Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 509
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 365
# 1 366
 прочетох Heart Eyes

# 1 367
Казаха ли кои 6те са продуцентите на номинираните newsm78

# 1 368
  • София
За тоалетите:
Семейство Пенчеви= никакъв вкус откъм обличане. аня си заслужи да я сложим във фейсбук групата "Най мразим селски пръчки и Леопардови щампи".

Ти ли беше изтипосала най - нагло една съфорумка във въпросната тема?

И аз малко спам  Embarassed, ама съм го пропуснала това!

# 1 369
За тоалетите:
Семейство Пенчеви= никакъв вкус откъм обличане. аня си заслужи да я сложим във фейсбук групата "Най мразим селски пръчки и Леопардови щампи".

И аз малко спам  Embarassed, ама съм го пропуснала това!
И аз .Къде е темата?

# 1 370
В КМ беше темата, но доста отдавна.
Аз обаче помня, като слон, иначе съм прилично закръглена, да не си помислите нещо Flutter

# 1 371
Я аз да питам :разбрахте ли нещо от писмото на майката на Ивайла?Аз нищо. Много несвързано беше нещо или Кънчев така го прочете?
Върнах се да чета, ама стигнах само до тук.  Blush
Бях у шок, у шах и у стрес от четенето на Ники Кънчев снощи. мънка, срича, идеше ми да му плесна един зад врата и да му се сопна строго:''прочети пак!''. Crazy
 Напънах се да разбра за какво иде реч в писмото. Това, което разбрах, ми се видя казано съвсем на място и в защита на Ива. Тук коментарите обаче бяха, че писмото е било в ущърб на Ива.
  Ето го момента, в който Ники срича писмото:
 http://vbox7.com/play:64cb6496

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 12:49 от Бианkа

# 1 372
Тая тема и случаката я помня и аз. Пфю. ooooh!

# 1 373
Напънах се да разбра за какво иде реч в писмото. Това, което разбрах, ми се видя казано съвсем на място и в защита на Ива. Тук коментарите обаче бяха, че писмото е било в ущърб на Ива.

Бианко, аз още снощи писах, че си беше съвсем на място. Нищо невярно нямаше в него. Тъкмо напротив, даже беше поднесено по подходящ начин, само дето Ники Кънчев развали всичко с четенето си. Close

Тая тема и случаката я помня и аз. Пфю. ooooh!

Направо Sick

# 1 374
Да беее, Ники така го прочете че нищо не се разбра. ooooh!

# 1 375
Да беее, Ники така го прочете че нищо не се разбра. ooooh!

Аз се понапънах доста, ама беше идейно.
Особено за "социалистическия секс символ". Mr. Green

# 1 376
  • Пловдив
Ами,тя едната е "социалистически секс-символ",другата-"мутренски".Какво ни остава на нас,горките домакини?Сега на кого да завиждаме,с кого да се сравняваме,на кого да подръжаваме?Не ги е срам-всичко ни отнеха,на кого ни оставиха???

# 1 377
Писмото не беше толкова в защита на Ивайла, а по-скоро против Аня. Беше някак си грозно и според мен си пролича, майка й какъв човек е. Няма да слагам епитети, само ще кажа, че за мен една интелигентна жена можеше да се изрази много по-елегантно.  

# 1 378
Точно Дияна хвали писмото на майката на Ива.
Говорят и какво е казала майката на Вили Марковска. И самата Вили е била там.
Тодор вика-След Гала мислих че няма да мога да обичам друга жена, ама дойде Дияна. Mr. Green

# 1 379
За тоалетите:

Луда ли си, аз не съм виждала нито една съфорумка . но половин бг е изтипосано там, така, че нищо чудно. Но защо пък нагло?
Ако си се облекла кофти и без вкус, никой не ти е виновен и трябва да си понесеш последствията  Sunglasses Party

В интерес на истината никого не съм изтиспосвала все още, но разглеждам в захлас. Смятам да изтипосам себе си, защото имам разкошно тигрово рокленце.

Общи условия

Активация на акаунт