Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 302
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София-в сърцата на моите деца
Много бойни майки имате, бе. Мене пък майка ми би ме набила ако от 16годишна се въргалям в леглата на чичовци и крещя като каруцарка. И най-вероятно би се държала като Ивайло Караньотов, за да ми покаже, че и аз греша.

Ти присъстваше ли на тия въргалянки, та си толкова категорична?
На нивото на Аня падаш с тези си твърдения.Незнам не се ли усещаш  ooooh!
Не е необходимо да присъстваш, само сеир да гледаш е достатъчно!!!
 И как ли си купи джипчето, мезонетчето и т.н и т.н.//аха-а-а от закуските, нали, които не е яла? newsm78

# 1 426
Ето ти историята:
http://www.bulpress.net/article/4457
Не знам доколко може да се вярва на 100%, но има доза истина.
 Вади си изводи за фамилията сама.

това как да го повярвам  Crazy , съшито е с бели конци, прочетете коментарите в края на интервюто , никой не се е вързал, дори тийнейджърите  hahaha

# 1 427
  • Пловдив
Благодаря ви,прочетох го.
Сега разбирам защо Ивайла се държи така.И я съжалавам.

# 1 428
Ето ти историята:
http://www.bulpress.net/article/4457
Не знам доколко може да се вярва на 100%, но има доза истина.
 Вади си изводи за фамилията сама.

това как да го повярвам  Crazy , съшито е с бели конци, прочетете коментарите в края на интервюто , никой не се е вързал, дори тийнейджърите  hahaha
Така е. Ако това са думи на бащата и той не е стока. Rolling Eyes Луда работа откъдето и да го погледнеш. Това обяснява амбицията на Ивайла на всяка цена да е на върха и да е силна. Развила е вид защитна реакция към света. Пък може и връзките и с възрастни мъже да са точно търсене на сериозния и стабилен баща, който не е имала... 

# 1 429
.Статията е чудна.

# 1 430
  • София
айде стига с Ивайла, кажете кво става с Тодор и Дияна,
гледам в сайта днес в "Голямото плюскане" са готвили двамата,
някой гледа ли сега, а иначе довечера кои ще са продуценти на номинираните  newsm78

# 1 431
В КМ беше темата, но доста отдавна.
Тая тема и случаката я помня и аз. Пфю. ooooh!

Направо Sick
Ся, ако не искате да се метна от любопитство, може и да споделите (и ЛС приемам)  Crossing Arms Flutter
може ли и на мен на ЛС (може и линк към тази тема)

# 1 432
Ми готини са. Тошко се бъзика. Пекат се на слънце, Много е окосмен милият Mr. Green
Пийват си и винце. Дияна е спокойна, пуши много. Хилят се. Сърбинът и тий се хили. Весело им е.

# 1 433
Мъжа на Аня се оказа голям предател и тъп шегаджия.

# 1 434
Не е необходимо да присъстваш, само сеир да гледаш е достатъчно!!!
 И как ли си купи джипчето, мезонетчето и т.н и т.н.//аха-а-а от закуските, нали, които не е яла? newsm78

Джипчето й го е купил бащата на детето й, който забележи, не е напуснал жена с деца заради нея.И не е чичка.

Тук се обсъжда поведението на хората в къщата, а не тяхното минало и личен живот извън нея.
То бива да се ровите на хората в чаршавите, ама вие и в друго им влязохте.
Това само хора с комплекси го правят.Разбирам защо симоатизирате на Аня Пенчева.

# 1 435
И мен ми е жал за Ивайла Бакалова. Горкото момиче. Красиво, богато, успяло. Как да не го съжали човек.  Cry

# 1 436
Вече не им се седи в къщата. Тошко завиждал на Аня, че си е вкъщи. Сърбинът и Милко се разпяха. Аааа така, малко веселие да има в тая къща.

# 1 437
  • Пловдив
na qa,да,симпатизирам на Аня Пенчева-сигурно ме имаш за махленска клюкарка,но щом пишеш редом с нас-и ти не си по-добра,нито Ивайла,която защитаваш.Да,приоритет на незабележимите е да се ровят в миналото,чаршафите и бельото на "известните!!! smile3534

# 1 438
  • София
Всеки, който е под прожекторите и срещу камерите е наясно, че чаршафите са част от играта. Всяка известност си има цена и тя е мръсното бельо. При някои хора то е повече.

# 1 439
Мъжа на Аня се оказа голям предател и тъп шегаджия.
Ужасен просто.

Общи условия

Активация на акаунт