.  Peace
Гласува се за сеира, още ли не си го разбрала? Не за име или личност, а за този който прави сеира.А българите сме си сеирджии, няма какво да отричаме.

Общи условия

Активация на акаунт