Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 302
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 440
И мен ми е жал за Ивайла Бакалова. Горкото момиче. Красиво, богато, успяло. Как да не го съжали човек.  Cry

Мен ме смущава ценностната система на хора  като теб.

# 1 441
Евала на Дияна. Говори си с Ивайла за козметика, за женски глупости. Струва ми се иска да я разсее, да накара да излезе от филма с Аня и да се покаже в друга светлина.
Сега пък е при Пипи, която готви. Дано да свали напрежението.

# 1 442
Вестник Шоу  ...  да ви имам източниците.
Чудих се кой ги чете тия парцали, а то наистина за всеки влак си имало пътници.  Dirt направо отива на дъното:)))

# 1 443
  • при най-добрия мъж...
И за мен писмото беше написано в стил "махленска скандалджийка" и ми се стори,че нито на Ивайла,нито на Кошлуков им хареса как е написано.
Друг е въпроса,че за мен лично трябваше и двете да си излязат.Достатъчно се изложиха-Аня с двуличието и подмолността си,а Ивайла с грубото си,нетактично и скандалджийско поведение.Такава пък воюваща и агресивна простотия отдавна не бях виждала,ама като прочетеш на майката писмото,и ти става ясно в какво семейство е раснала.

# 1 444
И мен ми е жал за Ивайла Бакалова. Горкото момиче. Красиво, богато, успяло. Как да не го съжали човек.  Cry
Мен ме смущава ценностната система на хора  като теб.
                             И за да те смутя съвсем - и аз плача нощем за Ивайла  Mr. Green. Така и не намерих дотук нещо излишно в поведението и, напротив - за мен тя е символ на истинската жена   bouquet.

# 1 445
Аз пък нищо не разбрах от това писмо:))) Не ми е проницателно извънземното, а и водещия така го чете, няма точка, няма дъх, нищо. Браво, че все пак някой го е разбрал ...
Също не ми стана ясно Аня на какво по-точно се разчувства и 'прогледна"от брътвежите на госпожата, която й проби мълчанието, като по подаден знак Simple Smile)) Смешки пълни.

# 1 446
На 27г и аз бях такава.
Много мразех лъжите, изопачаването на нещата. Все се борех с вятърни мелници.

Сега просто им гледам сеира от страни и не се нервя за нищо! Grinning

Оставете хората да се развиват нормално.

# 1 447
И за мен такова поведение като поведението на съпруга на Пенчева,  е предателство. След като избираш да бъдеш с един човек, неетично, нелюбовно и нехуманно е, да застанеш срещу него в момент, в който той е най-уязвим и объркан. Стореното вчера, ако Аня е с толкова лабилна психика, каквато показа в къщата, би могло да я срине...
                          Аня тепърва ще и се наложи да изтърпи доста неща навън, дано хонорара и стигне за шоколад, който да мляска пред потресените хора. Тъй че няма лошо да се подготви психически.

# 1 448
  • София-в сърцата на моите деца
Не е необходимо да присъстваш, само сеир да гледаш е достатъчно!!!
 И как ли си купи джипчето, мезонетчето и т.н и т.н.//аха-а-а от закуските, нали, които не е яла? newsm78

Джипчето й го е купил бащата на детето й, който забележи, не е напуснал жена с деца заради нея.И не е чичка.

Тук се обсъжда поведението на хората в къщата, а не тяхното минало и личен живот извън нея.
То бива да се ровите на хората в чаршавите, ама вие и в друго им влязохте.
Това само хора с комплекси го правят.Разбирам защо симоатизирате на Аня Пенчева.
Бащата на детето й също е имал брак и друго  семейство и сега пак има брак и друго семейство и е около 50-така/ ако искаш му викай младеж, твое право/. но след като Аня е леля на тази възраст ,по презумпция се разбира и за нейните набори/ Mr. Green

# 1 449
  • София
Не е необходимо да присъстваш, само сеир да гледаш е достатъчно!!!
 И как ли си купи джипчето, мезонетчето и т.н и т.н.//аха-а-а от закуските, нали, които не е яла? newsm78

Джипчето й го е купил бащата на детето й, който забележи, не е напуснал жена с деца заради нея.И не е чичка.

Тук се обсъжда поведението на хората в къщата, а не тяхното минало и личен живот извън нея.

Сигурна ли си? Аз не, хайде да не говориме за тея неща, още повече, когато някой хора не са запознати!
Подкрепям напълно второто ти изречение обаче и в този ред на мисли, ще си спестя аргумента да успоря по-горното написано от теб.

# 1 450
Много бойни майки имате, бе. Мене пък майка ми би ме набила ако от 16годишна се въргалям в леглата на чичовци и крещя като каруцарка. И най-вероятно би се държала като Ивайло Караньотов, за да ми покаже, че и аз греша.
Ти присъстваше ли на тия въргалянки, та си толкова категорична?На нивото на Аня падаш с тези си твърдения.Незнам не се ли усещаш  ooooh!
                            Познавам аз разни красиви момичета, които висяха по дискотеките от 14 годишни и се движеха с богати мъже, но просто това беше средата им и средата на родителите им. Останаха си девствени и принципни до доста по-късно от обикновените им съученички (над 18 г.). Така че... всеки мери както му хрумне. А да се съдят другите не е хубаво.

# 1 451
Добре де, аз искам да попитам тези, които обвиняват Ивайла за поведението й...те как щяха да реагират на нейно място? Eдва ли щяха да подвият опашка и мазохистично да търпят ехидната Аня.

# 1 452
  • София
Aми не съм присътвала, но знам със сигурност и не само аз, защото  е обществена тайна, че близначките кибичеха само с папардаци по клубовете. Не вярвам да са си говорили за времето, нали.
Извинявай за въпроса, но какво означава тази дума, сериозна съм, никога не съм я чувала?

# 1 453
                            Беше писала, че си дива като Ивайла и като гледам как се палиш, съм мноооого склонна да ти вярвам   bouquet.

# 1 454
  • София-в сърцата на моите деца
Добре де, аз искам да попитам тези, които обвиняват Ивайла за поведението й...те как щяха да реагират на нейно място? Eдва ли щяха да подвият опашка и мазохистично да търпят ехидната Аня.
Тя пък щото Ивчето беше блага, блага и възпитана..... Peace

Общи условия

Активация на акаунт